2009-04-15
 13:40:27

Vår vår, underbara vår!

Efter en lång vinter så är äntligen våren här igen.
Jag avgudar våren och allt vad den har att erbjuda.
Blomster och fågelkvitter - Kan det bli bättre än såhär just nu?
Nu är det inte långt kvar till sommaren vilket betyder för min del Studenten! Det ska bli så fruktansvärt härligt efter dessa 12 år i skolan. Jag har fått kämpat och tagit mig igenom mycket, men snart står jag där. Den 6 juni är datumet.
På sista tiden har det varit blandade känslor. Jag har tagit tillbaka det som tillhör mig, det som är mitt. Min älskade har återvänt och denna gång tänker jag inte släppa taget. Två år tillsammans är för bra för att bara kasta bort.

Förra veckan hade jag påsklov, mitt allra sista i livet. Vädret var till min och många andras fördel förstår jag. Det blev en hel del soliga dagar och många mysiga grillkvällar. Sådant tackar man inte nej till i första taget.
För min del var jag den mesta delen av veckan hemma hos Carolines mor m. familj, en bit utanför Strängnäs, vilket betyder landet där man kan gå precis som man är och bara strosa runt i sina egna tankar. Det är så härligt att bara få vara sig själv och slippa tänka på vad andra ska tycka och tänka om en. Me like!

Idag går jag kväll i köket i skolan. Ganska surt om jag får säga det själv. Hade hellre gjort något annat än att stå i kallköket och gnula. Men jag har något att se fram emot när jag slutat ikväll. Min käresta kommer till mig då, kan inte bli bättre just nu än att få dela natten tillsammans med henne. Hon blir nog förhoppningsvis kvar över helgen så vi får en hel del tid tillsammans. Hoppas på mycket mys!