2010-01-31
 18:54:59

sandras födelsedag!

Igår firades Sandra. Kvällen började bra, fortsatte bättre men slutade sämre. Fast jag kommer minnas det som en trevlig kväll trots allt. (:

Snodde lite bilder utav Louise eftersom jag inte hittar min datorsladd så jag kan inte lägga in mina egna bilder ännu :(


(Jag, Linn och Louise)



(Jenny, Caroline, Louise, Sandra, jag, Linn och Malin)


(Jenny, Caroline, Louise, Sandra, jag, Linn och Malin)



(Jenny, Caroline, Louise, Alexandra, Jag)




2010-01-17
 00:33:16

Jag blir så sur

Jag blir så sur när det inte funkar som jag vill att det ska göra.
Försöker spela på spela.se men nästan inga spel vill ladda just nu. Det är väl bara för mig det är så antar jag? Bara för att, liksom..

Börjar bli lite trätt. Funderar på vad man ska se på för film när man lägger sig? Det visar sig och ser helt enkelt.






2010-01-15
 21:23:08

Längtan..

F r e d a g o c h m y s m e d ä l s k l i n g !
M e r b e h ö v s i n t e s ä g a s j u s t n u.

L ä n g t a r t i l l d e n 3 0 j a n u a r i !






2010-01-10
 16:16:59

Börjar bli gammal och tråkig ...

Dagarna bara går och går. Jag önskar man var liten än. Snart fyller jag 20 och jag känner att jag inte hunnit med allt jag velat göra som barn och ungdom. Jag känner att jag börjar bli gammal och tråkig, jag har inte samma syn på saker och ting längre även om jag så gärna skulle vilja leva om mitt liv på nytt och göra det bästa utav det. Nu förstår jag vad de äldre menade när man var liten och längtade efter att bli stor. De sa att man inte skulle ha bråttom, att man skulle leva varje dag och njuta utav den. För nu står jag här, jag längtade hit men nu när jag väl är här så längtar jag tillbaka, jag önskar jag kunde ta mig dit igen. Åldern skrämmer mig. Min tråkiga vardag gör mig gammal i förtid. Jag lever inte ett liv som någon skulle vara avundsjuk på. Jag har inget som någon annan vill ha. Jag ser bara allt som tråkigt och jag ser ingen mening i någonting längre. Depp depp depp..
Jag måste rycka upp mig och ta varje dag som den kommer, inte längta tillbaka utan vara glad att jag en gång var där jag var men fortsätta och försöka göra framtiden bra och händelserik. Skapa minnen som jag aldrig kommer att glömma. Detta är vad jag måste sträva efter hur trist allt ändå känns.



Some new pics..

 

 

 

 


2010-01-03
 16:07:00

För bra för att ta slut

Då satt man här då i väntan på att bli magsjuk, frågan är bara när det ska bryta ut i kroppen! Imorgon får jag bara inte bli sjuk för då måste jag till Eskilstuna över dagen och uträtta ärenden. Blir jag sjuk innan dess så är det kört. Anyway, hoppas jag klarar mig från sjukan över huvudtaget men det tvivlar jag på att jag kommer göra.
Idag får det bli någonting lätt att stoppa i magen, som tex pannkokor. Det åt vi iofs igår kväll men det är enkelt och milt för magen så det får det nog bli.

Har inte varit utanför dörren sedan nyårsafton. Det är sjukt men vad ska man göra då? Det finns inget att göra i denna lilla hålan och då är det väl helt onödigt att gå ut. Då sitter jag hellre inne och ruttnar bort.

Glad är jag i alla fall över att jag fått tillbaka kontakten med en väldigt god vän som jag inte pratat med på över ett år, utav olika anledningar som vi inte behöver gå in på här. Det är skönt att vi börjat få tillbaka en del utav det vi hade förr. Vi har inte träffats ännu sedan vi började prata igen men igår ringde hon mig och det var JÄTTE SKÖNT att få höra hennes röst igen. Men att höra hennes skratt var nog redan årets höjdpunkt, det gjorde mig glad och gav mig ett stort léende på läpparna. Då, för en kort sekund, så kom alla minnen tillsammans med henne upp i mitt huvud och nu vet jag också att fler minnen ska det bli. Det var inte slut där, det var inte slut då. Hon är för bra för att tappas bort i ingenstans.
Bara detta håller nu, att hon inte sviker mig igen.
Det hoppas jag att hon inte gör och jag litar på henne när hon säger att så ska det aldrig mer bli. Jag hoppas att hon har lärt sig utav sina misstag och att hon förstår hur illa hon gjorde mig när hon valde bort mig i hennes liv. Hon är för bra för att styras utav en annan människa, hon är verkligen för bra för att låta sig själv dras med åt ett håll hennes hjärta inte vill.
För ett år sedan sa jag till henne att den dagen hon stod ensam igen så skulle jag inte komma tillbaka till henne men hon blundade och lyssnade inte på mina ord. Tiden gick och jag förstod att någonting inte var helt som det skulle hos henne. Jag hörde av mig och mycket riktigt, hon var ensam, hade i stort sätt ingenting. Mitt hjärta gjorde så fruktansvärt ont och jag glömde orden jag sagt och raderade de som om de aldrig hade sagts. För det är så jag önskar att det varit. Jag önskar att jag ingenting sa.
Hur som helst, jag öppnade mina armar för henne igen och jag tror (och hoppas även så) att hon på nytt känner den tillit hos mig som hon alltid förut kunnat göra. Det var inte slut där, det var inte slut då. Det är inte slut nu, det kommer aldrig ta slut. En vänskap så stor och stark som hennes och min är för bra för att ta slut, vi är för bra för att glömmas bort och hon är för bra för att tappas bort.

2010-01-02
 15:52:06

Nytt år, nya möjligheter!

Detta år har jag inte lagt något direkt nyårslöfte trots att jag höll mitt jag hade förra året. Dvs, sluta röka. Nej, i år har jag bara lagt ett lite på skämt för traditionens skull och för en höjdarhändelse som kommer inträffa i år. Nedräkningen har börjat! 245 dagar återstår, min 20-års dag!

Inatt ska vi ha Carolines lillebror kvarsovande. Han kom hem till oss för en liten stund sedan så nu sitter syskonen och spelar FIFA 07 och beundrar sina egna mål. (Efterblivet? Haha)
I övermorgon åker jag till Eskilstuna över dagen bara och ska uträtta ärenden. Sedan åker jag tillbaka hem hit igen. Kanske träffa Amanda en snabbis bara när man väl är i stan? Får se hur det blir, vore trevligt i alla fall så jag hoppas att det blir så.

Nej, nu ska jag kila vidare.  Är så trött idag så jag vet inte var jag ska ta vägen riktigt. Usch, jag avskyr såna här dagar. Ska nog ta en tallrik jordgubbs yoghurt utan bitar och sätta mig i soffan och vila hjärnan lite. Det känns som att det skulle behövas just nu.


Nyårs outfit!