2010-07-31
 15:51:56

Lite bakis tror jag!

Härlig dag igår! Blev så full så jag knappt kunde stå på mina ena ben ett tag. Men jag höll mig vaken ändå. Hamnade på något efterkrök i Årby med Louise. Fast jag blev inte långvarig (tror jag inte?) Jag gick och mötte "fliuren" och gick hem till mig, tog medicin sen gick vi hem till filuren och sov där! Var så full jätte länge igår efter att jag till och med slutat dricka. Det var helt sjukt.

Nu ska jag nog ta en cigg och försöka varva ner lite. Jag är helt slut. Lite bakis tror jag!






2010-07-31
 14:23:27

31 juli 2010

Jag trodde aldrig att du skulle göra såär mot mig. Jag trodde aldrig du utav alla människor på denna jord skulle få mig att känna såhär. Hur ska jag lita på dina ord nu? Din mun säger en sak men du visar en annan. Jag hatar den du är, jag hatar den du blivit. Jag saknar ditt gamla "Du", den som alltid fanns där, brydde sig. Jag saknar den "Du" som aldrig svek, den starka du som aldrig föll....

Det gör ont att se, orkar jag mycket mer?


2010-07-30
 17:58:56

Färgar håret!

Nu sitter jag här med hårfärg i håret. Är så jävla nervös över resultatet så jag vet knappt hur jag ska sitta för att inte gå sönder inombords. Haha! Jag tycker det är lite vågat utav mig själv att färga RÖTT!! Har aldrig haft det förut men jag har länge velat prova hur det skulle se ut. Jaja, blir det fail så blir det. Jag får väl gå runt och vara missnöjd då i några dagar. (Synd att det inte är vinter så jag kan gå i mössa??)

Nu tänkte jag knäppa en bärs (eller cider) och sätta mig på balkongen och ta en cigg. Hoppas på att kemikalierna i håret klarar av det bara, annars blir det bara en askhög utav allt. Haha!


Ikväll blir det kanske krogen. Vi får se. Kanske ses där! Hejs! :)


(EVENTUELLT RESULTAT??)




2010-07-30
 14:57:10

Tråkig fredag?

Tycker jag skriver mycket om väder.. Men jag känner att jag skulle vilja ha mer sooool! Det klarnade upp i förmiddags, men nu är det mulet och grått igen. Man blir ju så depp på detta! :( Och det är fredag, vet inte alls vad som händer ikväll. Har lite sprattelvatten hemma i kylen, det skulle räcka för mig, men jag vet inte av vilken anledning jag skulle pimpla i mig dom, och med vem..
Får se om jag kommer på något, skulle onekligen vara trevligt att träffa folk idag. Men jag får helt enkelt ta allt som det kommer. Det är inget mer med det!

Nej, nu ska jag försöka komma på något att stoppa i magen. Är jätte hungrig, har inte ätit något alls idag ännu! :(


(Bjuder på denna!)





2010-07-30
 13:04:33

Tro, Hopp och Kärlek!

Tro: Det är nog bara psykiskt. Jag tror nog inte att det är så egentligen. Jag vill nog inte tro. Ska jag sluta tro?

Hopp: Hoppet sägs vara det sista som lämnar människan, men vilket hopp pratas det om då? Hoppet om ett bättre liv? Hoppet om att det stämmer att sanningen segrar till slut. Vill jag hoppas? Vill jag ha ett bättre liv? Har jag för höga förhoppningar om hur ett bra liv ska se ut eller har jag det bra som jag har det nu?

Kärlek: Vad är kärlek? Är det en känsla och i så fall, hur känns den? Är det något som känns av eller finns den bara där? Finns den alls? Finns kärleken?

Solskensdagar och kämpaglöd.
Går jag sönder eller växer jag i mig själv?
Varför kan jag inte skilja på känslorna då man rasar eller byggs upp?



2010-07-30
 12:05:48

30 juli 2010

Vaknade ovanligt sent idag. Runt elva tiden slog jag upp ögonen för jag hörde min brors skrik -.-


Vädret ser mer lovande ut idag än igår, men får se hur dagen kommer att se ut för min del. Det visar sig.
Tänkte inte bli långvarig nu, ska strax göra i ordning en
Ice Coffée och sätta mig på balkongen och hoppas på att det snart spriker upp helt och blir STRÅLANDE SOL! :]






2010-07-29
 18:49:52

Regn regn regn


... Och det slutar ju inte regna heller. Pissväder! Har legat inne precis hela dagen och inte gjort ett endaste litet dugg! Det har regnat konstant hela dagen utan uppehåll. Hur tråkigt som helst. Fixade mig tidigare idag men det var ju inte till någon nytta. Nu glider jag runt i mjukisbrallor, tubtopslinne och tjocka varma strumpor! (Hur härligt som helst egentligen men i juli vill man ju kunna gå i bikiniöverdel och shorts, utomhus!)

Blä vilken tråkig torsdag. Och träningsvärken blir bara värre och värre hela tiden.. Hur segt som helst.
Skulle ju behövt hämta min laddare idag eftersom jag knappt har något batteri i min telefon snart. Men i detta väder tvärvägrar jag ju att gå en meter utanför dörren!!

Och smart som jag är då.. Låg och lutade datan snett över mig för att den inte ska börja "koka". Samtidigt skulle jag försöka skriva in mitt lösenord och TAPPAR datorn i mitt eget huvud! Världens smäll så jag kommer säkert få en bula i pannan nu också. Var ju bara det som fattades liksom.. Ugh, står snart inte ut med denna "sommar" mer.. :(








2010-07-29
 12:53:44

29 juli 2010


Jag är helt slut idag efter gårdagens besök i Västerås och Busborgen. Träningsvärk har jag också. Känner mig helt misshandlad utav alla lekaktiviteter jag tog mig an igår. Okey, överdrivet aktiv var jag inte, men det räckte för att mina lår idag ska känna av att de fått stryk.

Blev lite för mycket alkohol igår kväll också kanske. Fast jag är inte bakis idag heller, tack och lov! Beror kanske på att jag somnade klockan 4 imorse och hann nyktra till innan jag ens la mig i sängen för att sova (?) Det var dock någon annan som inte var speciellt nykter igår? ;D låg och sparkade och slogs, och skrek och gapade i sömnen så jag vaknade minst fem gånger utav det. Ganska jobbigt, men jag får väl skylla mig själv när jag mer eller mindre super ner folk på tvång och min egen bekostnad. Ska nog försöka tänka mig för lite mer när det gäller det tills "nästa gång". Om jag nu skulle få för mig att göra om det, vilket jag tvivlar på såhär dagen efter ett rent helvetes natt! Haha.

Usch, så tråkigt väder så man vet knappt var man ska ta vägen. Måste i alla fall hämta min laddare och lämna "Filurens" hörlurar senare. Sen får man se vad som händer. Det är inte kul när man känner att sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten närmar sig med stormsteg.

Det var världens åskoväder ute i natt och regnet stod som spön i backen. Hade jag inte haft ansvar för en sovandes Liam så hade jag gått ut och dansat i regnet. Finns det något bättre än sommarregns doft?


Här kommer lite bilder ifrån gårdagen!




(Liam & mamma)



(Hampus Trampus)



(Göran och Tommy)



(Mamma & Lena)



(Jag & Liam)



(Ego)


















2010-07-28
 11:08:33

28 juli 2010 - Västerås idag


Vaknade precis. Ligger kvar i sängen och drar mig lite tills lillebror är klar i duschen, då är det min tur att överta badrummet ett tag. Vi ska åka till Västerås idag med ungarna. Blir väl trevligt att få komma ut lite.
Hampus och Liam ska leka i busborgen eller vad det hette?

Igår blev det bio för min och Liams del. Vi var och såg sista Shrek-filmen. Jag tyckte väl inte att den var sådär jättebra, men Liam verkade nöjd i alla fall och det är det som är huvudsaken! Det var riktigt mysigt att få komma ut  ensam med lillebror vilket inte händer allt för ofta.

Nej, nu ska jag upp och dricka en Ice Coffée och ut och röka en cigarett innan jag kickar igång dagen och allt vad som ska göras.
På återséende!




2010-07-27
 13:31:39

27 juli 2010

Igår blev det utgång. Satt först och ölade med mamma, Tommy och Lena hemma hos oss. Ungarna var också uppe. Slutade med att jag sminkade mamma, Lena och Hanna innan vi gick ner till dom och fortsatte öla. Väl där så fick jag ett riktigt sug efter att åka till Time Out, men mamma ville inte följa med. Så jag ringde Louise för att fråga om hon kanske hade lust att åka ner en stund med mig. När jag väl ringde var Louise redan där. Så jag satte mig på cykeln och trampade ner mot stan. Sandra kom ner efter en stund. Jag fick öl utspilld över hela mig. TUR att jag hade ombyteskläder i handväskan annars hade min kväll tagit slut där, på tok för tidigt vill säga!!
Det var en mycket trevlig kväll tycker jag, kände att jag verkligen behövde få komma ut lite och träffa människor! När klockan blev två och det var dags för stängning så trampade jag mot Skiftinge med Sandra på pakethållaren (HAHA!). Jag lämnade av henne hos Pontus, sen mötte jag en liten filur som också sov hos mig.

Det är underbart väder ute idag, det är jag glad för. Jag ligger i sängen och drar mig lite, det är riktigt skönt! Ska dock snart resa mig oh gå upp och ta något att äta. Sedan blir det dusch och jag måste försöka fixa till mig lite. Jag är faktiskt inte bakis idag och det tackar jag Gud för!!



2010-07-27
 13:23:17

Jag skapar mitt rykte SJÄLV


Jag blir så trött på detta. Ni går runt och snackar om mig som "den personen jag var". Jag kommer aldrig bli den personen igen. Bara för jag varit så mot DIG, du vet vem du är, så betyder verkligen inte det att jag tänker vara så mot fler. Visst, jag har inte betett mig riktigt okej, men det var mot dig. Lär dig att skilja på då och nu, och på dig själv och andra. Tro inte att du kan krossa mig, så som jag gjorde med dig, för det kommer du aldrig lyckas med! :)

Så lägg nu ner ditt snack och låt mig, mitt namn och mitt egna rykte vara ifred. Jag skapar det själv med mina egna ord och handlingar och jag behöver definitivt inte din hjälp, tack!


Åååååh, vilket jäkla sär du är!

Du är ju riktigt skadad..


2010-07-25
 20:17:33

En känsla



Denna känsla. Den är underbar.

Det känns i hela kroppen. Fjärilar som kittlar.
Tomrum som fylls. Dagar utav glädje.
Stunder med mening. Kramar med värme.

Jag behöver inte förklara. Du vet redan.


:)


2010-07-25
 19:09:46

25 juli 2010




Sitter hemma hos mamma för en gångs skull. Väntar och ser om jag ska hem till kusinerna som vanligt. Hoppas på det. Massa mys ;*

Är helt seg idag. Men det är ju en regnig söndag så det är faktiskt helt okej att vara seg en dag som denna.
Har suttit och kikat igenom mobilen lite eftersom jag satte in mitt gamla minneskort i den idag. Inte haft något i de senaste dagarna. Inte orkat bry mig om det.

Mamma och Lena var iväg till Mc Donald's tidigare och köpte med sig mat hem. Riktigt gott en dag som denna med tanke på att det blev några öl igår/ i natt. Inte för att jag känner mig bakis eller sådär (tack och lov!!) men gott var det ändå. Börjar dock bli lite hungrig igen, vilket inte är allt för chockerande med tanke på hur matglad jag är! :)
Ska nog strax ta någonting att äta. Sen får vi se om jag hamnar hos kusinerna senare eller inte. Måste ändå dit hur som helst och hämta min mobilladdare och mitt smink, sen om jag stannar där eller inte beror väl lite på...

Nej, nu ska jag ut och ta en cigg och sen blir det väl att knata till kylskåpet så kanske jag kommer på vad det är jag är sugen på? ;)


2010-07-20
 18:30:13

Tralallla

Nu sitter grannarna uppe hos oss. De hann hit innan vi hann ner till honom. Så nu sitter vi och ölar lite. Jätte gott! :)
Och de här har redan hunnit göra bort mig trots att de bara varit tillsammans en liten liten stund.-.-
Haha, så fail!

Får se vad som blir resten av kvällen. :)



2010-07-20
 17:32:19

20 juli 2010





Sitter hemma och slappar. Varit och tittat på lägenhet idag. Blev dock för mycket för mig med en massa främmande människor på samma ställe. Bröt ut i panik och var tvungen att gå ut därifrån, det var ju typiskt! Men mamma stannade kvar och tittade klart.

Kom hem från Sala igår, för de som av någon anledning trodde att jag skulle stanna där längre?
Träffade en gammal vän på tåget, blev lite chockad först när jag såg honom men vi satt och växlade några ord och det var trevligt med lite resesällskap. :)


Om ett tag ska vi eventuellt ner till grannarna i vanlig ordning. De har varit på kryssning och är på väg hem nu.

Jag har varit trött i flera dagar. Sov fyra timmar på två dygn, sen kom jag hem och trodde jag skulle få en skön sömn i natt vilket det sedan visade sig att jag inte skulle få ;(
Liam vaknade mitt i natten och skrek för han drömt en mardröm och skulle in till mamma och pappa. Jag lyckades somna om. Vaknade efter någon timma igen av att jag var sugen på chips (???) och var därför tvungen att gå upp och snack'sa lite. (Hur vrickat som helst.)
Sedan vaknade jag några gånger av att jag fick sms, alltid trevligt men inte mitt i nätterna vaa??
Speciellt när det inte något viktigt folket hade på hjärtat!

Anyway.. Hoppas jag får sova lite i natt i alla fall. Och hoppas jag kan hittar på något att göra ikväll också. Orkar inte bara sitta hemma trots att det bara är tisdag.



2010-07-17
 17:06:21

Seg dag

Magont, illamående, huvudvärk.. Känner att jag helst skulle sovit bort hela denna dag för jag har ändå inget för mig. Alla verkar vara så tråkiga och idag orkar jag vekligen inte fixa i ordning mig. Inte alls på humör för det. Kan inte förstå varför ingen svarar på mina sms heller. Vad är problemet liksom?

Anyway, får se om det dyker upp något. Annars blir det väl att ligga här och ruttna bort. Hade inte tackat nej till lite sällskap..


Just nu ligger jag på soffan hemma hos mamma och ruttnar bort framför pappas bärbara. Lyssnar lite på musik och försöker komma iväg till maxi för att köpa något att trycka i mig. Känner att idag är en sådan dag att jag måste vräka i mig en himla massa för att "komma i form". Om det ens går?


Gårdagen var awesome! Hann med en himla massa, och en ångest har jag också. Jag vet inte, kanske behöver jag inte ha det? Men jag känner mig så illa tillmods just för tillfället det kan väl bero på det nu kanske?

Grannarna är påväg upp hit på en fika så jag ska väl resa mig och försöka vara lite social. Får se hur det går..