2009-09-30
 16:45:21

Lite tankar

Just nu sitter jag här igen, ska snart kila för älskling är påväg hem från jobbet och då ska man väl försöka vara lite social för en gångs skull. Ont i halsen har jag också, har nyss druckit en Ice coffe och det är ju så gott! Till middag ska jag och Camilla äta lasagne och de andra får fiskpinnar och potatismos. Haha, det är rätt åt dom. Jag tycker inte alls synd om dom även om jag egentligen borde göra det. Jag känner mig ganska jävulsk idag. Sov inte så bra i natt faktiskt.

Senare blir det glass, spraygrädde, banan och hallon till Idol. Gud så gott det kommer bli! Det låter på mig som om jag vore hungrig men det är jag faktiskt inte för en gångs skull. Jag är en matglad liten prick annars men jag har ätit smörgås med sallad som mättade min mage! :)

Idag har jag
bloggat
pratat i telefon med älskling
suttit i bilen
varit och handlat
tittat i klädaffärer
blivit arg för jag inte fått pengar
pratat i telefon med älskling igen
hämtat Toni i skolan
suttit i bilen igen
kommit hem till älskling
legat på sängen och försökt se på en film
inte lyckats se klart filmen
läst ur boken
gråtit över boken
slagit ihop boken
suttit i soffan
druckit ice coffe
bloggat igen

Har även tagit lite bilder idag











Nu är klockan inte ens en timma kvar tills Idol börjar och då vet vi vad det betyder: Glass och gott!
Jag har iofs dock nyss ätit middag och precis hunnit smälta det men lite efterrätt är alltid gott. Snart ska jag sminka av mig och bänka mig i soffan så jag får någon bra plats =) Imorgon kommer väl dagen se ut som vanligt förmodar jag. Vakna, fixa sig (om man orkar) åka in mot stan, hämta ungarna och sen hem igen. Jag hoppas verkligen att pengarna har rullat in på mitt konto imorgon för jag skulle verkligen behöva dom. Jag är så sur över att jag ännu inte fått dom!



2009-09-30
 14:15:32

Jag blir så förbannad!

Nu har vi kommit hem ifrån byn. Jag hade inte fått några pengar idag heller och det gör mig så sur! Jävla Muhammed Abdulla som inte kan göra någonting rätt! Var ifrån har han fått sitt arbete egentligen, han är ju helt totalt efterbliven och det gör mig galen. Jag vill ha pengar och det är nu! Jag hatar att behöva gå och vänta på det!

Nu funderar jag på om jag ska starta en film och lägga mig i sängen en stund för att lugna ner mina nerver lite. Så det tror jag faktiskt att jag ska göra nu.



2009-09-30
 10:50:38

Drömmar, verklighet, ömmar

Jag har drömt väldigt konstiga drömmar i natt. Fick med en hel del personer vad jag minns. Männiksor jag tycker mycket om men även såna som jag tycker sämre om. Jag fick ställa mig tillsvars och jag skulle tala om varför jag eventuellt inte tyckte om vissa personer och varför jag tyckte om de återstående. Några stycken kunde jag prata om rätt ut och högljudt om men när vissa kom på fråga så kunde jag ingenting säga, jag fick inte fram ord. Alla runt omkring, dvs folk jag aldrig förut sett, stod och stirrade på mig och väntade fortfarande på ett svar men jag fick ändå inte fram ett ord. Det var en vissa stunder ganska obehaglig dröm.

Men nu är jag vaken. Sitter här och väntar på att få komma in i badrummet och duscha och allt jag känner att jag behöver göra för att känna mig som en hel och ren människa. Sedan blir det förmodligen kaffe och en cig i vanlig ordning. Sen in mot stan och se om jag har bättre tur idag, jag har inte fått mina pengar ännu som jag väntat på så länge. Dom kanske har glömt bort mig eller så har min mor gjort fel vid ansökningen. Om det är det sista alternativet så kommer jag få tokspel på henne!

Gårdagen var en lååååång dag, det var mycket som hände och jag känner mig ganska omskakad idag faktiskt. Ont i foten har jag också men det är visserligen inte så konstigt. Det ömmar hela tiden.
Nej, nu ska jag ta och plocka fram kläder jag ska ha på mig idag, måste få någonting gjort känner jag.



±

¼ - °ζ


2009-09-29
 11:23:54

Vilket kallt höstväder!

Jag satte mig ute för att röka en cigarett till morgonkaffet men jag vände in igen så fort jag bara kunde! Det är hemskt kallt ute idag, det kändes som att jag gick in i ett frysrum! Hur det kan ha blivit så kallt ute på bara några nätter, det förvånar mig verkligen.
Senare blir det en resa in mot stan, testade min lycka idag på facebook och det förvånade mig att jag fick 95% i lycka idag. Hoppas verkligen det betyder att jag kommer att ha fått in pengar på mitt konto. Då skulle jag bli väldigt glad!
I helgen som kommer ska jag och min älskling fira 2,5 år tillsammans. (Den riktiga dagen är på tordag men eftersom hon jobbar i veckorna tyckte vi båda att det var bättre att ta det dagen därpå, på fredagen, så vi slipper lägga oss skapligt på kvällen.) Vi ska bla. ut och äta sen får vi helt enkelt se vad det blir. Vill dock inte träffa en massa annat folk som skulle kunna ta vårat fokus ifrån varandra den kvällen.
Helgen därpå är det Strängnäs marknaden, då blir det däremot att träffa lite folk kan jag tänka mig. Ska försöka dra hit mamma, pappa och Liam då så dom med får uppleva något. Det är inte värsta upplevelsen men det är en stor marknad som de alla kan ta del av på olika sätt. Liam skulle älska karusellerna, allt godis och alla leksaker som finns överallt. Pappa skulle nog förköpa sig på en massa dödskalle ringar odyl. Mamma skulle behöva komma hit och ta itu med gamla minnen och köpa sig ett storpack cocosbollar för gammalt minnes skull. För det gjorde hon alltid när jag var mindre. Varje år köpte hon så mycket cocosbollar som hon orkade bära hem och det var något speciellt med att köpa dom just här på marknaden. Det hade sin egna charm.
Själv ska jag väl se om man hittar något skoj, det är inte allt för ovanligt att jag köper mig något jag med.


(Bild tagen denna kalla dag!)



2009-09-29
 09:46:04

Boken - Varför, pappa?

Den är ju så bra så man kan inte slita sig ifrån den när man väl börjat läsa ur den. Jag har för mig att när jag var mindre 12-13 år kanske, så läste jag just denna bok. Men nu har jag förstått att jag läste nog inte hela, inte ens halva skulle jag tro. Jag minns inte att den var just såhär dramatisk, såhär hemsk och gör så vissa gånger ont i hjärtat när man läser ur den. I natt var jag riktigt känslig. Jag grät och grät efter jag fällt ihop boken för att sova. Den är riktigt bra så jag ångrar inte en sekund att jag började läsa den igen efter så många år!





Idag blir det nog bara lugnt. Ska in till stan sen och se om jag fått några pengar. Jag hatar att behöva gå och vänta på dom! Just nu är jag fattig som en kyrkråtta om jag inte fått in pengarna på mitt konto.

2009-09-29
 09:39:50

Goliat har en vagel i ögat

Min lilla hamster Goliat har fått en vagel i ögat, det är så synd om honom. Jag försökte tvätta rent det med topz och vatten ett par gånger men så fort som möjligt ska mamma till djuraffären och apoteket för att köpa något som hjälper honom att bli av med den. Han är ju så liten så man får ju sådan ångest för hur ont han måste ha, den lilla stackaren. Och de andra i hemmet då, jävla mongon! Måste ha låtit Goliat stå i drag så han fick den där jäkla vageln! :(



I söndags var jag och fikade med Amanda, hennes son Nathan, Caroline och Emilia. Det var mycket trevligt eftersom jag saknat Amanda och lilla Nathan så mycket!



(Här är en bild på den bedårande lilla pojken!)


2009-09-29
 09:26:18

Bio - (Flickan som lekte med elden)

I fredags åkte jag och Caroline till Eskilstuna. Jag fick träffa min älskade bror som jag alltig saknar så mycket när jag är borta ifrån honom!
I lördags var jag och Caroline på bio och såg "Flickan som lekte med elden" fortsättningen utav "Män som hatar kvinnor". Den var riktigt bra faktiskt och jag längtar sååå tills den tredje filmen kommer ut och jag får se den!
Samtidigt som jag och Caroline såg den så såg Liam och pappa på "Ice age 3" som jag inte ens visste gick på bio fortfarande eftersom den släpptes för snart 3 månader sen (1 juli).




2009-09-24
 20:18:23

Det är skillnad på Idol och idol

Just nu ser vi på Idol. Jag kan inte rå för det men jag tycker att detta är de sex årens sämsta startfält och sämst uttaget folk från auditon någonsin! Jag kan bergsäkert sjunga bättre än hälften utav deltagarna och då kan jag säga er att jag är nog en av Sveriges sämsta sångerskor. Efter Idol blir det nog sängen och en film. Håller på att matar igenom Robert Gustavssons film, Det ä kanon. Han är en utav mina allra största idoler. Han är en häftig prick!

2009-09-24
 16:39:49

(Han är läskigt lik min egna far!)

Jag kom precis in efter en lång promenad med hundarna. Jag blev helt slut men dom fortsatte busa när dom kom hem igen. Jag förstår inte var de små får all energi ifrån. Det är inte klokt egentligen! Snart kommer älskling hem. Dom skulle som sagt var svänga in på Mc Donalds och köpa mat. Sedan blir det mys och en film. Den ganska nya filmen Johan Falk - Vapenbröder eller vad den heter. Det blir lugnt ikväll. Idol klockan 20.00 såklart eftersom det är veckans sista avsnitt så kan man inte missa det.


Den här mannen (Leif "Batman" Garvin) är riktigt läskigt lik min egna far!

http://www.youtube.com/watch?v=iwAIxIKLW_I


Här är även en bild på mig och min riktiga far. Dock 18-19 år gammal!





Fast jag är dock inte så lik honom längre,
i alla fall inte när jag gömmer mitt naturliga jag bakom en himla massa smink..





2009-09-24
 15:26:30

Tror jag ska ut och ta en liten promenad

Åkte in till stan vid klockan 13. Handlade lite att stoppa i magen. Hämtade Toni klockan 13.30, åkte hem, åt skorpor och drack varm choklad. Sedan plockade jag ur och i diskmaskinen och hängde tvätt. Jag kände att jag måste vara till någon nytta ibland och just idag fick jag ett sånt tillfälle. Stackars Camilla har så ont! :(

Caroline Och Vlado ska köpa med sig Mc Donalds mat hem idag efter jobbet. Det ska bli gott! Nyttigt är det dock inte men jag har inga planer på att äta nyttigt heller så det var ju bra med den saken. Nu sitter jag här bara. Det finns inte så mycket annat att göra. Det regnar ute om vart annat så man blir ju lite deppig pga vädret också. Jag tror jag ska ta med mig skabb-råttorna (chihuahua'orna) ut på en promenad. Det behöver nog både dom och jag.





2009-09-24
 12:29:32

Kommer jag orka?

Jag sitter och funderar. Kommer jag verkligen orka plugga en termin till? Det är ju alltid bra att ha så mycket och så höga betyg som möjligt men hur ska jag klara engelskan??! Jag tänker i varje fall ge det ett försök och går det åt skogen då så får jag panik!






Anyway. Ska fixa mig lite nu. Orkar inte lägga ner någon längre tid på det idag med tanke på vädret och att jag är så himla trött!

2009-09-23
 14:51:49

"som ser ut som ett trampat minfält"

Idag vaknade jag strax efter 10. Ringde älskling det första jag gjorde när jag slog upp ögonen eftersom att hon har rast vid 10. Satte mig vid datorn en stund sedan fixade jag mig. 12.45 åkte jag och Camilla in till stan, handlade, mötte Gabriela som skulle ha sitt busskort, hämtade Toni och åkte hem igen. Sedan fastnade jag här som vanligt. Nu sitter jag och väntar på att lilla Belce ska komma hem och vi ska rensa hennes garderob som ser ut som ett trampat minfält! Sen kommer älskling som har jobbat hela dagen. Då blir det en dusch och sen ska vi sätta oss som gamar framför tvn klockan 20.00 då Idol börjar. Efter Idol blir det Efterlyst och ikväll kommer det vara väldigt intressant skulle jag tro!

Nu ska jag ut och misshandla lungorna i väntan på något bättre.




Ser ju ut som ett lik i ansiktet med den här blixten!





2009-09-23
 14:44:40

I måndags

Som jag tidigare skrev så åkte jag och Gabriela till Eskilstuna i måndags och sov en natt hemma hos min mor. Fick träffa min lillebror då med och det gjorde mig gott även om det inte var en längre tid. Fick en hel del pussar och kramar utav honom i alla fall och det lever jag ett tag på ändå.
Var på arbetsförmedlingen i tisdags och fick vägledning utav en coach där. Så nu väntar jag på att det sak bli den 1 oktober och nya komvux katalgoen lämnas ut. Då ska jag hämta den och fylla i min ansökningsblankett som ska vara inne senast den 13 november. Det känns så bra.
Jag var även och hälsade på mitt gamla gymnasium (Rinman) och fick träffa en hel del gamla lärare, det var kul men det tog ett par sekunder innan det klickade för dom vem jag verkligen var. Men det var kul att se dom och ha lite kramkalas! :)


Här kommer bilder på min söta bror!


 

2009-09-21
 10:20:52

Morgon

Då var man vaken igen då. Idag bär det av till Eskilstuna. Ska bli så skönt att få träffa lilla Bizzen idag. Så mycket som jag saknat honom. Nu vet jag inte vad som kommer hända fram tills dess med det visar sig och ser! Blev väckt utav mobiltelefonen idag, som vanligt! Kan inte ha den avstängd om nätterna heller utifall att det skulle hända någn något. Och jag är så lättväckt.

Ska väl snart packa ihop lite inför den lilla resan till Eskilstuna.







2009-09-20
 22:28:11

Ännu ett inlägg idag

Jag gick inte och la mig med Caroline ändå. Bela skulle titta på någon film så jag sitter uppe med henne istället. Roligare det än att ligga och vrida och vända på sig i sängen tills man blir trött i alla fall men nu börjar jag bli hungrig som vanligt! Haha, det är jag i ett nötskal liksom! Loggade in en sväng på msn också som jag inte gjort på evigheter. Inte mycket kul folk där inte. Har en massa gamla kontakter som jag knappt vet vilka dom är längre.

Får se när vi åker till Eskilstuna imorgon det beror helt och hållet på. Allt för sent vill jag inte åka heller för då känns det som att det inte är någon mening med det. Jag vill hinna träffa Liam innan han somnar för kvällen också.

Nu ska jag kila vidare!


Lägger även in en bild i brist på annat!




2009-09-20
 20:02:59

kvällen blir lugn

Dagen har varit som jag förväntade mig. Lugn. Nu ska vi snart se på tv och bara ta det lugnt tills det är dax att lägga sig i sängen. Caroline ska lägga sig tidigt så hon orkar upp klockan fem imorgon bitti. Jag får väl offra mig och lägga mig skapligt jag med för jag kommer ändå inte ha något annat att göra och vid datorna kan jag heller itne sitta för om jag knappar på tangenterna kommer hon intkunna sova. Det är samma med mobiltelefonen, den kommer jag heller inte kunna knappa på eftersom det är också ett störningsmoment som kommer hålla henne vaken. Men jag lägger mig samtidigt som henne, gosar tills hon sonar in så får jag sätta flera filmer på kö så det går som på löpande band och jag matar av dom en efter en tills jag också somnar. Är ganska trött redan nu så jag somnar nog inte allt för sent jag heller skulle jag tro.

Imorgon åker Bela med mig till Eskilstuna. Skönt det så slipper jag åka ensam för det är så tråkigt med den långa bussresan och sen att vara ensam på kvällen/natten och dagen därpå. Så hon håller mig sällskap, min lilla svägerska på tretton år. :) På tisdag blir det Arbetsförmedlingen så då får hon antingen följa med mig dit ncoh vänta medans jag är på möte eller så får hon ligga kvar hemma och dra sig eller så. Vi åker tillbaka hit till Näsbyholm på tisdagen i alla fall eftersom hon har skola på onsdag och kan inte missa den.

Anyway..

Nu ska jag ut och ta en cig med la familia och sen blir det lugnt framför tv:n!




____________________________________________________


Min kusin skickade en massa gamla bilder på mig som jag tänkte dela med mig utav!
PINSAMT GAMLA!









Sådär ja!
2009-09-20
 17:53:49

När ingen tror på dig, vem ska då göra det?

Ibland måste man kämpa själv för något man vill nå fram till. För när ingen tror på dig, vem ska då göra det? När ingen är på din sida, vem ska då stå med dig? När alla vänder åt motsatt håll från dig, vem vänder sig då åt ditt håll?
Jag har varit med om det så många gånger och jag vet att jag kommer få vara med om det minst lika många gånger igen. Jag har kämpat ensam, jag har fallit utan att någon funnits där och hjälpt mig upp. Jag har rest mig själv och jag kan göra det igen om så behövs.

När alla andra sviker, vem står då kvar?







2009-09-20
 11:53:41

.




Idag är det söndag. Rätt skönt. Det blir bara lugnt idag för Caroline börjar jobba imorgon (måndag) som sagt var. Och på tisdag åker jag till Eskilstuna. Det ska bli skönt att få träffa Liam för jag har saknat honom så mycket!
Sitter och funderar över dagen och undrar vad som ska hända. Inte mycket antar jag för det är ju som sagt var söndag. Skönt det ibland med.

Anyway..

Nu ska jag klä på mig pyjamasbyxor och gå ut och röka en cigarett tillsammans med älskling. Sen ska jag nog fixa till mig lite för att kunna vara uppe och knalla idag.
2009-09-19
 19:12:16

Jag oroar mig nog allt för mycket

Idag har vi fixat i Carolines garderob så nu har jag äntligen en egen hylla där för mina kläder. Jag har även vikt och sorterat hennes kläder för det behövdes verkligen! Ikväll blir det bara lugnt även om man är sugen på ett par kalla öl. Jag saknar redan sommaren, värmen och de härliga sommarkvällarna. Man blir ju helt deprimerad när mörkret kommer. Det är inte långt kvar tills snön kommer och med den kommer den där hemska outhärdliga kylan som jag inte tycker om. Måste köpa en ny vinterjacka när pengarna rullar in. Får se vad man mer har råd med. Skulle behöva en hel del annan vinterklädsel också men det får kanske vänta.

På tisdag ska jag i alla fall till arbetsförmedlingen och prata med dom där. Ska lägga fram då att jag vill plugga upp mina betyg så jag som sagt var kan söka in till polishögskolan. Jag går och tänker och oroar mig nog allt för mycket om jag verkligen kommer klara det eller ens få gå där. Jag vet ju inte alls om jag ens uppfyller de kriterierna man måste ha för att kunna söka in. Men jag hoppas att jag klarar det om jag nu kommer till skott med det hela. Nog om det. Jag ska nog inte tänka på det så mycket innan jag pratat med dom på tisdag.

Min (blivande) fru börjar jobba på måndag så imorgon blir det nog att vakna tidigt för hennes skulle. Hon måste ställa om dygnet så hon verkligen orkar prestera så mycket hon kan på nya jobbet. Det kommer gå bra för henne, hoppas jag! Vi håller tummarna för det och hoppas på det bästa!





(Den nyaste tagna bilden på mig och min älskade Caroline)


2009-09-19
 14:38:55

Jag ska bli polis!

Nu är det såhär helt enkelt, att jag har bestämt mig för att söka in till polishögskolan till nästa år. Det krävs förstås en hel del förändringar innan jag ens kan söka och det har jag ett år på mig att fixa!

- Fylla 20 år
- Plugga upp mina betyg
- Ta B-körkort
- Träna upp min kondition och lite styrketräning

Detta kommer (om det blir som jag nu känner och spontant planerat) att bli ett mycket händelserikt år.
Jag behöver detta eftersom ett mål i livet är alltid bra att ha. Jag behöver både lång- och kortsiktiga mål för att fungera som egen individ och det är just vad jag börjat planera nu.






2009-09-18
 19:27:44

Jag antar att någonstans inom mig finns en vilja

Nu har jag precis vaknat efter att ha sovit middag i 2-2,5 timmar. Det var riktigt skönt så nu orkar jag med kvällen förhoppningsvis.

Nu har den årliga höst- och vinterdepressionen nått mig. "Äntligen!" Det känns lika bra (fruktansvärt) som de tidigare åren. Jag funderar på att börja plugga igen om min kära far i Södertälje inte kan fixa ett jobb åt mig inom kort. Hemma kan jag inte gå när jag mår som jag gör. En dag går jag in i väggen och det är då en smäll som kommer sitta förresten av mitt liv. Jag måste ta tag i detta och det är snarast.

Många ser på mig som en stark människa som har mycket tungt bagage men som ändå står upp idag. Sanningen är den att jag har en himla massa tungt bagage och står upp gör jag, men på staplande ben. Jag säger som jag alltid sagt: Jag vet inte hur länge jag ska orka stå.

"Varje dag kan bli bättre, varje dröm kan slå in. Jag fick det uppenbart den dagen du blev min. Varje dag med dig är underabar, jag svär på min Gud. Jag kommer aldrig gå tillbaks till det som var förut. Allting känns bättre för att saker börjar klarna. Jag älskar dig och inte ens med ord kan jag förklara."

Det gör ont men jag kämpar ändå. Jag antar att någonstans inom mig finns en vilja som säger "Jasmine, du ska inte ge upp. Du ska stå kvar. Du ska kämpa så når du ditt mål. Ge aldrig någonsin upp. Låt inget annan än du vinna!"
2009-09-04
 10:58:48

- 19 idag!

Jaha då var dagen här då. Man "ska" börja betala hel biljett på bussen, betala för varje steg man tar. Gör man sig illa måste man se till att ha pengar annars får man ha skadan där. "Yippie"
Ett år kvar till 20 då, jag börjar känna mig riktigt gammal. En positiv sak är väl att man fått en himla massa grattiskommentarer på facebook och bilddagboken och det tackar man för!


21 år kvar tills man fyller 40..
På bilden är tårtan som vi bakade åt mamma när hon fyllde 40 i februari.




2009-09-02
 14:56:08

I övermorgon




Stannar i Strängnäs en natt till, imorgon åker vi till Eskilstuna. Det ska bli så skönt. I över morgon fyller man år då. Nitton, en helt värdelös ålder. Ett år närmre tjugo då.
Jag funderar vad man ska hitta på för att få denna dag att gå.
2009-09-01
 17:39:40

Å-bryggan eller Harrys?

På fredag blir det utgång med alla som har åldern inne och vill följa med ut!
Det blir förmodligen Å-bryggan eller Harrys, får se vad vädret har att erbjuda!
PARTY PARTY!