2010-08-31
 18:34:11

Färgar håret, igen

Tack mamma för att du förstörde mitt hår ännu mer :) haha bussigt av dig! Men jag får väl skylla mig själv att jag lät dig göra det!

Äh, inget att deppa över. :-)

I natt ska jag förmodligen sova hos min älskling igen.
Han frågade faktiskt om jag ville göra det, blev helt chockad att han gjorde nått sånt.. Så vi får se hur det blir och om han hör av sig mer ikväll om det.
jaja, nu oroar jag mig mest över håret som snart är klart. Får helt enkelt se hur det blir. inget mer med det. Nästa gång blir det brunt i alla fall, det är en sak som är säkert!

Underhåret är i alla fall svart svart svart!


2010-08-31
 12:35:44

Planer för helgen!

Nu sitter jag här och segar. Precis färgat håret men senare blir det underhåret med. Det blev ju typ fail för jag blev lite ljusare i hårbotten på utväxten än det andra håret.. Så jag vet inte vad jag ska tycka om detta? Får väl bli som det blir.

Pratade nyss med Sandra också om lördag och mitt födelsedagsfirande. Måste försöka få med min Pewpee ut och fira mig, och så ska Sandra prata med Pontus. Så får vi hoppas att de med följer med ut. Vore mycket roligare då. Ska försöka fixa förkröket också, var man ska vara och så. Men det kan jag inte göra riktigt ännu. Hoppas det löser sig för jag ska ha VÄRLDENS BÄSTA 20-ÅRSDAG, med världens bästa människor! :-)

Imorgon ska jag förmodligen ner på stan en sväng med bästa Sandra. Ska försöka hitta något att köpa att ha på mig, går ju upp och ner i vikt hela tiden
(nu har jag tydligen gått ner 3 kg igen, så det är svårt att hitta kläder man kan ha på sig..) Sen ska jag färga hennes hår med, hon ville ha det gjort innan lördag och jag är typ världens sämsta vän och har lovat henne halva sommaren att göra det, men har ännu inte gjort det. Usch, vad dålig jag är! :(

Nu väntar jag tills mamma kommer hem och ska försöka styra upp hår och helgplanerna. Hoppas det går vägen.





Nu är det RÖTT vill jag lova.
Men som sagt, det är ännu INTE KLART!



2010-08-31
 10:18:09

31 augusti 2010

Jahaja, då kom man hem från Strängnäs och Sara igår. Det var jätte skönt att få komma iväg lite trots att jag saknade min underbara pojkvän hela tiden. Men kul att träffa lite folk man så sällan träffar. Hade jätte trevligt och kul tillsammans med dom! :D
Var meningen att jag skulle ta tåget hem också men det blev buss istället för att passa in tiderna bättre. När jag väl satt på bussen hem kände jag att jag verkligen inte skulle orka sitta på nästa buss med. Då ringde min siss Alexandra och frågade var jag var och om jag ville ses en stund. Så hon och Sandra åkte ner på stan med bilen och hämtade mig och skjutsade hem mig till min fina pojkvän som var så snäll och kom ner och hjälpte mig att bära upp all packning som jag fått med mig hem till Eskilstuna. Slängde bara in skiten i rummet jag har uppe hos dom, för vad har jag för användning av det liksom?
Kvällen fortsatte, massa mys, blev så att jag tillslut sov kvar hos honom. Låg och tittade på min lilla trötter när han försökte somna. Fast rätt som det var fnissade jag till så stackaren fick ju aldrig somna in, tills det att jag blev så trött och somnade jag med.
Den där känslan jag får när jag bara ser på honom, den är underbar. Det kittlar i hela kroppen och jag ryser bara jag tänker på det. Han är så fin! Förstår inte hur JAG kunnat få en sån fin människa. Helt seriöst, jag finner inte ens ord till att förklara min tacksamhet över att jag har honom, just HONOM!

Imorse ringde bådas alarmklockor och jag fick självmordstankar (inte riktiga sådana) när jag kollade på klockan. Den var inte ens åtta men jag visste att stänger jag av min klocka så struntar han i att gå upp och sover hela dagen istället. Så det var bara upp och hoppa och låtsas vara nöjd med situationen som att jag hade världens bästa liv som får aggera mamma åt min morgontrötta pojkvän på morgonarna. Ingen höjdare direkt men vad gör man inte för en sån liten buse? Har försökt få in i hans huvud att han måste sköta skolan. Visst, han är väl glad att jag fått upp honom när han väl kommer dit, men att få upp honom kan vara ett riktigt helvete, rent utsagt, ibland. Man vet aldrig vilken sida han vaknat på och hur man blir bemött när han märker att hans extremt jobbiga flickvän sitter och tittar på honom och försiktigt försöker få liv i honom. Haha, tycker egentligen lite synd om honom ibland, men det är samtidigt rätt åt honom ;-)

Hur som helst. Vi gick till Ica Maxi innan han gick till skolan. Han skulle tydligen ha energidryck och jag skulle ladda min mobil med pengar och köpa hårfärg. (Fick till och med stå kvar utanför Maxi en stund och se så han gick åt rätt håll åtminstone. Där slutade sedan spåren så vi får väl se var han egentligen hamnade..)
Nu sitter jag hemma i alla fall. Fastighetsskötarna har precis varit här och lagat duschen som varit trasig så nu väntar jag bara på att min hårfärg ska sköljas ur, sen blir det en dusch för mig vill jag lova!
Blir rött hår igen, fast får se hur resultatet egentligen blir.. Det blir nog en riktig överraskning. Sen blir det svart underhår. Efter denna färgning blir det förmodligen inget mer rött för min del. I alla fall inte än. Tror jag ska bli mörkhårig/brun igen. Det är det lättaste tror jag. Vill inte färga så mycket heller. Så det är nog det allra bästa om jag gör så. Behöver inte tänka på någon utväxt eller någon urfärgning då direkt.

Jaja, nu är det snart dags för urtvättning. Tjingeling!





2010-08-29
 17:55:56

Lämnar stan ikväll?

Åh, jag har så tråkigt liv och tiden bara segar fram! Vet snart inte vad jag ska ta mig till. Vill att det ska bli helg nu, och vill åka iväg också. Funderar på vad jag ska hitta på. Får se hur jag löser detta. Jag har inga pengar på mitt kontokort heller, bara kontanter så jag vet inte hur jag ska lösa det heller!

Funderar på att åka hem till en kompis men hon bor inte i Eskilstuna. Så jag måste försöka fixa detta. Ska ringa ett samtal nu och se om det löser sig. Jag hoppas det för då drar jag från stan över natten i alla fall så jag slipper alla tråkiga människor i Eskilstuna!!

2010-08-29
 13:52:55

29 augusti 2010

Jag funderar på om jag ska ta mina födelsedagspengar och lägga på kläder. Göra något galet, byta stil helt. Varit sugen på stilen i två år nu, en stil som aldrig blir "gammal". Men har inte vågat riktigt. Men vad har jag nu att förlora? Jag får liksom lite 20-årskris nu, måste göra någon förändring känner jag. Sen vad alla andra tycker, det får visa sig. Jag är riktigt sugen på den och är nu 90% säker på att det ska jag lägga pengarna på. Skit i grejer till lägeneten, det får mamma och Tommy betala. Hoppas jag får datorn i födelsedagspresent också. Det skulle vara finfint så har jag båda datorerna för olika bruk i mitt egna nya hem.
Kommer kännas ensamt i alla fall tills jag får hem lilla tigern. Håller på och kollar för fullt om jag hittar något som passar datumet så fort som möjligt efter flytten!

Nej, nu ska jag sätta fart och få någonting gjort här. Söndag, skittråkig dag, men det kan inte hjälpas. Den måste levas också.


Längtar på min Puppi :'(



(Mja, bilden har ingenting med texten att göra!)


2010-08-28
 17:43:43

28 augusti 2010

Det var ju själva fan att man inte kan få något gulligt sms tillbaks när man försökt gullat till det lite.. Tråkigt värre..

Sitter med mamma och Tommy och snackar på balkongen. Firat mig lite smått idag, fick pengar av Tommy. Varit hos mormor också. Låg bara på hennes soffa helt utslagen efter fyllan igår. Var så full, fattar inte hur jag kunde blivit det. Helt packad var jag. Fattar inte ens hur jag kunde komma hem. Ramlade med cykeln 5 gånger från Carlavägen till Skiftinge. Konstigt att jag inte är helt trasig på kroppen. Har såna minnesluckor, hade inte druckit på flera dagar innan igår. Det blev en riktig karatefylle må jag säga!

Fick sova med älskling i alla fall, de kom hem till mig när jag kom hem i natt. Vi satt kvar en stund, jag hade fört ett jävla liv sa pappa, men mamma och Liam hade inte vaknat som tur var. Följde med killarna hem. Därifrån minns jag ingenting heller.. Läskigt!

Vaknade imorse av att Rosie väckte mig och sa att mamma ringt och sagt att jag skulle komma hem för att Tommy var påväg. Varit en jävla plågsam dag..

Får se vad som händer resten utav dagen.



min baby




2010-08-27
 13:01:58

Tumult i hjärnan

Oj, nu blev det stressigt här. Min biologiska far, Tommy, ringde mig nyss och sa att han kommer över imorgon, tar tåget från Södertälje tidigt på förmiddagen och kommer hit för att fira mig lite med tanke på att jag fyller år nästa helg och då inte har tid. Jag har för mycket annat i huvudet nu för att ha tid att tänk på sånt, men hur som helst, nu har han bestämt sig och då gör han det. Helt knas.

Nu sprack en del av min helg och det känns ju inte bra. Får se vad som händer ikväll då, försöker detta att gå ihop på bästa sätt. Förstår inte varför alla är så på just denna helg, men lika bra det, för nästa har jag verkligen inte tid då Emma kommer och jag ska umgås mycket med henne.

Nu blev det en enda stor röra i mitt huvud, jag hade helt glömt bort allt detta.. Hur kan man vara så dum? Ringde mamma nyss också och talade om det, hon blev stressad hon med. Får väl bara bli en fika och allmänt skitsnack antar jag.. Som vanligt när man inte hunnit planera någonting..


Nu måste jag sätta fart!

2010-08-27
 02:59:03

27 augusti 2010

Jag kan inte sova. Är jätte trött men också jätte hungrig och röksugen så jag vet snart inte var jag ska ta vägen. Enda sättet är väl kanske egentligen att börja om på ny kula och gå upp, ta någonting att äta, ut och ta en cigg och sen lägga mig och försöka somna till en film kanske?

Hoppas jag får sova ut på morgonen, att jag inte vaknar sådär tidigt som de två senaste dagarna. Helt sjukt, har varit så trött hela dagarna då..
Känns tråkigt och tomt att sova ensam, gjort det för länge nu känner jag :(

Längtar grovt tills jag flyttar. 35 dagar kvar nu. Står knappt ut längre. Helt underbart kommer det bli!

Nej, nu ska jag styra upp detta sen bums i säng.
Får panik när jag tittar på klockan som snart visar 3..


2010-08-26
 21:07:23

Jag älskar din ärlighet

Känner sån skillnad i mig själv, på mitt humör och min reaktion. Jag är inte alls sur, bara glad att du är ärlig mot mig. Det gjorde att jag känner att jag kanske ändå kan lita på dig trots allt. Jag älskar din ärlighet! Inga fler lögner, det har du lovat. Dölj inget för mig, kom inte heller med bortförklaringar. Det håller inte i längden.

Det var så mysigt att träffa dig idag, när jag nu tänker på det pirrar det i magen. Vad är det för känsla som sakta men säkert börjar växa fram? ;$
Helt seriöst nu, är det kärlek? Den där underbara känslan många talat om. Den känslan man kan gå genom eld för, simma i de mest strömma vattnen och gå till månen och tillbaks. Är det den känslan som börjar växa fram inom mig?

Vad det än är så känns det underbart, jag tycker om dig så mycket. Trodde aldrig att jag skulle få känna den känslan igen.

Förövrigt så har vi varit och firat min kusin Joel som fyller 9 år idag, kul att träffa släkten vilket man inte gjort på ett tag, men nu kommer det inte bli allt för sällan eftersom de flesta fyller i september. Då blir det "släktträff" varje helg antar jag.

Nu ska jag kika lite på tv med mamma för jag kom precis hem från min underbara Pewpee!




2010-08-26
 16:18:46

Det är kärlek

Hade aldrig kunnat tro, aldrig kunnat ana
att du ville dela ditt liv och gå på en bana,
med mig vid din sida, på vägen in i livet
Jag finner inga ord, trodde mitt liv var skrivet
alltid känna smärta, och aldrig känna lycka
aldrig känna kärlek eller få nån annan att tycka
om mig som du gör, ge mig kärleken du ger
om jag drömmer, snälla låt mig sova mer
Väck mig aldrig, låt min värld va' och förbli
Det är kärlek, låt det alltid vara vi
Jag ska inte svika, jag ska vara dig trogen
gå på vägen aldrig vika, om det så är det sista jag gör på jorden

2010-08-26
 09:46:45

26 augusti 2010

(9 dagar kvar tills jag fyller 20 & 36 dagar kvar till flytten)
Vaknade upp med astmaanfall och kom på att jag får faktiskt skylla mig själv till det för jag struntade i att ta medicinen igår innan jag gick och la mig och jag vet att jag blir såhär direkt när jag inte tagit den på kvällen och går och lägger mig för att sova. Får knappt någon luft och mamma har med sig medicinen till jobbet.. Smidigt..

Ligger och funderar på om jag ska sova mer eller gå upp ur sängen. Klockan är ju inte ens tio. Förstår inte varför jag vaknar såhär tidigt. Samma sak igår, men då blev jag ju väckt.

Planerar med Emma om nästa vecka, hon kommer förmodligen upp hit så och ska vara med och fira min 20-årsdag nästa lördag! Det ses fram emot :-)


Grattis till min stora kusin Joel som fyller 9 år idag!


2010-08-26
 00:51:46

Kära du

Bara jag får vara med dig, spendera mina dagar tillsammans med dig och ägna min tid åt oss så gör jag det mer än gärna. Med ett leende på läpparna, jag tackar Gud att jag funnit dig. Just dig.
Du är mitt ljus här i livet just nu. Inte ens nätterna är mörka när jag har dig vid min sida. Du är speciell, kan inte sätta ord på vad det är, men du gör mig glad, det är det viktiga.
Förlåt för tjabbet, vill aldrig att det ska hända igen. Förlåt för oron, vi ska fixa allt tillsammans. Jag vill göra det med dig, för oss. Du är obeskrivlig!






Jag tycker om dig så mycket.

2010-08-25
 16:46:58

Stop it


Snälla sluta, jag orkar inte..

Upp till toppen, ned för ett stup. Vad kommer härnäst..
Räck mig handen och hjälp mig upp?







2010-08-25
 15:31:24

På mitt sätt

Haha, detta är ju skrattretande. Ska inte skratta åt dig och det du tror egentligen men detta är ju bara för mycket. Jag kan peka och välja och du tror jag ska stå stilla för att du vill det? Du tror att jag ska stanna upp och vänta på något som bara verkar gå neråt? Hm, i såna här lägen tycker jag faktiskt att det är synd att vi ens påbörjade något.. Får väl se hur det blir med allting..

Får se var tiden leder mig nu, tänker inte stanna för något. Nu tänker jag vandra på, blir det "oops" så blir det, när du är såhär vill jag inte ens tänka mig för i mina handlingar. Måste också få känna att jag lever, fast på mitt sätt ;-)


Ner på kaffe hos bästa grannarna senare, Tommy fyller faktiskt 25 idag!
(Lovat att vara snäll mot honom hela dagen, tyvärr ;/)





2010-08-25
 11:28:54

Kontraktet skrivet, lägenheten är min!

Jag är så glad, finner knappt ord! Jag var nere för en stund sedan och skrev på kontraktet, nu är lägenheten MIN! Inflyttning till den 1 oktober, bara en månad kvar. Jag var och tittade på den igår, kommer trivas som fisken i vattnet! Ska bara måla om sovrummet (vet ännu inte vilken färg/vilka färger) men allt annat är bra i den. Sedan blir det Ikea med mamma och Lena någon dag. Jag har världens bästa mamma, hon ska köpa alla mina möbler, vilken stjärna hon är!

Ska bli så kul att fixa och dona och göra i ordning i MITT hem. Känns skönt att säga mitt eftersom det är bara MITT! Så snart jag ska börja kolla på kissemisse också, för en sådan vill jag ju ha. Velat det sen mamma och jag gjorde oss av med våran sista när jag var 9 år. Nu ska jag ha en igen har jag bestämt, en liten Tiger :-) Jag är så glad. Allt börjar ordna upp sig i livet nu. Nu fattas bara jobb, men det första jag måste göra är kanske att gå som lärling eller en utbildning till det jag vill bli. Sen är det bara tuta och köra för nu är jag säker.

Åh, vill att det ska bli den första oktober nu! Kan knappt vänta..





2010-08-25
 09:28:15

Jag tycker om dig för mycket


Jag tycker om dig för mycket..

Har kanske inte råd att förlora dig, vad vet jag?
Önskar jag fick bestämma över allt som sker på jorden,
då hade det inte varit några problem för oss








2010-08-25
 09:15:55

25 augusti 2010

Åh, jag känner mig så dum. Fattar egentligen inte varör för det är inte jag som gjort något fel, men känner mig dum ändå. Vet knappt vad jag ska ta mig till, känns som att vad jag än gör så blir det fel. Varför kan det inte bara vara bra?!

Hur som helst, ska inte deppa trots att klockan inte är nånting egentligen och jag blev väckt av pappa för en över en halvtimme sen. Han kom med bra nyheter och det är därför som jag måste vakna. Jag ska ner och skriva kontrakt på lägenhet nu på förmiddagen så jag måste upp och hoppa. Så nu direkt ska jag upp och äta frukost (om jag får i mig något vill säga. Mår galet illa utav någon konstig anledning ;s)
och sen ska jag in i duschen. Tänker inte fixa i ordning mig idag ens, orkar inte det. Jag är så trött. Har knappt sovit något i natt heller. Sovit jätte oroligt men det är för allt detta som var igår antar jag, så många tankar som snurrade (och fortfarande snurrar) i mitt huvud. Det har inte varit den bästa sömnen i natt om jag säger så..

Nej, nu ska jag sätta fart och ta tag i allt vad som måste göras!









2010-08-24
 23:14:33

Dra du åt helvete!

Jag fattar inte vad felet är? Är det hos mig eller alla blådårar jag träffar? Snälla, kan någon förklara? Kan någon ge mig svaret på VARFÖR JUST JAG ska behöva ta all denna skit? Varför träffar jag aldrig någon som kan vara ÄRLIG och inte ljuger om precis allting? Varför, varför, varför... När jag väl är ärlig själv och vill satsa på något för en gångs skull så fuckas allt ändå. Kan inte förstå var felet är. Är det jag eller är det han?!
Jag är helt mållös, vet knappt vad jag ska säga, tänka eller känna. Allt är liksom huller om buller i mitt huvud just nu. Jag kan inte förstå varför just jag ska gå på samma mina gång på gång på gång, hela hela tiden. Svårt att fatta för mig som är mitt i det just nu.
Finns det en ärlig förklaring ens i allt det lögnaktiga? Jag är inte småaktig i detta, det är fanimej allvarligt. Om en liten lögn kan gå igenom, när kommer då de större lögnerna? Tänker inte acceptera detta, skulle aldrig ske! Som alla säger till mig nu: "En människa som är så är fan inte värd dig Jasmine, du är värd så mycket bättre!" Och det vet jag att jag är, kanske inte förr, men nu är jag. Jag har förändrats, lärt mig av mina egna snedsteg och nu fattat hur man ska vara. Då blir det bara skit av allting ändå. Jag blir så jäkla trött på detta, att jag aldrig ska hitta någonting som jag kan trivas med och känna att det är bra, äkta. Alltid är det någonting som blir fel och då skiter sig alltihop.
Ska jag ge upp? Sluta söka efter det bra? Finns det ens eller letar jag i onödan?






Hur som helst, nu sitter jag och pratar med Michelle i telefon. Känner att det behövs just nu, få lägga ut lite aggressioner och diskutera all skit. Känns skönt. Tur att hon finns!
Haft en härlig kväll med Angelica och Sandra i alla fall, de har hållt mig på jorden, höll på att lacka ur totalt där ett tag.Glad att jag har mina vänner, underbara ni.



2010-08-24
 12:26:11

24 augusti 2010

Ugh, vilken seg dag. Vaknade redan vid tio och matade djuren på Facebook. Sen dess har jag inte rört mig ur fläcken och nu är klockan typ halv ett. Helt sinnes sjukt. Men strax ska jag resa mig och ut och ta en cigg, varit röksugen ett bra tag nu och inte ens det har jag orkat göra. Sen blir det väl dusch och kanske fix.

Längtar tills på torsdag! :-) :-)
IIIIIIH!

Ska väl försöka få på Liam lite kläder också, han springer fortfarande runt i pyjamasöverdel och strosar runt. Tråkigt väder är det också så stackaren orkar väl inte röra sig utåt heller kan jag tänka mig.


Nej, nu ska jag sätta lite fart här!
Tjingeling.





2010-08-23
 23:47:38

Nöter spel på Facebook

Någonting knasigt är det med mig.
Jag har börjat nöta en massa spel på Facebook vilket jag förr lovade mig själv att jag aldrig någonsin skulle göra. Jag har blivit helt lost i det och kan inte slita mig från datorn. Får panik om jag inte sitter här och tanken slår mig att djuren behöver mat och akvariumet måste städas, att det måste tömmas pengar från matställena och att jag måste logga in för att låsa upp till nästa level. Jag blir galen på detta. ;o Men blir ju beroende och varför var det ingen som talade om det för mig innan??







Har inte hunnit kika på någon film ännu
, så nu tänkte jag faktiskt försöka slita mig i alla fall. Ut och ta en sista cigg innan det är dax att lägga sig för natten. Börjar bli sjukt seg nu. Varit seg hela dagen men nu brjar jag bli trött också. Lika bra det så kanske jag får sova i natt. (Om jag inte vaknar av oro och måste kolla om mina djur svälter...) Äh, jag ska nog stänga av datorn i natt så jag inte ens kan få för mig att gå upp mitt i natten och "bara" fixa en grej.


Natti natti!


2010-08-23
 21:10:52

Ostbågar och film

Nu sitter jag och tittar på fångarna på fortet med mamma och Liam. Riktigt mysigt faktiskt. Är dock sugen på ostbågar man jag orkar inte gå till Ica Maxi och pappa svarar inte när jag ringer honom. Så det är inte alls kul. Halsbränna har jag också, riktigt jobbigt! Och har ingen Samarin heller... Så jag får väl sitta här och plågas..

Ikväll blir det filmmys med mig själv, riktigt härligt faktiskt! Nu fattas bara ostbågarna, sen skulle allt vara perfekt! :-)

Men nu blev det lite ändrade planer... ska gå till Maxi ändå, Pewpee och William möter mig så jag får lite sällskap, då orkar jag gå. Helt snälllllla och följer med mig, men jag fick muta Pewpee och säga att jag ska köpa chips till honom för han ska följa med ;D haha. Sen blir det hem igen om mysa med mina älskade ostbågar och film film film! Är jätte trött, vaknade så tidigt! :(







2010-08-23
 18:29:08

Osminkad med filmmyyys!

Tog hem filmen "Valentines day" också. Velat se den sen den kom ut men aldrig fått tillfälle. Men nu när jag sökte på vilka filmer Taylor är med i så blev jag uppdaterad om att den fanns så det blir att titta på den så fort jag får tilfälle. Synd bara att han är med så lite i filmen, ;/ han är en bra skådespelare och borde ha större roller i filmer. Varför inte huvudrollen i varenda en? Hehe.
En ny favorit helt enkelt, även om han funnits ett tag nu så får jag upp ögonen bara mer och med för honom hela tiden. Breaking dawn ser jag verkligen fram emot att se när den kommer ut på bio. :-)







Sitter hemma och har jätte tråkigt, finns ingenting att göra heller. Jag har inte orkat fixa mig idag ens, men det är lika bra det. Skönt att gå runt om luffa i härliga kläder, osminkad och mysig ;>

Blir nog bara mys hemma ikväll, se på filmerna och bara ta det lugnt med familjen (om någon vill se de med mig vill säga.)

Ska nog strax lägga in lite nya bilder på datorn, om jag hittar den andra mobilen. Den verkar vara borta. Får nog ta och städa iordning lite också så jag kan hålla reda på mina grejer..





2010-08-23
 15:23:56

MJAU

Segt segt.. Jag har jätte tråkigt. Sitter hemma ensam med lillebror, mamma jobbar och pappa skulle iväg ett tag så jag har ingenting att göra. Kikar på några repriser som går på tvn och funderar på vad för katt jag ska skaffa när jag får egen lägenhet. Jätte sugen på en redan nu mend det får vänta tills jag flyttat helt. Alltid någon att kela med, behöver aldrig känna mig ensam. Man blir inte låst på samma sätt som med en hund. Så katt är det allra bästa alternativet för mig känner jag. :-)







2010-08-23
 12:25:58

Jag älskar filmen!

Oj, vad de klagar på att ingen seedar och att det är dålig kvalité. Men det går snabbare än vanligt för mig och jag bara läääängtar tills jag får hem filmen. Jag kommer titta på den tjugo gånger om och ännu mer. Såg ju den iofs på bio men det var ett tag sen nu och jag bara ÄLSKAR filmen! Har den redan på datorn, fast det är utan svensk text och ganska jobbigt att se den då.. Nu kommer jag bli överlycklig när jag har den med svensk text och skapligt bra kvalité (får hoppas att det är det i alla fall!)

Precis ätit lite brunch och snart ska jag nog in i duschen och se om jag kommer igång med dagen, vore suveränt!

Jag längtar tills nästa film kommer "Breaking dawn". Den måste ses. Kommer ut nästa år, premiären kanske? Vill att den ska komma ut redan nu!



Nog allt är jag vegetarian men jag bara ÄLSKAR lammkött, ;-)
GRRRAOW!

Taylor Lauthner, snyggare får man leta efter?!




2010-08-23
 10:58:59

23 augusti 2010

Hejhopp!
Kom precis hem. Skolstart idag så det blev helt tomt uppe hos kusinerna. Skönt iofs men vad hade jag där att göra då liksom? Nu sitter jag här med lillebror och kikar lite på tv. Han är ledig från 5:års gruppen idag. De har ju börjat med sånt. Flyttat upp 5-åringarna till skolan, så han är stor kille nu och äter i stora matsalen, får ta mat själv och lära sig snabbare genom det. Ganska bra tycker jag fast det finns ju såklart nackdelar med det också..

Får se vad som händer idag, ser ganska enkelformigt ut nu för tiden, men snart blir det ändring på det.. ;-) Firande av födelsedagar hit och dit eftersom halva släkten fyller år nu i september..

Blir nog en lugn dag hur som helst. Åker eventuellt iväg i slutet av veckan, får se om det blir så. :-)





2010-08-22
 20:18:25

22 augusti 2010

Jahaja, nu sitter jag hemma hos mamma. Sov inte hemma, som vanligt. Och idag åkte Michelle hem till Jönköping igen, vilket betyder att nu kommer allt bli tråååååkigt igen! Får väl försöka roa mig på annat sätt. Inte så lättroad längre. Har lust att kolla på film ikväll men får väl se var jag hamnar och vad som sker.

Orkar inte skriva egentligen även fast jag har en massa att skriva om.. Nej, nu ska jag äta en tacos och fortsätta med kvällen... Tjingeling!




2010-08-19
 15:36:04

19 augusti 2010

Har lite svårt att skriva med mina långa naglar. Går ganska segt och det är riktigt jobbigt.

Anyway, sitter hemma hos mamma nu. Alla de andra är väl snart på väg hem förmodar jag. Jag har precis duschat och tänkte nu leta reda på en cigarett jag kan dra i mig innan det är dax att fixa i ordning mig lite. Allting går visst segt med dessa naglar, ändå envisas jag om att ha kvar dom.. Konstiga vi tjejer är ibland.
Åh, jag vill ha lägenhet nu! Så jag får måla om och fixa massa, är jätte sugen på att måla! Inte gjort det på evigheter nu. Ska bli kul att få fixa som man själv vill ha det och ingen som kan säga att jag inte får ha uppe det eller göra si och så. Jag bestämmer helt själv. :)



Grattis pappa 50 år idag!
2010-08-19
 12:11:53

Jag kunde inte bry mig mindre

Oj, jag skakar i skorna. Var det det bästa du kunde komma med eller? ;D
Nu sitter jag hos moster, vaknade för ett tag sedan. Har sovit gott, eget täcke för en gångs skull. Sitter vid Robins dator eftersom att han sover i Joels rum. Och skärmen är så stor att jag får vrida huvudet fram och tillbaks för att få med allt som står. Ungen tycker väl det är bra att ha en sådan stor skärm när han spelar (?)
Idag fyller pappa 50, blir kanske fika ihop med världens bästa grannar och så ska jag titta på lägenhet om ett tag också! De ringde i morse, de hade fått i papperna jag var förbi och lämnade i brevinkastet i natt. Får se hur det blir med det då. Med tanke på att jag får kolla efter så kort varsel så ser det ganska ljust ut i alla fall.
Nu ska jag antingen väcka Pewpee eller börja röra mig hemåt. Får se vilket jag väljer, han verkar så sur nu så vettefan alltså. ;s
2010-08-18
 13:14:58

USCH USCH USCH

Det som stör mig är att du tror att du ska förstöra mig med saker och ting du skriver. Det är skrattretande, BAAH, skaffa dig ett seriöst liv istället för att lalla runt som en 13-åring fortfarande. Det räcker, VÄX UPP! Blir så trött på hur du håller på och man kan ju inte låta bli att kolla när man är uttråkad. Att se dina försök gång på gång får mig att se hur liten du egentligen är och det får mig att känna hur stark jag är i mig själv som inte låter mig förstöras utav någonting DU gör. Tänker aldrig låta det ske, igen.
Det är så skönt att slippa dig. Jag tycker synd om nästa du tar in i ditt liv och misshandlar både fysiskt och psykiskt. Jag spottar dig i ansiktet och pissar på din grav. Twi, patetiska människa!
2010-08-17
 16:15:50

LACKAR UR!

Vad är problemet? Håll istället era käftar stängda för jag vill inte höra det ni säger. Ert skitsnack kan ni ta med er till någon som bryr sig om det, för jag orkar inte engagera mig i era billiga och meningslösa liv. Jag håller själv på och försöker bygga upp mitt eget, jag vill inte beblandas med smuts som er! Förstår ni?!

Och snacka verkligen inte om honom, yttra er inte till mig om ni inte har något bra att säga om honom! Om ni är mina vänner/kompisar/bekanta så var då istället glada för min skull, se istället hur jag känner, vad han gjort och gör för mig! Ni vet inte ens hälften utav allt det han hjälper och stöttar mig med, han vet nog inte ens det själv men bara av hans närhet och omtanke så hjälper han mig med så himla mycket! Jag har inte känt mig såhär bra sen så länge tillbaks jag kan minnas, han gör mig stark i mig själv.
Varför kan ni då inte bara acceptera MITT val, det JAG vill, det JAG känner är rätt för mig i nuet?!?!? Om du inte vill mig väl så lägg dig då inte i mitt liv från början!

Klaga på hur han ser ut va?! Har jag nånsin brytt mig om vad andra tycker om den jag är med? Va, har jag det? Helt seriöst, skaffa dig ett liv istället för att klandra andra för deras val.
Och NEJ jag är inte desperat, jag tog bara chansen till att bygga upp mitt sönder trasade liv på nytt och jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det! Jag är på väg upp mot toppen nu, men det kanske du heller inte är nöjd med? Du är rädd att jag ska klättra om dig? Men sanningen är den, att du som yttrar dig på så sätt ligger alltid under mig ändå, så fuck you! Ta ditt liv och försvinn ifrån mitt!


(Ta åt dig, du vet vem fuck du är!!!)

2010-08-16
 15:39:42

Lite utav ingenting alls


Skönt attt fått det mesta gjort nu. Nu sitter jag här och är hungrig (som vanligt). Har tråkigt, vet inte vad jag ska ta mig till riktigt. Känner mig skakig i hela kroppen, står knappt ut. ;s

Sms terror på mobilen, men inte ett enda från den jag vill ha meddelande utav. Känns inte alls kul. Får se vad som händer senare för min del.


(Hittade en gammal bild på mig, saknar mitt hår!)


________________________________________



http://www.youtube.com/watch?v=ZYD5SjLyiw4

http://www.youtube.com/watch?v=ZcaxrG9EFhw

http://www.youtube.com/watch?v=0cIEIVYMLwI

http://www.youtube.com/watch?v=Dqk_nFVsoUU

http://www.youtube.com/watch?v=TuSk7Ck3z8E

http://www.youtube.com/watch?v=mD0iVzwvjSQ



2010-08-16
 13:23:45

Ny dag, ny vecka, nya möjligheter

Nu sitter jag här färdigfixad och ska strax dra mig ner mot stan och ta tag i allt som måste göras. Sen kan jag försöka koppla av för en stund åtminstone.

Får se vad som händer när jag är klar med mina uppgifter idag. Skulle träffa Puppe om det blir som det är sagt, så jag får se om han hör av sig när han vaknat och kommit på benen. Blir bara lugnt. Idag är det måndag vilket innebär ny dag, ny vecka. Nya möjligheter hel enkelt. Känner mig lite nere efter en hård tid bakom mig nu, vill fortsätta ha det som det varit men jag har insett att det funkar inte i längden. Tur att jag kommit på det så pass tidigt som nu.

Fyller snart år också, lite ångest inför det. Hur ska allt bli då?


Nej, nu ska jag börja röra mig. So long.


2010-08-16
 11:03:30

Dina blå ögon, finns det något vackrare?


Jag önskar jag vore smartare än så. Önskar jag aldrig öppnade ögonen igen, men jag är glad att jag gjorde det för dig
. Jag har inte varit med dig länge, knappt en bråkdel utav mitt liv, men du har redan öppnat dörrar i mitt liv, dörrar jag trodde var stängda för alltid. Du har öppnat upp mina tankar, min tro, och jag har fått se möjligheten att gå på vägar som leder mig någonstans i livet.

Jag trodde aldrig jag skulle ha sådan här tur. Hur kan en så bra person välja mig framför alla de andra? Jag förstår inte hur du kan välja att stå med mig, visa upp mig och tala om att det är jag som är din. Jag älskar när du säger det, de små orden, "Du är min". Jag blir varm i hela kroppen när jag hör dig säga mitt namn, du gör det med sådan mjukhet, på ett sätt som ingen någonsin talat till mig på, med en röst som får mig att rysa för jag vet att den tillhör dig.

Det har nu gått drygt en månad. Endast en månad men det känns som fler ändå. Du får mig att blunda för allt annat, allt det som tidigare tyngt mig håller du sakta men säkert på att ta bort. Du är så bra. Du förbjuder mig inte från att tänka, bearbeta och försöka komma över mitt förflutna. I vissa stunder måste även jag göra det och det förstår du. Du ser inte ner på mig i de mörkare stunderna i min vardag. Du ser aldrig ner på mig. Du dömer mig inte för någonting och jag vet att jag kan redan berätta allt för dig, precis allting. Det blir till en trygghet för mig med, behöver aldrig tänka på vad jag pratar om med dig, du lyssnar och tar till dig, ger hjälpande och tröstande ord om det är någonting som gjort mig illa och du berättar öppensinnat om ditt med.
Med bara lite text gör du mig glad, senast i natt. Jag satt och tänkte och kom in i tankar jag absolut inte ska göra mer. Du skrev "Skit i ***, ignorera bara. Vet att det säkert är svårt, men jag finns här för dig ska du veta. <3 / Din"
Din blick, vet du hur mycket jag älskar att fångas i den? Dina blå ögon, finns det något vackrare? De är djupa som hav som jag vill drunkna i, jag fångas och förtrollas.

Jag älskar att somna med dig. Att få ligga på din arm och känna din lukt, din närhet, finns det något bättre i livet just nu? Jag vill somna med dig, vakna med dig och se en ny dag tillsammans med dig. De nätter jag inte delar med dig har jag ingen att bråka med om täcket, ingen att ligga och titta på när jag vaknar, om jag vaknar före dig. Jag har då ingen att ligga och le åt tills jag får en bamsekram. Utan dig känns allting så tomt och kallt. De sunder jag inte får vara nära dig så fattas du mig.

Det var länge sen jag var med en person som höjer mitt självförtroende istället för att sänka det. Du säger så mycket fint till mig, trycker aldrig ner mig. Du förbjuder mig inte från att göra någonting, jag är fri, behöver aldrig tänka på att det är något jag inte kan göra.
Du verkar lita på mig och det gör att jag vill visa att det kan du göra. Den som hela tiden misstror en, som man kämpar för att försöka få den att lita på en, utan att man ser framsteg, den personen tröttnar man på och då sårar man och sviker tillslut. Så Puppe, tappa aldrig tron och tilliten till mig.
Förlåt, jag vet att du hatar när jag kallar dig det, men du är ju min lilla Puppe.
Jag vet inte hur jag ska förklara, inga ord räcker till.
Min glädje över att ha dig är högre än jag med ord kan förklara. Du är så bra!




2010-08-16
 01:18:32

Jag klarar det

Nu ligger jag här och kan inte sova fast jag vet att jag måste. Har en krävande dag framför mig imorgon, det kommer bli tufft men jag vet att jag klarar det ändå.

Ugh, nu börjar jag bli hungrig. Funderar på om jag ska upp och ta något att äta innan jag lägger mig för att kika på film och sova. Får se hur det blir. Saknar Puppe :(


Blir inget långt inlägg för jag måste börja runda av min datorvistelse nu för denna natt..








2010-08-15
 23:49:39

15 augusti 2010

Jaha, då sitter man hemma hos mor med familj (alla sover utom jag). Ska sova ensam utan de andra dårarna för första gången på ett tag nu. Får la se hur det går. Ingen att bråka om täcket med, kanske blir det skönt?

Sitter och lyssnar på musik nu och tråkar. Måste försöka bli lite trött, men det verkar inte bli några större framsteg på den fronten :/

Haft några underbara dagar bakom mig nu. Delat de med bla Alexandra och Bulent. Mycket trevligt folk det där! Och så har jag såklart umgåtts med William, Michelle och Puppe. Även Sandra och Pontus. Varit nere en sväg på Å-festen. Är väl lite för gammal för att fara runt där nere egentligen så jag har hållit låg profil. Full som en kastrull dock, for in och ut från  krog till krog, hit och dit. Träffade massa folk, fulla och nyktra. Hem till den ena sen till den andra. Ändå höll jag mig lugn och ganska "osynlig". :)

Nu ska jag lugna ner mig med drickandet och allt.. Känner att jag måste det. Blev 29 dagar i sträck (oavsett om jag kanske bara drack mig full 25 av de dagarna så var jag onykter de resterande 4, och det är inte acceptabelt!) Nu sitter jag här spik nykter, inte druckit så mycket som en droppe alkohol idag, duktig flicka! Men då ska jag istället sova ensam, hur ska jag nu stå ut??

Imorgon har jag en himla massa ärenden att uträtta inne i stan, får se hur det kommer gå
Nu ska jag nog strax lägga mig och titta på 17 again, igen!


(Idag var mitt liv beräknat att ändras för all framtid. Jag säger som Amanda: R.I.P våra små änglar!)


(Bjuder på en bild på mig och Sandra från Å-festen)




2010-08-12
 19:06:10

SÅ TRÅKIGT!

Åhå, jag har så tråkigt så jag vet knappt var jag ska ta vägen. Jag funderar på vad man ska hitta på. Hade jag haft pengar skulle jag supit mig redlös så jag aldrig hittade hem igen. (skämt å sido...) Jag får panik på detta. Sitta hemma och rulla tummarna dagarna i ända... Hur kul är det på en skala då?? Försöker hitta något att göra men alla verkar så jävla torra och slöa och det gör mig sur på folk med! ;s

Fixade mig i hopp om att något skulle ske men nu tycks inte det hända heller.. Väntar svar från en som oftast inte sviker (?) så ska jag väl kolla om man kan hitta på något utifrån det. Det är ju trots allt å-fest i stan men det verkar ingen bry sig om.. Vill bara skjuta någon :(



2010-08-12
 14:36:10

12 augusti 2010

Åh, jag blir så irriterad. Jag har så tråkigt liv så jag vet snart inte var jag ska ta vägen. Usch.. Sitter hemma hos mongot nu, men han drog nyss så jag ska väl dra snart jag med, hem.. Sen blir det väl i vanlig ordning. Irritation och tjafs med alla pm precis allting. Jag får väl lite skylla mig själv att jag har så tråkigt för jag tar mig ju inte för att göra något heller. Men hur ska jag orka? Så tråkigt också när man inte har pengar till att göra vad man vill. ;s

Får helt enkelt se vad som händer idag. Just nu ser det ut att inte bli nånting alls. Men det kan ändras, det kan vända. Får väl hoppas på det bästa. Det är såna här dagar man inte ens vill vakna...
2010-08-10
 20:16:32

Kvällen är räddad!

Louise Forslund räddade min kväll! Blir Royal om ett tag! Så härligt. Blir bara några öl, det är allt vad plånboken tillåter. Men skönt att få komma ut och kanske rensa tankarna lite. Blir väl att knata hem sen för bussarna slutar väl gå vi elva redan. Det är såna stunder man tänker "Äckeltuna". Men nu ska jag bara tänka positivt. Ska bli kul att få komma ut lite även om det inte är något speciellt sådär. Lite räcker långt såna här tider!

Nu ska jag fixa iordning mig lite tänkte jag innan det bär av till stan! :)


2010-08-10
 19:06:19

Ännu ett dilemma

Nu sitter jag på balkongen och tråkar sönder. Är toksugen på öl men jag har ingen! Får snart ett utbrott. Om det hade varit om 25 dagar så hade det inte varit några problem, får då är jag nämligen 20 år och kan glida ner och köpa det själv. Behöver då inte boka upp mig på andra vad gäller min alkoholkonsumtion! :)

Så har jag åkt på ett till dilemma, nu gäller det min fördelsedagspresent. Jag får välja på det jag redan sagt att jag önskar mig, ELLER att få kryssningen betald. Ska nämligen på Rockkryssning i november med mamma och de andra käringarna (inget illa menat!) Och den resan blir inte billig! Om jag väljer att ta det andra, så får jag stå för kryssningen själv. Det blir inga små utgifter med tanke på fickpengar och allt jag ska ha därifrån, vilket mamma skulle betala även det om jag väljer kryssningen. Så jag har lite beslutsångest. Ska kolla upp priser på det materiella tinget jag önskar mig, vilket jag från min egna ficka tjänar mest på att välja! Haha, man får köra den metoden.

Jag tycker egentligen inte om kryssningar. Fast nu ser jag faktiskt fram emot denna. Det är långt fram, om tre månader, men det ska bli trevligt med det sällskapet tror och hoppas jag! :)

Nej, nu får jag försöka styra upp denna dag själv eftersom ingen annan tycks göra det åt mig!


2010-08-10
 14:40:58

Vad ska jag göra åt mitt hår?!


Vet inte vad jag ska göra åt mitt hår! Jag får nästan panik på detta!

Har fortfarande Sidecut och ena dagen vill jag ha det, andra inte. Ena stunden tänker jag att jag ska spara ut det och låta det växa, andra stunden står jag där med sax och rakhyvel i handen och fixar till den. Det är så jobbigt att vänta när det håller på och växa ut. Mamma blir ju tokig på mig när jag ropar på henne en gång i veckan för jag behöver hennes hjälp att göra raka ränder eftersom jag inte kan se riktigt själv hela vägen bak. Jag döljer den oftast ändå så jag fattar inte själv varför jag envisas om att ha den där. Men ibland får jag sån lust att ha den om jag ska göra någon speciell frisyr så min sidecut syns, speciellt nu när jag har rött hår.
Och påtal om det röda håret så behövs det färgas igen för det har blivit så blekt och nästan orange nere vid topparna. Vet inte om jag sakta men säkert ska försöka få det brunt igen, med röda nyanser då eller om jag ska försöka mig på en rejäl avfärgning och bli lite ljusbrun som jag hade nu innan det röda. Samtidigt vill jag ha så som jag tänkte ha det från första början nu när jag färgade, rött med svart underhår. Det skulle vara riktigt häftigt tror jag, men det är väl inte riktigt "jag" kanske?
Jag är trött på de "vanliga färgerna" som jag alltid haft, så det vore ju surt om jag försökte färga tillbaks. Men det är ju det jag trivs i mest.. Har åkt på ett sånt dilemma så ni anar inte.

Anyway.. Tror jag ska hoppa in i en dusch snart och försöka komma igång med dagen (Vad jag nu ska hitta på för jag är skapligt irriterad nu också. Lust att slå ihjäl en viss person!) Orka ljuga sådär, eller i alla fall undanhålla sanningen. Hade jag varit sämre än så så hade jag fan gjort samma sak. Men varför sjunka ner på småbarnsnivå och sätta sig på tvären? Känns bara så onödigt och omoget. Kan ändå inte låta bli att störa mig på det!



Really tiring

2010-08-10
 13:00:27

Lite tankar

Helt sjukt bra film, jag älskar'en! Blev en ögonorgasm på köpet. Den som säger att Zac Efron inte är snygg undrar jag vilket hål den människan kom ifrån egentligen, och med hur många km/h den flög i golvet någon sekund efter det?
Nu ligger jag här bara, riktigt segt men vad ska man göra då? Jag har precis käkat en vanlijmunk, hahaha! Funderar på om man ska ligga kvar här ett tag till eller om man ska upp och duscha och greja? Riktigt surt att jag inte kan sminka mig i alla fall pga vageln. Ugh, den gör ännu ondare nu! :(

Finns inga bra låtar att lyssna på heller, redan tjatat ut alla som var skapligt bra. Fast jag får väl ta och kolla igenom massa gamla låtar som man inte hört på länge så kanske man hittar någon som duger att lyssna på.
Åhå, så saknar jag mitt lilla mongo. Först tyckte jag det skulle bli skönt att få sova ensam en natt och vakna upp och göra allt i min egen takt. Men när jag la mig igår för att sova var det riktigt surt. Då ville jag bara springa hem till honom och lägga mig där bara för att kunna somna. Nä, riktigt surt var det!

Får se var som händer idag, kanske skulle förbi Alle en sväng men jag vet inte hur det blir med det. Beror på besök och när de kommer. Får helt enkelt se hur det blir med allt, som
alltid!





Öronorgasm




http://www.youtube.com/watch?v=q2_Fjzs2ae4
2010-08-10
 00:28:32

10 augusti 2010



Jasmine




Jahaja, nu ligger jag här då och väntar på att filmen ska bli klar. Håller på och ta hem "17 again" med tanke på att jag helt har missat att se den. Velat se den länge nu men inte blivit av. Tog hem den nu en gång först men det blev något fel med den filen så jag gick till en annan sida och hittade en till film, hoppas denna funkar som den ska för jag vill verkligen se filmen! Bara jag inte somnar till den. Det lär jag ju kanske göra eftersom jag varit trött i flera timmar nu redan.


Anyway, jag har fått en vagel i ögat!! Det gör jätte ont när jag blinkar och det är nästan som att jag gråter på ögat hela tiden eftersom det är så irriterat. Det är synd om mig. Aldrig haft vagel förut så jag fattar inte var den kommer ifrån nu? Riktigt jobbigt är det i alla fall!


Känner att jag snart kanske måste ut och ta lite frisk luft och lite medicin också kanske. Det är riktigt varmt i rummet nu när jag legat med datorn i knät i flera flera timmar.
Nu är filmen klar, så jag ska starta den. :) På återséende!


Ensam är stark men tillsammans du och jag är vi oslagbara, hjärtat mitt








(Varför inte bjuda på ett léende?)
2010-08-09
 18:39:18

Tankarna snurrar och jag vet inte åt vilket håll jag ska gå.

Varför blev det så? Vad är det som händer? Sluta tjata, jag vill för en gångs skull välja det JAG vill, inte det NI vill att jag ska välja.
Jag känner mig så osäker, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Tankarna snurrar och jag vet inte åt vilket håll jag ska gå. Tänk om jag väljer fel och ångrar mig en dag? Jag vill inte välja fel, inte igen. Varför blir jag aldrig nöjd? Varför får jag ingenting som är helt bra? Alltid är det någonting som är fel..

Jag behöver nog ta mig en rejäl takestund och se vad jag själv kommer fram till. Som det är nu vill jag inte fortsätta ha det.

Nej, nu blir det en cigg och sen sitta här och glo vidare på allt och inget..

Lägger in lite bilder från i torsdags!!


(Jag, William och Michelle!)





(Jag och Robin!)




(William och Michelle!)






See you!

2010-08-07
 15:01:56

Pedikyr och make up.

Ligger och slappar, har inte orkat göra någonting idag än. Får se om jag kommer ut om ett tag men nu tror jag att jag ska göra pedikyr och sminka mig lite först och främst. Det behövs verkligen. Och jag är så öm under mina fötter så jag tror nog det skulle vara skönare att kapa dom just nu än att känna denna skumma känsla? ;s

Lördag och vad ska man hitta på? Det visar sig..





(Michelles och mina fossingar!)

 

 

 

2010-08-07
 03:00:10

7 augusti 2010

Ligger vaken, kan inte sova.
Lyssnar lite på musik, dock tyst så inte Liam vaknar med tanke på att vi delar rum. Ganska segt.
Lite folk vakna nu till min förvåning. Men det är skönt, då får jag lite sällskap i alla fall. Börjar bli trött nu. Det har jag iofs varit i några timmar nu, men det börjar bli så att jag snart somnar med datorn i knät om jag inte lägger ifrån mig den snart. Så jag ska nog strax starta en film som jag kan somna till. Frågan är bara vilken film det blir.. :o







2010-08-07
 02:53:01

Some love

(.....)

Jag njuter av de dagar vi spenderar tillsammans.
Du är så fin så det är klart jag inte tänker på nån annan.
Fan jag saknar dig så, vill hålla dig hårt
och jag tycker om dig mera för varje dag som går.
Min låga var släckt men det känns dom den börjar brinna.
För jag tar inte vem som helst under mina vingar.
Du snurrar hela min planet.
Alla saker som jag säger till dig är grundat på kärlek.
Jag är rädd för att bli sårad så ge mig bara glädje.
Och tror du du kan ge mig det så stanna för allt i världen.
Du har fastnat i mitt tycke, jag tycker om dig sjukt mycket.
Du är vacker som få om jag får säga vad jag tycker.
Jag gillar din personlighet, du är så speciell.
Jag älskar det faktum att du kan vara dig själv.
Jag tycker om dig för den du är och inte det du var.
Jag önskar med min själ nu att du vill stanna kvar.