2010-05-27
 12:04:25

Solskensdagar & kämpaglöd!

Nu satt man här igen då. Lyssnar lite på musik och äter lite godis. Kinapuffar och Gott & Blandat, nam nam!

Imorgon åker jag förmodligen (om det blir som planerat vilket man egentligen aldrig ska vara så säker på) till Idioten. Får se hur det blir. Vore onekligen mysigt med tanke på att vi inte träffats på två veckor.

Igår var jag inne i stan. Det var riktigt trevligt. Åkte in med moster för att hon skulle klippa sig. När vi kommit ner på stan, jagat P-plats och fått en, så träffade jag Jeanette och Johanna. Gick runt en sväng med dom, sedan skulle de dra. Jag gick och satte mig på en bänk helt ensam och funderade på vad jag skulle hitta på. Hände det inte något inom snar stund så skulle jag ta bussen ut till moster igen. Då, från ingenstans, dök Alexandra och Nicolette upp som två räddande änglar. Jag gick med dom och lämnade deras träningsväskor på Gympozz och sedan gick vi till Ming Palace och lunchade. Det var mycket trevligt. Vi babblade om allt mellan himmel och jord, skönt att äntligen träffa folk tänkte jag. Efter lunchen skulle Nicolette sola. Jag och Alexandra satt och läste skvallerblaskor medans vi väntade på henne.

När vi var påväg ut igen så såg jag Andrea som jag hojtade på, vi växlade några ord och hon sa att vi skulle gå till Mc Donald's för där satt Sandra och Pontus. Sagt och gjort, vi gick dit och störde deras kärlek en stund. ;D

Därefter skulle Alexandra och Nicolette gå och träna så jag följde med Sandra, Pontus och Andrea ut till Balsta för att titta när deras lilla Liam hade fotbollsträning. 4, snart 5, och spelar fotboll, det var bara för sött så jag var tvungen att säga till min Liam att han måste börja spela han med. Tråkig som han är sa han att han inte ville det, men jag tänker tvinga dit honom ett par gånger och hoppas att han ändå tycker att det är kul. Han måste börja gå lite i mina fotspår, i varje fall när det gäller sporten och idrotten.

När träningen var slut gick vi till Hemköp och köpte godis och massa sådant (det är det godiset jag sitter och äter av just nu). Sedan var det bara för mig att kila iväg till stan för att ta bussen ut hit igen. Väl nere på stan träffade jag William som jag växlade några ord med. Mycket trevligt. Träffade även far innan jag klev på bussen.

Jag var helt slut när jag kom hem hit igen, men en trevlig dag hade jag dock haft!

Idag blir det bara lugnt. Tänkte tvätta upp lite kläder så jag har lite att välja mellan över helgen. Får se när jag åker härifrån imorgon. Tänkte kolla om jag kunde åka med någon in till stan imorgon bitti när de ska till jobbet så jag slipper ta bussen in, det är ganska jobbigt med lantsbussar och då ska jag ändå sitta på en senare på dygnet.


Take care/ Jasmine



2010-05-24
 10:29:05

Flytande tvättmedel & myggbett

Är fortfarande ute hos moster. Har varit här i över en vecka nu. Tråkigt bara att det sägs att vädret inte ska vara på topp denna veckan. Jag som ville bättra på min färg jag fått, ännu mer! Man ska ju inte alltid lita på väderprognosen och jag hoppas att man inte kan göra det nu. Nu vill jag ha sommar för hela slanten. Inget hattande fram och tillbaka.

Just nu håller jag på och tvättar lite kläder. Väntar på att maskinen ska bli klar så får jag se om det är rent. Har faktiskt aldrig tvättat med flytande tvättmedel innan så jag förstod mig inte riktigt på doseringen! ;o haha.
Får se hur det blir med det helt enkelt.

Usch, jag har hundra myggbett minst. Det kliar så jag snart blir tokig!




2010-05-21
 09:51:23

Sommar sommar sommar

Bor för tillfället ute hos moster på landet en bit utanför Eskilstuna. Mycket sol, det gillar jag!
Fått en himla massa färg, men mer ska det bli (om det går förstås).






Inte varit aktiv här på väldigt länge med tanke på att jag inte har någon dator hemma hos mamma. Det har blivit mycket krångel med internet och allting under flytten som var i slutet av april. Inte kommit iordning med allt det där än, ganska segt men det tar sin lilla tid.

Just nu håller jag själv på att söka eget boende, det går sakta men säkert framåt i alla fall. Vet ännu inte riktigt var jag hamnar men i Eskilstuna blir det i alla fall. Vill inte lämna plazet än på ett bra tag. Om några år eller så blir det förmodligen så att jag hamnar i Jönköping där jag så länge velat bo. Får se då hur det går att slita sig från mitt kära hem Eskilstuna. ;>










Funderar på vad man ska göra idag. Kanske ut i solen en sväng, liksom alla andra dagar, och bättra på brännan lite? Vad sägs om det? Först och främst ska jag få i mig lite frukost i alla fall. Min matglada mage skriiiker efter mat just nu. Blir kanske en frukt istället för smörgås. Nästa eller näst nästa vecka blir det att prova bikini el. liknande. Pirrigt att se om jag kommer i den storleken jag förväntar mig att göra. Mina lår har inte nått målet på långa vägar. ;/








Sommar sommar sommar! (#) Jag älskar sommaren!



Jag har klippt sidecut, se här bara!

(Täcker dock över den numera, stör mig grovt att små fjortisar från
Strängnäs gjort samma sak. Jävla lallare!)








Take care!