2010-09-29
 10:23:33

29 september 2010

Hallilådär.

Jag ligger framför tvn just nu och försöker vara så tyst som möjligt en stund till så att älsklingen får sova, men snart står jag inte ut längre. Jag måste få föra lite liv om ett tag. Tänkte att jag gör ett litet inlägg här så länge så jag låter tiden få gå.

Var nyss ute med hundingarna också. Kisshunden spillde lite på hallgolvet innan vi hann ut..
Då är det väl som vanligt då antar jag.
Nu ligger han och skäller på min stackars katt som tydligen inte får röra sig hur den vill i sitt eget hem nu för tiden. ;o

Idag fyller min kära kuisn Robin år. Får se om man ska följa med och fira honom.

Utöver det så får man helt enkelt se vad som händer idag, jag har faktiskt ingen aning alls så det får visa sig och se helt enkelt! :)



2010-09-29
 00:41:29

Natti natti!

Nu har precis jag och min fina älskling lagt oss i sängen. Ska käka lite popcorn och se om vi kommer överens om en film att kika på. Hela rummet är fullt med djur (husdjur) känns det som. Två hundar och en katt. De kommer nämligen överens nu alla tre. Känns skönt så man slipper dela upp lägenheten om nätterna för att alla inte kunde sova tillsammans.

Hur som helst, ska sova om ett tag.. Natti natti!




PUSSSS!



2010-09-28
 21:48:10

28 september 2010

Jag har inte uppdaterat på evigheter nu igen men jag har inte haft tillfälle till det av olika själ.
Vunnit tillbaks mitt livs kärlek och jag har haft henne, mitt hem, katten och hennes hundar att tänka på så jag har helt enkelt inte haft tid.
Och mina vänner, jag skiter inte i er, det är ni som tar avstånd när jag är mid Smulfisen, inte jag som tar avstånd från er. Jag har tid med er fast jag vunnit på mig nitlott. :)

Anyway.. Sitter hemma hos mig i Eskilstuna med Smulfisen,
vi ska strax äta pizza framför tvn och gotta oss lite. Senare blir det Idol på tv4 play eftersom vi var nere på stan, hämtade ut pengar, åkte ut till Tuna Park och kikade lite i affärer och sen till Ica Maxi och handlade så vi ska klara oss nu ett tag. Pengarna bara drar iväg, men nu vet vi i alla fall att vi inte svälter. ^^,

Nej, nu ska jag mysa med min fis och vänta på att pizzorna blir klara. Ta hand om er!


2010-09-19
 20:40:32

19 september 2010

Har varit riktigt dålig på att uppdatera här nu. Men det beror på att jag har inget internet hemma i mitt nya fina hem! Men det kommer det med. Tar en sak i taget. Var på Ikea igår med mamma, Lena, Tommy och Hampus. Fick så himla mycket fint till mitt hem och nu börjar det se ut som ett riktigt hem! Blir så glad när jag kommer innanför min dörr där hemma och ser hur mysigt jag har det.
Börjar bli tråkigt bara att bo ensam. Ingen att dela de ensamma kvällarna med, jag avskyr ensamheten!

Nu sitter jag uppe hos mamma och kollar på valvakan på tvn. Jag har iofs 5 kanaler nere hos mig redan men jag lånar deras internet under tiden med. Var och röstade i förmiddags, så nu sitter jag spikad framför tvn.

Nu ska jag kika vidare på detta!

Bilder på hemmet kommer vilken dag som helst för er som är nyfikna!


(En mys-bild på mig i min ensamhet!)



2010-09-14
 13:51:35

Lite bilder.

Lite dåliga bilder på lägenheten kommer här. Ville ta några "före-bilder" sedan blir det förmodligen "efter-bilder" med. Men det kan dröja må jag säga. Har inte ens bokat in dag för ommålning och möbelköp. Ska prata med mamma om det när hon kommer hem från jobbet sen!


(Sovrummet, som skall målas om!!!)


(Sovrum igen!)


(Vardagsrum)


(Kök)


(Kök)




=)

2010-09-14
 12:54:50

Min musik, då och nu!

Sitter och lyssnar på musik och en tanke slog mig angående just musiken.
Det är lite kul egentligen om man tänker på vad jag lyssnade på för musik förr om man jämför med nu. Förr hatade jag hårdrock och allt vad det heter! Men nu skulle jag inte kunna tänka mitt ett liv utan den musiken. De låtar jag hatade förr är öronorgasm för mig nu.

♪♫ SÅ HÅRT DET BARA GÅR! ♪♫ - Helt enkelt.

Ju högre desto bättre och ju hårdare, desto skönare för öronen. (Nej, okej.. Någonstans finns faktiskt en gräns) Jag bara älskar musiken!


Nu ska jag ta mig i kragen och klä på mig och fixa mig lite. Ska börja med lägenheten idag, eventuellt hämta sängen hemma hos pappa i Årby så jag kan få in den i sovrummet och kanske till och med spendera natten i nya lyan!


2010-09-14
 10:47:41

IIIIH, GLAAAAAAD :D

Iiiih, glad glad glad!
Jag vaknade för ett tag sedan av att det ringde på dörren. Först blev jag riktigt irriterad eftersom jag inte sovit så bra denna natten heller och är trött som en gnu. Men så hör jag att det är han som bodde i min lägenhet nu innan jag ska flytta in. Han och pappa pratade och han frågade om jag ville flytta in tidigare i lägenheten! Iiih, helt crazy! AWESOOOOME! :):):)

Det är på sådant här sätt man VILL vakna, hur morgontrött man än är!


Så nu har jag varit nere och pratat med honom och kollat så att städningen var okej, skrivit intyg om det och varit runt och kollat på förråd osv. Har fått alla nycklar så nu är det bara Ikea som väntar! (Min efterblivna mamma måste vara sjuk från jobbet känner jag! Blir så irriterad!)

Nu ska jag upp och äta något och sedan försöka få alla bitar att falla på plats!


Här kommer en slarvig ritning på lägenheten som jag gjorde
som hastigast i paint.

2010-09-13
 23:00:28

Lite allt av inget

Äntligen kväll. Gud så skönt!
Ska försöka att inte somna allt för sent i natt. Haft en seg dag bakom mig. Tung huvudvärk sen jag vaknade och halsbränna konstant. Ska snart blanda i ordning en samarin och bädda ner mig i sängen tror jag. Se om jag hittar någon rolig prick att snacka med. I annat fall så startar jag en film och lägger mig och myser med mig själv.

Känner att jag behöver varva ner hur som helst.
Nog inre stress som ger mig huvudvärk och halsbränna. Imorgon skulle jag behöva ta mig ner på stan och uträtta ärenden. Helt glömt bort det. Skulle varit nere redan i fredags och gjort det men det glömdes helt bort. Har så mycket att tänka på just nu känner jag. Trots det ligger jag helst bara hemma om dagarna och vilar upp mig för att inte gå sönder inombords..








2010-09-13
 22:12:46

Jag älskar er!

Denna kärlek är någonting som aldrig kommer att ta slut. Kärleken till sitt eget kött och blod.
Det är något som ingen kommer kunna ta ifrån mig. Ni betyder mer än allting annat för mig. Jag kan dö för er. Jag kan döda för er. Ingen ska någonsin få såra er killar. Jag känner mig så maktlös, jag vill kunna göra allt för er. För ni är värd det bästa man kan få. Båda två bär på en inre styrka, den styrkan beundrar jag er för. Ni har kämpat er igenom livets alla motgångar och ni står upp idag. Jag ska aldrig låta er falla.

Jag minns när vi var små, hur jag jävlades med er och ni jävlades tillbaka.

Och jag kommer aldrig glömma den gången mormor satt barnvakt åt oss tre. Jag var 5 ½, William 2 ½ och Robin 1 ½. Vi alla var sjuka, hade feber minns jag. Robin var sämst av oss alla. Så fick mormor för sig att hon skulle sätta oss tre i badet i förhoppning om att vi skulle lugna ner oss. Jo pyttsan du, jag och William hällde ut tvål på hela badrumsgolvet och åkte stjärtkana tills det skummade enda upp i taket. Vilken jäkla fart vi fick!

Lilla Robin
satt och tittade på oss och tyckte väl att det såg skoj ut. Hur som helst skulle han göra samma sak. Han klättrade ur badkaret på sina vingliga ben och tog fart. Rakt in i badkaret for han så han fick en stor bula i pannan. Han skrek som besatt, mormor trodde vi slog ihjäl varandra.

Hon tog upp oss och skulle torka oss en och en. Först mig. När jag blivit torkad ställde jag mig naken i soffan och hoppade rakt över vardagsrumsbordet, landade på golvet samtidigt som William blev torkad. Sedan gjorde han samma sak som jag, hoppade naken över vardagsrumsbordet och landade på golvet. När mormor torkat klart Robin så gick hon raka vägen in i badrummet för att städa upp efter oss. Då klättrar Robin upp i soffan med sin bula i pannan och ska göra samma sak som mig och William. Han tar sats och ska hoppa men ramlar med pannan i marmorbordet så han får en bula till, på andra sidan.

Hur lyckas man? Såg ut som att det började växa ut två horn på ungen. Och mormor kom utspringandes av smällen och hon blev tokig!
Det var sista gången hon var barnvakt åt oss alla tre på samma gång :-(
Det är sådant man kan skratta åt såhär i efterhand, vi var så vilda!

Detta är bara ett av alla de minnen jag har tillsammans med er killar.
Ni är världens bästa. Låt aldrig någon trycka ner er!
Jag älskar er med hela mitt hjärta!




2010-09-13
 17:20:27

Jag uppskattar livet!

Måste bara peta in ett inlägg här i bloggen. Har suttit och tänkt en del idag och kommit fram till att jag inte ska klaga över mitt liv. Jag borde älska det! Jag har det bra nu, allt jag behöver. Jag lever i en frihet, vilket jag missunnats de senaste åren. Känslan är obeskrivlig! Jag gör vad jag vill utan att jag behöver ljuga, gå bakom ryggen eller tänka på vad någon annan skulle säga om det jag gör.
Det är så fruktansvärt skönt! Jag trodde aldrig att det riktiga livet skulle vara såhär bra, att denna känsla skulle betyda mer än någon annan. Jag pratar förstås om känslan av frihet, den är underbar!

Jag drömde i natt. En dröm som tog mig tillbaks i tiden.
När jag förr var där så upplevde jag det som underbara drömmar, men nu när jag drömde tillbaks i tiden så vaknade jag i skräck! Det var en mardröm. Jag trodde för en kort stund när jag vaknade att jag vaknade ur drömmen om mitt underbara liv och var tillbaks där jag var då. Usch, jag blev gråtfärdig men kände mig så lättad när jag kollade på datumet på min mobiltelefon. Och sms från mina underbara vänner som jag inte hade kontakt med förr vilket jag nu kan ha, utan gnäll.
Kan inte sluta le, jag uppskattar numera varje dag här i livet. Jag uppskattar allt som händer, allt jag får vara med om och uppleva och alla människor jag träffar. Alla stunder då jag skrattar, jag har aldrig förr känt denna glädje.

Mitt liv är på väg mot ljuset, jag är nöjd.

Stolt över mig själv! Har klarat allt detta själv, jag är så bra! :-)

JAG VILL ALDRIG MER SE TILLBAKS TILL DET GAMLA, ALLT JAG FICK STÅ UT MED OCH DET HELVETE JAG LEVDE I DÅ. HELLRE TAR JAG MITT LIV.





-Happyface


2010-09-13
 13:17:47

13 september 2010

Halloj!
Nu ligger jag i sängen och äter chips och dip. Så gott! Var kvar en himla massa sedan igår kväll. Har inte rest mig än. Ska väl snart göra det antar jag, får se om jag orkar. Inte nog med att jag somnade klockan 5, jag har också sovit jätte dåligt i natt. Vaknat av allt som gett minsta lilla ljud ifrån sig. Hoppas jag får sova bättre i natt då!
Ont i näsbenet har jag också, känns som att det är väderomslag pågång. Hemsk smärta börjar jag få nu på senare dar. Ska man kanske anmäla det för komplikationer och plocka ut lite pengar kanske. Eller en helt ny operation, så som JAG vill ha den! :-) Vore bättre det! Är ju livsgaranti på sånt där.

Åh, längtar så mycket till flytten. Exploderar snart! Fast mest av allt längtar jag nog tills det att vi ska åka och handla möbler. Ikea och Jysk väntar på mig! KOMMER BLI AWESOME! Nu är det heller inte långt kvar tills jag får hämta ut nyckeln. Kan knappt bärga mig! Måla ser jag fram emot som bara fasen, hoppas jag hittar just de motiv och färger jag ska ha! :-)


2010-09-13
 03:30:40

ZzZZzzz


Jag förstår egentligen inte vad jag gör vaken nu. Ögonen går i kors.
Men en knasboll håller mig vaken på msn, så jag vill inte gå och lägga mig. En riktig fegis, han vågar nog inte vara vaken själv skulle jag tippa på. Så jag får väl offra mig, en riktig "gentlekvinna" får jag väl ställa upp på att vara. Jag pratar såklart om Linusen! :-)

Får se om man kommer upp sen då och orkar möta dagen som väntar.
Det är ju iofs måndag och som sagt, jag avskyr måndagar! Sämsta dagen på hela veckan, och så långt ifrån helgen och livet!

Ligger och nöter en och samma låt hela tiden också. Den borde vara uttjatad redan för länge sen så mycket som den tjatats nu i sommar.

B.o.B - Airplanes ft.
Hayley Williams of Paramore


Får se hur länge till jag orkar hålla mig vaken. Börjar bli hungrig också, men då är väl allt som det ska då antar jag. Matvrak liksom.

ZzZZzzz




2010-09-12
 23:55:01

12 september 2010

Hejhopp!
Ligger i sängen nu och tar det lugnt.
Ska strax upp och ta medicin, röka och borsta tänderna innan jag lägger mig för att sova.
Hade en jätte trevlig kväll igår måste jag säga. Sandra Pettersson följde med ut och det var kul. Har inte festat ihop med henne sen i vintras! Men det får bli snart igen, dock ska vi lita på våran magkänsla nästa gång, om jag säger så ;-)
Träffade Linusen också. Mycket trevligt även om han är blind och var skapligt full! Haha. Alltid lika kul att träffa den lilla fegisen. Sju minuter yngre än mig är han också, SÅ SKÖNT! :-)

Nu funderar jag på vad man ska kika på för film innan man somnar, detta är ett dilemma som återkommer varje kväll. Riktigt segt faktiskt! Haha.

Får se vad som händer imorgon. Jag avskyr måndagar!

2010-09-11
 18:00:47

11 september 2010

Nu sitter jag hemma med mamma. Inväntar moster Lena och Kenneth. Blir lite krök här hemma, alltså inte enligt planerna, men det blir härligt ändå! :D
Senare blir det utgång! Ska möta upp Lilla Linusen inne i stan. Kommer bli awesome och jag ser fram emot det så in i fasen! Får se var man hamnar någonstans. Det kan i princip bli var som helst.

Ska nog lugna mig lite med drickandet nu. Jag menar, kvällen har ju knappt börjat och jag har redan gått igång på alkoholen! Haha, illa detta!
Dagen har gått jätte segt ;/



2010-09-11
 05:20:43

Tidig morgon

Jag kan inte sova. Det går bara inte. Jag har för många tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Tur att det var en vänlig själ som hjälpte mig att fixa spotify nyss så jag kan lyssna på vilken musik jag vill. All den musiken jag vill höra finns nämnligen inte på youtube och det suger stenhårt.
Varit ute och knatat i natt. Bara gått och gått. Har varit skönt. Hoppas jag kommer på bättre banor.
Jag vill må bra.


2010-09-11
 00:09:27

Tankar ur livet just nu

Ingenting blir som man tänkt sig..
Men det kanske inte är meningen att det ska bli så heller? Nu får jag ta varje dag som den kommer. Jag kommer aldrig klara av att leva detta liv om jag inte börjar tänka i andra banor nu. Det går inte att göra som jag har gjort, hoppas och leva brett och vildt som jag själv känt för.

Jag är vuxen nu, 20 år, och snart flyttar jag till eget boende och ska ta hand om mig själv fullt ut
(vilket jag egentligen redan borde gjort men jag har haft det så bekvämt) Jag kan inte fortsätta ha det som det varit. Jag går sönder! Om livet ska vara såhär så vill jag inte vara med.

Tänk så snabbt någonting kan vända. Ena studen mår jag bra och är glad, andra bara rasar allt och jag vet inte hur jag ska tackla allt detta.
Klart att detta inte är den värsta tiden i mitt liv. Jag har gått igenom mycket som har varit svårare och jag har tagit mig igenom betydligt hårdare tider än såhär, visst har jag gjort det, men nu ska jag varken se framåt eller bakåt. Jag måste ta det stundvis, kämpa mig igenom stunden och inte oroa mig för någonting. I annat fall står jag bara stilla och trampar och kommer ingenstans.

Det är inte så jag vill ha det. Verkligen inte. Det är inte såhär jag vill leva mitt liv. Jag känner att någonting måste hända som hjälper mig att ta mig upp. Tre veckor kvar till flytten. Hela den långa tiden vill jag inte behöva vänta på att något positivt ska ske. Jag vill ha det nu, börjar bli otålig. Står knappt inte ut med denna frustrerande känsla. Vill hitta något som gör mig glad, som får mig att känna något extra, inte bara de vardagliga känslorna som jag känt nu ett tag. Vill känna något större, något bättre, som kan få mig på benen igen.
Vill inte längre stå och tveka på det ena benet för att sen övergå till det andra när jag inte längre orkar stå på det första..

Tankar som blir till en massa konstiga bokstäver sammanfattade blir till ord som bara väller ur mig just nu känner jag.
Egentligen borde jag kanske välja ett annat ställe än detta att skriva det på. Men då känner jag även att orden tappar sin mening och jag lika gärna kunnat skita i att få ur mig dom i så fall.

Nej, nu ska jag ut och rensa tankarna en stund!

(Tack Jeanette att du ringde, som en räddare i nöden liksom alltid. Jag fick ur mig lite. Det fick även du. Världens bästa Jeanette är vad du är, en riktig pärla! )



(En bild från min födelsedag. Jag & min älskade mor ♥)

2010-09-10
 18:41:11

Vad är det som händer?!

NU ÄR DET SÅHÄR ATT...
Jag vet inte vad som händer med mig. Vet inte vad jag tar mig till. Kan inte styra det själv och det börjar skrämma mig! Jag har lust att bara skita i allt och bara dra lååångt härifrån! Jag orkar inte med detta och JAG HAR INTE LÄNGRE NÅGON VID MIN SIDA SOM FÖRSTÅR SIG PÅ MIG SÅ SOM JAG BEHÖVER HA DET! Jag har inte längre någon som vet hur jag ska tas och kan tygla mig när jag blir såhär och det gör mig så frustrerad och irriterad så jag känner att jag skulle kunna strypa någon. Vem som helst som som står i min väg. Jag saknar den där tryggheten jag hade, allt jag gått miste om, JAG BEHÖVER DEN DELEN I MITT LIV FÖR ATT MIN VARDAG SKA FUNGERA!
Vet inte nånsin hur jag ska kunna hitta rätt igen. Kommer jag ens lyckas med det?

Ska jag fortsätta att bara gå runt här i cirklar och aldrig komma av denna dåliga bana? Jag orkar snart inte detta längre, helt seriöst! Jag kommer bryta ihop totalt och det är ingen lögn!

2010-09-10
 17:12:30

Fredagsmys

Haft en slappdag hemma, skönt det!
Nu sitter jag och väntar på att jag ska träffa Puppe om ett tag. Får se när det blir. Blir bara lugnt i alla fall med tanke på att jag är helt seg.
Lyssnar på "fredagsmys låten" med lillebror, både han och jag sjunger så glatt med! Hihi.

Orkar inte någon längre uppdatering med tanke på att dagen inte bjudit på så mycket egentligen.

Längtar tills jag flyttar. Tre veckor kvar nu, står knappt ut längre! Men tiden kommer att gå snabbt hoppas jag. Om 2 veckor ungefär blir det Ikea och allt vad det innebär. Kommer kännas underbart och att det då verkligen är på g :-)

Nej, nu ska jag klä på mig något annat. Vill inte gå ut som en luffare även om jag totalvägrar att fixa mig det minsta idag!


2010-09-10
 15:36:03

Gratisbio.se - Bli medlem NU!

Bli medlem på http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=308018 och samla dina poäng. Växla sedan in poängen mot bla presentkort på klädaffärer som tex. H&M, Gina Tricot, Bik Bok, Cubus, MQ, och Vero Moda men även andra affärer som Glitter, Ur & Penn, Stadium, Skopunkten, Din Sko, Expert och OnOff mfl. Även på nelly.com!
Ett annat alternativ är även att du växlar in dina poäng mot biobiljetter. När du har nått upp till 400 poäng (vilket inte är någon match) så kan du hämta ut en biobiljett.

Så vad väntar du på? Bli medlem och börja samla dina poäng nu!
Du får även extrapoäng om du blir medlem via min länk!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=308018




2010-09-09
 23:01:57

Idol på tv4 play


Ligger hemma hos mamma i min ensamhet. Mår inte så bra i kroppen, helt matt nu. Ändå inte trött så jag kan sova.
Kikar lite på tv4 play, på Idol auditions som gått på tvn denna veckan. Helt fantastiskt vilka röster folk har. Så många dolda talanger som döljer sig i Sverige. Jag bara älskar Idol, gjort sedan start. Kul att det startat nu igen! :)


Nu ligger jag och väntar på att få prata med min tröga pojkvän innan vi ska sova. Får se när han har tid att prata med mig då. Tills dess ska jag nog snart starta en film när jag har kikat klart på Idol. För nu har jag bara kvällens avsnitt kvar att titta på.

Godnatt!
:)





2010-09-09
 20:50:08

9 september 2010

Var hos Sebastian igår. Krök för hela slanten. Massa härligt folk! Jag är supernöjd med kvällen, verkligen! :)
Ett tag innan de andra drog ut på krogen så gick jag mot Skiftinge. Sov hos Pewpee som var så go och kom och mötte mig på vägen! Haft en slappardag hemma hos honom med. Jag var så sugen på ostbågar när jag vaknade och han var så go och gick och handlade åt mig!
Jag blev dålig framåt eftermiddagen och bestämde mig för att gå hem. Tror jag blivit magsjuk, helt sämst! Så nu ligger jag bara helt utslagen i rummet och kan knappt röra mig. Pratade nyss med Pewpee i telefonen också, fast han var inte så social under den timman vi pratade ens. Hann inte säga mycket alls. Men skönt att få höra hans röst litegrann i alla fall :)

Nu ska jag snart försöka få i mig en macka och se om jag får behålla den. Det känns som att det kanske inte kommer gå så bra, fast jag skulle verkligen behöva det.


(Bild från igår, Sandra och jag!)




2010-09-08
 14:12:40

Bukis med en slampa!

Bukis med en som har varit med alla..
Skulle man kanske tänkt på innan man låg med "fel" brud,
vilka bukisar man skulle få. Usch! Ja, jag klagar då inte så länge jag vet att jag var där innan henne. Men äckligt ändå ju. Då kunde jag lika gärna stått över det sexet istället. Och bruden jag låg med är nu bukis med halva jordens befolkning SÄKERLIGEN. Tänk vilken merit..
"Jag har varit i henne, alla andra med!" Haha, usch. Jag borde tänkt mig för men nu är det för sent.





2010-09-08
 13:53:04

8 september 2010

Nu sitter jag här nyduschad och velande. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska välja hemmakrök, utgång eller vanlig kväll hemma bara. Är sugen på alla alternativen men kan inte kombinera det hur jag än vrider och vänder på det. Sara ska ut här i Eskilstuna ikväll och det skulle vara underbart att få gå ut med henne även om hon ska ut med hunda andra också. Och jag vet ingen jag kan gå ut med heller. Får helt enkelt se hur jag gör. Alla verkar vara så torra idag! Helt sämst!
Ska i alla fall tvätta klockan 16. Sen får jag väl se hur kvällen blir.
Hoppas på att inte behöva sitta inne hela kvällen i alla fall, det har jag gjort de senaste dagarna. Vill inte bli full ikväll heller, orkar inte ligga bakis en torsdag..
Tar väl kanske och sminkar upp mig efter tvätten och sen får jag se var jag hamnar. Får väl leva lite på impuls idag kanske.. Blir oftast bäst så istället för att planera utifall om planerna skulle spricka. Då står man där och allt är åt helvete.

Skulle behöva gå på systembolaget också men jag har ju inget leg så det sket ju sig det med. En cider äger jag, det kommer jag ju inte långt på.. Jaja, nu ska jag försöka få ordning på denna dag. Om bara Zeeb kunde svara när man skriver till honom!!





2010-09-08
 00:11:16

Brrr, kyligt!

Var nyss ute och tog mig en kvällscigg (aja baja Jasmine, men slutat helt har jag inte än) Var så kallt att jag inte ens kunde få i mig hela. Kikade ut mot parkeringen och det var frost och imma överallt. Bilarna såg nedsnöade ut, helt sjukt var hösten blev tidig i år. Och sommaren har inte varit så varm den heller. Det var en kort period i juli där som den var olidligt het, men efter det så har det bara varit grått och trist. Blev ingen höjdarsommar om man tänker på vädret direkt.

Nu ligger jag och väntar på att Mikael ska ringa mig. Han ville tydligen göra det nu innan jag ska sova.
Blev trött tidigt, men inte det är inte så konstigt med tanke på att jag vaknade hur tidigt som helst.
Ska strax upp och ta en samarin. Förstår inte var denna hemska halsbränna kommer ifrån. Känner den numera varje kväll när jag ska till att lägga mig. Ont i svanken har jag också, känns som att jag håller på att gå av..
Hoppas på en bättre dag imorgon!

Godnatt gott folk!
2010-09-07
 22:54:21

Tal till nationen

Jahaja, då sitter man här hemma igen då och tråkar. Har varit hos Puppi ett tag nu på kvällen.
Åt lite, kikat lite på film och tagit det lugnt bara. Gick till maxi men knatade sedan hem och tog det lugnt.
Funderar på om jag ska ta någonting att äta eller om jag ska strunta i det? Får se, är fakitskt lite hungrig känner jag. Men får se om jag orkar gå upp och ta något. Känner mig fet som en gris, gör inte annat än att äter känns det som. Även om det inte riktigt stämmer det heller...

Ett dilemma är även vilken film jag ska kika på. Tittade på Farsan igår, värdelös film även om jag inte såg klart hela. Har inte så många filmer på datorn. Men ska väl se till att fixa några då kanske. Jag är sugen på att se "Sökarna" med favoriten Liam Norberg, men det är ju så segt att jag inte kan använda datorn samtidigt..(Klart jag kan men då blir jag bara irriterad för att det går så segt. Jaja, får se hur det blir med den saken.
Kika lite på "Magnus Betner - Tal till nationen" kanske. Fast då skrattar jag väl bara tills jag får ont i magen och inte kan sova på hela natten om jag har otur.

Nu ska jag väl mata djuren på Facebook sen är ska jag väl ta något att tugga på så jag kan somna mätt och belåten när väl sömnen hade tänkt att komma till mig vilket säkert blir om flera flera timmar! ;/





2010-09-07
 17:41:21

Lite likheter

Satt och kikade igenom lite bilder och såg detta. Tycker man ser likheter mellan mig och Sandra i alla fall. Lite kul. När vi var yngre påminde vi en del om varandra. Men det försvann med åren tills jag såg dessa bilder bredvid varandra. :) Finns säkert bilder vi påminner om varandra ännu mer, men nu var de dessa jag hittade!





Nu ska jag sätta lite fart och hem till Pewpee om en stund!



2010-09-07
 12:12:42

Födelsedagspresenterna

Har tagit och lagt in lite bilder nu på en del av presenterna. Lägger inte in på alla med tanke på att det blir lite många bilder då känner jag.

Förutom pengar så var detta en del utav det jag fick till hemmet:


(Fick detta set till mitt limegröna kök, av Tommy& Lena med barn)


(Av släkten fick jag en himla massa detta bland annat!)










Fick en del annat också men saker jag inte känner att jag behöver skylta med riktigt.


Detta fick jag av bästa Sandra! :)





Blev väldigt nöjd med alla persenterna!


2010-09-07
 01:18:31

Seg natt

Hallilådär!

Ligger här en seg natt och bara glor. Skönt med lite härligt folk vakna i alla fall så jag har lite sällskap. Det behövs verkligen. Tänk så glad en människa kan göra en utan att han själv behöver anstränga sig. Jag bara ääälskar att ha underbara vänner!
Gud, denna kvällen har varit så seg. Men skönt det ändå på samma gång som det varit jobbigt. Har nog behövt den här tiden lite för mig själv. Behöver få mina ensamma stunder då och då och det känns skönt att jag numera kan ta dom, när jag känner för det utan att behöva komma med en förklaring till egentligen varför jag vill ha det.

Om ett tag blir det nog film som vanligt innan jag ska sova. Lovat att skriva lite med en god vän innan så jag hoppas att jag kan hålla mig vaken ett tag till så han inte känner sig ensam i den tråkiga natten..

Ser fram emot att vakna upp till en ny dag. En dag närmre flytten, längtar sååååååå mycket nu!

GODNATT!






2010-09-06
 19:46:48

6 september 2010

Seg kväll. Dock varit nere hos favorit grannarna och firat Hanna lite. Hon fyller 11 år idag! Fått krama lite på lilla Adrian också, 4 månaders bebis och man blir ju så suuuugen. Han är bedårande och jag vill också ha en liten knodd! ^^

Nu sitter jag och kikar lite på tv och skriver med snälla Christoffer som håller mitt humör uppe så jag inte kollapsar av tristess! :-) det tackar jag för!

Blir lugn kväll hemma med familjen! Skönt det med ibland.
Imorgon lägger jag eventuellt upp bilder på mina fina presenter jag fick på födelsedagen!


Dagens bästa:
Jag: "Åh, jag vill också ha en liten! Hur gör man?"
Lena: "Ja, du får väl prata lite med killen."
Ida: "Du behöver inte ens prata. Det funkar att bara ligga också.."

HAHA, vilka dagar livet bjuder på nu för tiden!




2010-09-05
 21:47:16

My birthday

Lite bilder från födelsedagen!

















2010-09-05
 14:55:56

5 september 2010

Hade en toppenbra födelsedag, dock riktigt seg idag med tanke på att jag gick ut igår trots att jag hade feber. Bilder kommer sen och just nu orkar jag inte skriva så mycket mer än att det var en bra dag!

Ligger hemma hos Puppe nu och nördar dator. Var hemma och hämtade min hos mamma för en stund sen. Så jag ligger med den i hans säng nu och han sitter vid sin och spelar Tibia.. Som vanligt.


2010-09-03
 22:36:23

Räknar ner timmar som ett litet barn ;-)

Sitter här och väntar in tolvslaget som ett litet barn! ^^, har haft sån ångest hela dagen. Vill inte fylla år men vet ju att jag måste göra det vare sig jag vill det eller inte. Så då kan jag lika gärna sitta här och vänta på att detta dygn ska övergå till min födelsedag! Haha, fjantig jag är.

Anyway.. Sitter hos min pojkvän och luffar vid datorn. TUR att jag tog med mig min egen dator hit för han sitter vid sin och spelar Tibia och CS hela tiden.. Skapligt segt. Tog Joels internet så jag har något att sysselsätta mig med. Så jag nöter facebook och msn för fulla muggar här.
Träffa bästa Amanda imorgon med, hon ska också ut med ett gäng, då blir det rööööjjj!


Nej, nu ska jag ta och göra mig min femte kopp thé så jag förhoppningsvis är frisk imorgon! Lägger halstabletter i koppen också, det lenar upp som bara he-vete! ;-)

2010-09-03
 17:08:17

Nytt i garderoben!

Lite utav det jag handlat de senaste dagarna.
(Förutom grejer till hemmet vilket jag inte orkar lägga in bilder på)


(Mina skor, ÄLSKAR DOM!)




Klacken ser mindre ut än den känns, önskar det vore tvärt om ;/



Jag bara ÄLSKAR tröjan, den är awesoooome!




Linnet är långt, bara vikt in det inne i kanten där nere.
Sen är det mina beauty-armband och vanliga ankle socks, nylon.



Mönstret i mina nya leggings från Gina Tricot. Så omtyckta!!!




2010-09-03
 15:55:55

3 september 2010

Hade en awesome dag igår.
Vaknade och fixade mig. Gick hem till älskling och satt där tills jag skulle ta bussen ner och möta kusin Dessi inne i stan. Det var jätte trevligt. Vi åt på Subway och kikade i affärer. Sen träffade vi en kompis till henne som vi gick runt lite med i affärer också. Sen gick vi till H&M för jag skulle köpa underkläder. Men hittade en AWESOME tröja också som jag bara var tvungen att köpa! Riktigt ball. Sådär ful så den blev snygggg. :-)

När kusin skulle åka hem så träffade jag Sara och Maria från Strängnäs. Så jag gick runt med dom lite. Sen fikade vi på Espresso House och hade allmänt trevligt. Träffade Sebbe direkt efter fikat med. Gick runt lite till och Sara och Maria shoppade. :-) Tiden bara rann iväg och de var tvungna att gå till tåget och jag gjorde dem sällskap dit. Sen tog jag bussen till Skiftinge och gick hem till älskling direkt. Sov kvar där i natt och nu är jag sjuk. SÅ MISSLYCKAT!

Segade tills eftermiddagen hemma hos Puppi och jag kom hem för en stund sen nu. Han var så go och gjorde thé åt mig imorse. Hade sådan hosta och ont i halsen.
Ska snacka lite med mamma om morgondagen. 20 BARRE DÅ JU! Sen blir det förmodligen att träffa älskling igen. Istället för utgång ikväll eftersom vi är sjuka.. Imorgon blir det i alla fall PACKAT!

Nu sitter jag och äter Sandwich glass och väntar på att nånting ska händaaaa! :-)





2010-09-02
 10:40:56

Fixa sönder bilder

Precis duschat. Lyssnar på hårdrock och snackar ihop mig med kusin hur vi ska göra med dagen! Ska snart fixa mig och funderar på om jag ska hem till älsklingen och hämta skor.. Har ett par där jag skulle kunna tänka mig att ha idag. Fast han har inte skrivit nu på morgonen så jag får se hur det blir med den saken.

Har fixat sönder lite bilder nu på morgonen i väntan
på att jag skulle orka mig upp ur sängen.








2010-09-02
 08:48:55

2 september 2010

Igår vaknade jag upp hos min fina pojkvän som dock var sjuk när han slog upp ögonen. Hoppas jag klarar mig ifrån det där nu lagom till födelsedagen i övermorgon!
Jag gick hem och tog hand om tvätten tills mamma kom hem, sen gick jag hem, till finaste ett tag till. Efter det åkte jag ner på stan och mötte upp Sandra och för att gå på en liten shoppingrunda och äta något. Var mycket trevligt och hittade en del faktiskt! Tack Sandra för hjälpen! ♥

Efter det var det bara åka och handla och sen hem till Puppi igen och lämna grejset. Han var så dålig så vi låg och tog det lugnt bara ett tag tills jag gick hem. Riktigt mysigt! : )

Nu vaknade jag för en stund sen av ett sms från Amanda. Känner att det inte är någon idé att somna om eftersom jag ställt klockan på tio ändå för jag ska ner på stan och fika med min kusin Dessi som åker till Afrika på söndag. Måste ta lite avsked eller vad man nu ska kalla det. Hon blir borta i tre månader! :o

Så om ett tag ska jag in i duschen tänkte jag. Sen blir det lite fix och ska försöka vara nere till klockan ett. : )