2009-11-20
 11:44:47

Fredagsmys

Nu var det evigheter sedan jag la in ett inlägg här. Därför gör jag det bara lite snabbt nu och passar på att pilla in lite nya egobilder.
Förövrigt så kan jag berätta att älskling har bytt jobb och jobbar numera här hemma i byn istället för i Stockholm, så nu har hon lite mer tid till mig vilket betyder att det är lite bättre stämning mellan henne och mig. och det är kul!
I eftermiddag och ikväll blir det massa fredagsmys. Vi ska äta kött, pommes och någon sås till. Och så ska vi äta lite gott till kvällen med. Se på Idol och mysa. Det ska bli underbart!












2009-11-05
 18:25:10

Ica, glasbanken, apoteket

Har tvättat idag, det gick förvånadsvärt bra. Älskling jobbade inte idag så hon hjälpte till.
Vid 14 tiden tog vi bussen in till byn och träffade Jessica. Vi fikade och sen gick vi och handlade lite. Vi köpte lite ätbart på Ica och Jessica gick in på glasbanken och köpte lite gott åt oss alla. Efter det gick vi till apoteket och jag köpte handsprit, var tvungen pga min rädsla för svininfluensan! Och jag vill itne vaccinera mig, det kommer göra så ONT i armen, helt bortdomnad! Usch nej..

Nu sitter vi hemma hos oss med Jessica och Irma. Trevligt!






2009-11-04
 11:58:54

November månad

Det har hänt en hel del på senaste. Jag och älskling har flyttat ihop nu (en vecka sen idag). Vi har fått det så fint och mysigt hemma. Jag trivs verkligen.
Just nu är hon på jobbet och sliter i kylan. Klockan halv fyra idag skulle hennes mor komma och hämta mig. Vi ska till Stockholm och fira älsklingens kusin som fyller 20 år idag! Grattis till henne. Även ett grattis till min kusin Kikki som fyller 19 år idag.
Innan det bär av till Stockholm i eftermiddag så ska jag hinna städa och fixa mig lite, men det hinner jag. Skulle även behöva åka ner på stan och köpa blommor som älsklingen bad mig göra. Får se om jag hinner göra det eller om jag ska be svärmor svänga förbi en affär så jag får göra det på vägen (om vi hinner).
Var nyss ute med hunden men hon pep när vi kom in igen, förstod inte vad det var för fel? Ätit hade hon precis gjort också, så jag försökte med att släppa ut henne igen men då stod hon bara och darrade och stirrade på mig som om jag var dum i huvudet..
Nu blir det strax en kaffe och cigarett för att värma mig, det känns lite kyligt här hemma men det kan nog bero på att jag hade dörren öppen för vädring en stund nu på förmiddagen.

Lägger in lite bilder på nya hemmet! :)

(Vi försökte skapa lite stämning och hemtrevnad innan vi fått hem
alla möbler och resten av inredningen. Såhär bra lyckades vi med det)


(Ännu en bild inann vi fått hem all inredning)


(Börjat få iordning lite här, nya tvn på plats. Dock fula sladdar som vi
kommer att ha döljt när helgen är slut)


(Badrummet klart! Vårat mysiga duschdraperi!)


(Våran tillfälliga madrass på golvet i sovrummet som vi har tills
vi får hem nya sängen som förhoppningsvis blir till månadsskiftet)


(Mysigt i vardagsrummet med sofforna på plats)


(Lite rörigt, vårat kök/kokvrå)


(Gästrummet, ganska rörigt)