2010-10-31
 10:58:49

31 oktober 2010

Sitter hemma och är sliten efter gårdagen.
Var iväg och hjälpte moster och kusinerna att flytta, burit soffor så det känns i rygg och nacke idag. När vi var klara med flytten gick jag, Caroline, Gabriela, Michelle, William, Jonathan, Joel och Joels kompis och köpta pizza, sedan gick vi hem till våran mormor och åt den. Efter pizzan var det bara för oss att stressa hem och rasta hunden för att bli hämtade av Gert och åka till Laxå. Bilresan var jobbig dit, för att inte tala om resan hem! Men det var kul att se Carina Nyman och Håkan Axell som man inte träffat sedan förra sommaren. De är sig lika! :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Just nu ska jag fokusera på att försöka få i mig min kopp te
för inte nog med att jag har ont pga flytten, jag är förkyld också, IGEN! Så jag har riktigt ont i halsen. :(





2010-10-28
 00:10:55

Mår inte bra :(

Ligger hemma hos älskling i Strängnäs. Hon och Sofia dricker "lite" vin och lyssnar på musik. Jag ville inte dricka något idag så jag stod över. Känner mig lite dålig i både kroppen och psyket idag.. Så jag ligger i soffan och försöker vara lite social med dom. Jag får se när jag åker hem igen..

Ska nog lägga mig om en stund, jag är helt seg och mår allt utom bra just nu. :(


2010-10-27
 14:42:05

Hämnden är ljuv

Det är en sak jag tänkt skriva här så länge men aldrig kommit till skott..
Det är så skönt att jag tagit tillbaks det som tillhör mig. Känslan går inte att beskriva och jag är så stolt över min falskhet jag drog till med i somras, att jag var så fräck och gjorde som jag gjorde. Helt underbart, jag beundrar min fula sida jag la till med.
Jag blev huggen i ryggen, jag föll men jag reste mig. Jag spelade ett spel, jag var falsk, jag var sugen på hämnd.
Jag spelade bra, jag låtsades så mycket. Det bästa av allt, jag högg tillbaks. Styckade sönder dig totalt, jag högg och jag hugger fortfarande. Kommer inte sluta hugga förrän "du" är trasig helt och hållet. Och jag "tycker inte synd om hennes reserver".. Är ni så dumma att gå in i någonting med henne så får ni fasen skylla er skälva. Rätt och lagom åt er allihopa! Ha-ha! Synd bara att ni inte gått sönder helt så äckliga och fula som ni ändå är så skulle ni bara göra världen en tjänst. NERDS!

Älskar min Caroline

2010-10-27
 14:32:29

27 oktober 2010

Det förvånar er nog inte att jag skriver att jag nu sitter uppe hos min mor och lånar hennes internet medans hon är på jobbet. Är så trött på att behöva gå och vänta på mitt internet. Nästan så jag behöver klaga ÄNNU MER på Tele2 i min blogg. Men jag vill inte ha några kommentarer utav dom på bloggen vilket bara är pinsamt, så jag står nog över. UPP TILL TVÅ VECKOR skulle det ta och idag har det gått två veckor och det har inte kommit än. Det är ju så man blir förbannad. Där kom klagomålen ändå.. Äh, det är smälar dom får ta helt enkelt. De googlar väl fram min blogg i alla fall för att se alla mina kommentarer mot dom och framöver så kommer jag att ta bort och INTE publicera deras kommentarer här. Vore ännu mer tacksam om de inte ens skulle kommentera från början för det gör mig bara ÄNNU MER irriterad på dom och leder ändå inte till något bättre, tvärt om!

Anyway.. Överväger om jag ska åka till Strängnäs idag eller inte. Tror nog att det blir så faktiskt men det är så jobbigt att packa, ta bussen till stan, ta tåget för att sen bli hämtad.. Men jag tror jag offrar mig ändå om jag hittar några dugliga hörlurar så jag kan lyssna på musik under resan vilket jag inte hade igår när jag åkte till Eskilstuna. Riktigt jobbigt. Hade dock datorn med mig på tåget men jag kan ju inte sitta och lyssna på högmusik som ett retard!
Nä, nu ska jag dricka en kopp "superkaffe" och gå ner till mig om en stund. Ska hjälpa mamma innan jag åker för hon ska handla och då får jag förmodligen kolla till lillebror så hon slipper ha honom med sig i affären. Den bortskämda lilla snorungen ska bara ha och ha och ha hela tiden och tjatar sönder mammas hjärna så fort han inte får ett ja direkt.. Så honom går inte att ha med i en affär!





2010-10-26
 19:46:53

26 oktober 2010

Sitter uppe hos mamma i vanlig ordning när jag bloggar.
På tal om mamma så har hon hjälpt mig att storhandla idag. Skönt att få det gjort och att ha massa gott och ätbart hemma. Det har inte varit så kul att öppna skåpen de senaste dagarna.
Nu sitter min bror och skriker och är allmänt irriterande, önkar att han kunde somna någon gång så man kan få en lugn stund.. Om det ändå vore möjligt... hmm


Nej jag har inte så mycket att skriva. Tappat tråden som bara satan den senaste tiden. Vissa dagar tänker jag att jag ska gå in och skriva men det blir aldrig av.. Sen kommer jag på visa saker som jag ska sammanfatta när jag väl får för mig att skriva.. Men det glöms alltid bort.. ;/




Mysbild, tagen idag...

2010-10-19
 21:29:33

Amanda


Jag saknar dig gullgumman.


Tack för att du alltid funnits där för mig och stöttat mig genom alla svåra tider.
När alla andra svikit så har du stått kvar, med mig. I Love you!





Bästa Amanda


2010-10-18
 14:49:08

18 oktober 2010


Jahaja, då satt man uppe hos mor igen då.
Lånar hennes internet. Skulle egentligen ner på stan och uträtta några ärenden men det får bli imorgon istället för nu orkar jag inte.. Skulle bli illa tvungen att GÅ ner och det är jag nu inte så pigg på efter att ha städat lite hemma och diskat flera meters hög disk (känns det som)..
Frugan kommer idag så jag slipper sova ensam i natt efter att ha gjort det två nätter.
Träffade moster igår efter att inte ha träffat henne på några veckor. Var kul att se henne. :)

Utöver allt vettigt och bra så mår jag fruktansvärt illa just nu
.. Druckit en himla massa kaffe på förmiddagen så det står mig ända upp i halsen. Riktigt jobbigt..

Har även hunnit med att göra pizza nu på förmiddagen så middagen är klar att värma på nu frammåt eftermiddagen/kvällen. Känns skönt att ha det gjort med nu när jag inte har något ork kvar.

Nehe ni.. Ska inte bli mer långvarig här för tillfället. Blir snart att knata ner till mig igen och se vad man kan hitta på att sysselsätta sig med (inget allt för ansträngande vill jag dock lova)


2010-10-16
 21:08:15

16 oktober 2010


Sitter hemma hos mamma. Segar framför tvn lite. Mår dock illa för jag inte har ätit något idag..
Magen vrider sig snart men jag orkar inte äta heller. Ska väl snart ner till mig och gosa ner mig i soffan eller i sängen med en film. Segt bara att jag inte har något internet där nere men det kommer inom två veckor så..

I veckan blir det att uträtta en massa ärenden. Fixa legitimation och bostadsbidrag bland annat. Och lämna in papper så jag får pengar.. Sen får man se om det dyker upp mer man ska göra.


Nu blev det ändrade planer.. Blir kvar uppe hos mamma för Lena kommer snart förbi och vi ska kppla in den nya dvd:n som mamma köpte idag och så ska vi kolla på film :)
Ska ner och poppa popcorn i alla fall.. Haha! Herrå


2010-10-16
 01:07:54

<3


Jag älskar min Caroline Sandberg, mest av allt på hela joooorden!






2010-10-15
 00:39:02

15 oktober 2010

Sitter hemma hos Smulfisen i Strängnäs. Hon är sjuk, feber, hosta och ont i halsen. Känner att det börjar sakta men säkert kännas i min kropp med, men jag hoppas att det bara är inbillning för jag hatar att vara sjuk. Men det är ju höst, så det hör väl till antar jag ;/

Finns inte så mycket att göra så vi ligger och kikar på reprisen av Robinson fastän vi såg det tidigare.. Haha. Ska väl försöka sova om en stund eller så. Dricka lite the innan dess antar jag och hitta någon film man kanske kan somna till. Får se om man är frisk när man vaknar, hoppas verkligen det!

Känner att jag inte har så mycket att skriva om här nu för tiden, det mesta visas väl på facebook så är man interesserad så får man väl kika in där.. Nej, nu ska jag kila vidare!



2010-10-08
 16:28:23

Stackars poliser och nattvandrare

Jahaja, då satt man här igen då. Sitter och kikar när älskling spelar på sin dator och jag har hennes internet i min under tiden.
Ska strax fixa mig lite, hennes kusin kommer och ska sova kvar över natten, och imorgon är det marknad här i byn. Ska ner en sväng med hennes familj på dagen, på kvällen blir det lite dricka med vuxna människor, tack och lov!
Var och handlade på bolaget redan igår för att inte riskera att eventuellt hamna i enorma köer idag. Lär vara en del folk inne i byn ida med, tivolit öppnar idga redan och det lär nog bli en hel del fjortisfyllor ikväll. Stackars poliser och nattvandrare vad de har att göra i helgen :(

Nej, om jag ska ta och kanske göra någon nytta nu. vaknade så sent idag så har inte hunnit med att göra någonting och nu är det snart kväll redan. Inte klokt vad tiden går, var uppe till tidigt i morse så vi var så trötta..


2010-10-07
 11:51:21

7 oktober 2010

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och pratar i telefon med Sara. Väntar på Smulfisen också, hon är iväg på ett ärende.
Senare ska vi över till Carolines kusin och fira henne. Hon fyller 24 år idag. :)
Ikväll blir det förhoppningsvis bara lugnt. Film som vanligt antar jag, skönast så. På lördag är det marknad och då blir det att träffa lite skönt folk och sitta och dra i sig lite sprattelvatten. Blir awesome hoppas jag. :)
Nu ska jag fylla på kaffekoppen och mata djuren på facebook.
Tjingeling!



2010-10-06
 21:09:18

6 oktober 2010

Det är så skönt att vara med någon man känner att man kan lita på. En som inte går bakom ryggen på en och en person man kan träffa när man själv vill. Det är så underbart att vara med en person som vet hur man fungerar, som inte rubbar någonting och ställer till problem i ens vardag. Det går inte att förklara hur bra det känns att äntligen få känna den riktiga kärleken igen. Jag hoppas att jag aldrig behöver stå ensam igen. Jag tänker i alla fall aldrig sätta mig själv i den sitsen igen. Jag ska göra allt som står i min makt för att det ska hålla denna gång. Sista gången, ett sista försök. Det får inte spricka igen!





2010-10-01
 19:00:55

Väntar på Idol

Hejhopp!
Slapp dag, men jag har fått mycket gjort ändå. Sitter nu och väntar på att Idol ska börja. Fredagsfinal ikväll. ska bli härligt att se! Nu ska jag nog ta lite soppa och smörgås så jag får något i magen. :)

Orkar inte skriva mer. Inte lika haj på det som jag var i somras..




2010-10-01
 15:13:58

1 oktober 2010

Sitter hemma och kollar när mamma städar åt mig. Nu är det inte så att det händer hela tiden, men jag behövde hjälp med städningen idag för jag har halkat efter så mycket med det. Nu ska jag hålla efter. Jag hjälpte till att städa nu tills det kom Tele2 försäljare och ringde på dörren, då tappade jag tråden. Den ena ville kolla mitt Tele2-jack i väggen och den andra ville prata om mitt abonnemang som jag bara klagade på! ;D

Håller på och tvättar också och har kokat soppa som står och bubblar på spisen. Nu ska jag snart hjälpa mamma att städa lite till. Sen ska jag fixa mig lite och vänta på älsklingen för att sen gå hem till moster och fira kusin Jimmy som fyllt 20 :) Smörgåstårta blir det där. Inte för att jag äter det, men finns väl andra som gör..

På återséende!



2010-10-01
 11:27:10

Min kärlek

Jag misstog mig, glömde helt bort vad som egentligen betyder något för mig och mitt liv. Jag trodde jag kunde dölja alla känslor och all saknad bakom ett kallt och hårt skal. Jag trodde att om jag bara ler så tror alla att jag är glad, att jag mår bra och att allting är bättre än nånsin. Jag lyckades ganska bra med det, jag höll min mask och ingen kunde krossa mig förutom jag själv. Vilket jag till slut gjorde. Jag rev min egen mur, jag ville inte låtsas mer.
Idag är jag glad att jag gjode det. Jag är glad att jag gick tillbaks till där jag hör hemma,
i min flickas liv, i hennes famn och till hennes kärlek som gör mig varm. Jag vill aldrig gå miste om detta igen.
Jag ska aldrig svika dig, ljuga för dig eller gå bakom din rygg. Men jag ska stå vid din sida, vara dig trogen, älska dig och vårda oss, våran kärlek som vi för alltid ska dela.
Utan dig är allt så kallt, det finns ingen som förstår mig på det sättet som du gör. Ingen som kan beröra mig på det sättet som du kan. Du vet precis hur allting ska vara för att min vardag ska fungera, du vet hur jag är och hur jag kan vara. Du har hjälpt mig så mycket genom mycket här i livet. Du har fått mig att hoppas, fått mig att tro, se mitt liv ur andra perspektiv som jag innan inte trodde fanns.

Vi har tillsammans kämpat, tagit oss fram, i med- och motgångar har vi tillsammans gått. När stormen dragit in över oss så har vi kramat varandra hårt för att inte tappa taget vilket har hänt ändå, men då har vi hittat tillbaks till varandra och det är här vi står nu och så ska det förbli. Vi ska alltid stå med varandra, aldrig tappa taget igen.

Jag älskar dig med hela mitt hjärta
Anna Caroline Sandberg!