2011-06-30
 14:35:45

' 30 juni 2011

Varit nere på stan och fixat leg idag så jag får hem det nästa vecka. Skönt och tur det för jag hinner nu få hem det innan kryssningen! Fixade även Ica-kort idag så jag får rabatt på priset. Sitter inte helt fel det heller. :)
Ser dock ut som Fiona (I Shrek) på min leg-bild. Men whatever, det blir ny bild på körkortet sen. ;)
Ska tömma konto sen när jag får hem mitt leg också. Blir lite rikare då i alla fall, men det blir väl inte långvarigt kan jag inte tänka mig...

Nej, nu måste jag snart sätta fart och städa lite innan O kommer hem. Ska väl försöka ha middagen klar då med, inte för att jag vet vad jag ska hitta på att laga iordning eller tror att jag ens har tid med det, men det får väl lösa sig på ett eller annat sätt ;)
2011-06-29
 18:12:53

' WOOP WOOP

Sitter här med ett svullet öra och nygjorda naglar. Inte riktigt nöjd med färgläggningen men det får duga för att vara första gången. Nu vill jag kunna ha i min tunnel i örat som matchar till mina naglar! :)



2011-06-29
 13:53:54

' Naglar och töjning

Tänkte göra nya naglar idag. Köpte nya prylar till det igår och även ett sådan där nagellack som gör ett spräckligt mönster. Tänkte ha svart under och rosa över, får se hur det blir. Kommer bli spännande att pröva på det.
Till kryssningen sen blir det att göra nya för så länge tror jag inte mina håller. Har ju så jag kan göra naglar nu några gånger så det ska inte vara några problem.

Ont i örat som en sate. Tog ur hornet (töjningen) nyss och skulle göra rent noggrant, det var tydligen spräckt men kändes inte som så innan. Fick inte i min tunnel (10 mm, liksom hornet) pga svullnaden men hoppas på att det ska funka nu de närmsta dagarna. Det är kul att förändra sig lite :)

2011-06-29
 13:04:57

' soool!

Tänkte ta mig ett glas iskall Coca cola och sätta mig och sola nu en stund. Får njuta av vädret så länge det varar för det skulle förmodligen bli regn redan imorgon. :(
2011-06-29
 11:49:42

'29 juni 2011

Jag avskyr egentligen kryssningar men nu ser jag faktiskt framemot den kommande. Bara folk jag trivs tillsammans med (vilket det aldrig förut varit)  och det kommer nog göra det till en lyckad kryssning skulle jag tro! Vi blir 9 stycken.

Toppenväder idag, skulle bli särme imorgon :(


2011-06-27
 19:07:46

' 27 juni 2011

Haft en lång och händelserik dag och ännu är den inte slut.
Vaknade klockan 7, gick då upp och fixade mig för att börja gå mot stan vid 8.20. Var på ett möte som började klockan 9 och trodde att det skulle ta hela dagen vilket det inte gjorde. Strax före 10 blev jag upphämtad av mamma, L och M. Åkte med dom en sväng när de jobbade och jag hjälpte faktiskt till lite även om det inte var något speciellt jag gjorde. Sprang i höghustrappor i alla fall, det var jobbigt nog.
När vi var klara där så släppte vi av M och åkte till deras lokal på jobbet, lämnade av lite grejer och sedan åkte vi till Tuna Park. Var inte meningen att jag skulle köpa någonting, bara kolla lite och visa mamma vad jag vill ha när jag fyller år. Det är faktiskt bara lite drygt två månader kvar tills dess. :)
Men det blev att jag shoppade lite i alla fall. Ett par byxor, en bh och så köpte mamma ett jättefint halsband till mig (tack tack tack älskade mor!), efter Tunpan skjutsade de in mig till stan. Mötte upp Tingeling och vi gick till Your Choice och lunchade. JÄTTEGOTT! Åt kyckling med chashewnötter.
När Tingeling's lunch var slut så tog jag bussen till Skiftinge, Ica maxi och hjälpte mamma att handla lite. Fick skjuts av T hem med varorna och jag fräshade till mig lite. Gick upp en sväng till mamma och fick hjälp att fylla i lite papper som jag skulle ha med mig på mitt eftermiddagsmöte. T kom och hämtade mig och körde ner mig till mötet.
Efter det mötte jag upp Tingeling igen. Vi gick till Espresso House och tog en varsin Frapino Choklad- satt riktigt fint och behövdes verkligen efter en häktisk dag kände jag!
Sedan var det dags att börja knata hemåt mot Skiftinge igen. Tog en dusch direkt när jag kom hem. Nu sitter vi uppe hos mamma och äter lite middag. Ska passa Liam om en stund, och ska försöka klämma in en stund vi har tid att gå och handla hem lite.

Dagen har varit toppen! :)


2011-06-26
 16:36:17

' 26 juni 2011

Haft en trevlig helg ute på landet. God mat, trevligt sällskap och massa härligt händelser.
Vittne till en förlovning, stort grattis, jag är så glad för eran skull! ♥

Imorgon börjar en ny och intensiv vecka. Blir att lägga sig tidigt för att orka upp imorgon!
Härnäst tänker jag bjuda upp mig själv till mamma på Ice Coffée & en cigarett! :)


2011-06-24
 00:17:53

' ...

Jag önskar att jag hade en tidsmaskin, då skulle jag spola fram och tillbaks tiden om och om igen.
2011-06-23
 16:14:25

' adrenalinkick

Jag är så glad och pepp på allt just nu! Adrenalinet rusar genom krooppen. Jag vet inte var jag ska göra av all överskottsenergi! :D:D:D
Jag saknar J så jag snart exploderar! Ihii.

Imorgon är det midsommar, awesome!

2011-06-23
 11:55:21

' vårat spel

J och jag har gett oss in i ett spel som vi tillsammans tänker vinna. Det finns inga andra alternativ, vi ska vinna och på ett eller annat sätt så kommer vi också att göra det. Var så säkra på det! :)
2011-06-22
 12:47:32

' Önskar att det fanns en väg..

Önskar att det fanns en väg, enklare att gå än denna.
De säger till mig: "Jasmine, du är aldrig nöjd. Vad du än får så vill du alltid ha mer."
Jag känner mig så otacksam men jag kan inte hjälpa att det är någonting som saknas. Ett tomrum, som håller på att fyllas med tung sten. Det är svårt att gå. Jobbigt att bära. Men vad ska jag göra när jag inte vet hur jag ska bära mig åt?
Många känslor far omkring inom mig. Tankspridd. Jag önskar att det fanns en väg, enklare att gå än denna..

2011-06-20
 16:16:39

' ...

Ung, dum och lättledd, trodde det fanns fler. Smittad av farten, jag fastna i den. Farten och vinden men jag hittar inte hem.
2011-06-19
 22:15:12

' 19 juni 2011

Lite bilder från Skantzö :)
Fler bilder finns på: http://www.facebook.com/lekarN









2011-06-15
 18:37:39

' grejar och donar

Varit iväg och handlat det sista inför våran lilla trip imorgon. Laddat upp med kattmat och ska informera och överaska den blivande kattvakten och ohoj så förvånad hon kommer bli att jag planerat sedan start att just hon ska få äran att ta hand om mina tjejor. :)
Håller på i tvättstugan och direkt när det är klart blir det röj i hela hemmet för att packa ner allting vi ska ha med oss och förbereda det som ännu inte kan packas ner förrän strax innan vi åker.
T har stått och förlagat min mat som jag ska ha med mig tills imorgon kväll eftersom att jag är vegetarian och inte kan slänga på några enkla korvar på grillen som vilken annan dåre som helst. Han har gjort rotfruktsblandning inlindat i folie som jag ska värma på på grillen. :) Har luktat så gott under matlagningen så jag ville äta upp det redan nu! :)

Känner på mig att jag kommer att glömma hemma hälften av det jag ska ha med mig, men det är väl jag i ett nötskal.. Imorgon blir det att gå upp tidigt, redan vid 6 ungefär. Avfärd vid 8.. SNARK!


2011-06-15
 12:34:57

' 15 juni 2011

  • Tvätta
  • Städa
  • Packa
  • Förbereda mat
  • Lira basket

    Fullsmockad dag. Vet inte hur jag ska hinna med allt men imorgon åker vi. :)



2011-06-14
 17:33:57

' le lite grann..

Le lite grann nu.
Var inte ledsen
Jag minns knappast när jag sist såg dig skratta.
Om världen gör dig galen och bara ser allt i svart
så finns jag där mitt i din mörkaste natt

2011-06-14
 17:24:39

' ...

En varsam viskning i mitt öra 
Det gör mörkret mindre kallt 
Men jag vaknar ensam och möts av tystnad 
I mitt sovrum och överallt 

Var är du? 
Jag blundar hårt 
Kom rör mig nu 

När kärleken föds, har den inget namn 
När kärleken dör, vet du vad som försvann 
När kärleken föds, har den inget namn 
Men vi hade den här, tills du släppte min hand 

Låtsas ännu, att du finns här 
Dina hjärtslag, ge mig skydd 
Men jag ser frosten i dina fotspår 
Som en gåta, aldrig tydd 

Var är du? 
Det är kallt 
Kom värm mig nu 

När kärleken föds, har den inget namn 
Men jag vet att jag fann den, samma stund den försvann 
När kärleken föds, har den inget namn 
Den följer ebb och flod, flyger med vinden 

När kärleken föds, har den inget namn 
När kärleken dör, vet du vad som försvann 
När kärleken föds, har den inget namn 
Men vi hade den här, tills du släppte min hand 

(När kärleken föds, har den liv igen) 
Och jag vet att jag fann den 

(Men jag vet att jag fann den, samma stund den försvann) 
Samma stund som den försvann 

(När kärleken föds) 
Har den inget namn 
Den följer ebb och flod 
Flyger med vinden 

(När kärleken föds, har den inget namn) 
Har den inget namn 

(När kärleken föds, har den inget namn) 
Har den inget namn
2011-06-13
 12:42:15

' 13 juni

Idag ska jag vara lite barnvakt åt lillebror. Men innan det ska jag försöka prata med mamma och T så de kan hjälpa oss att boka campingplats osv för någon dag i veckan drar vi och vi ska ha det så myssssigt! Längtar faktiskt och det ska bli så skönt att få hitta på någonting sådant tillsammans med bästa vän, det är inte allt för ofta vi gjort det tyvärr! :( hoppas det blir ett bra ställe med mycket aktiviteter som vi kommer till. Och att vi står ut med alla småkryp och äckligt så vi inte vill åka hem! haha.
Mc Donalds innan mamma och T ska iväg och jobba, får skjuts ut så jag ska slippa stå framför spisen idag. Härligt liv trots alla fuckin'
bad feelings inside me...


2011-06-13
 12:29:24

' smärtaaa

Vissa dagar är smärtan så enorm och olidlig, då vill jag bara slita ut mitt hjärta och stampa sönder det.. Tills jag kommer på att det finns inget hjärta där, det är tomrummet som gör ont, det är ett tomrum av ren smärta, som en plågsam sjukdom som vissa stunder gör mer ont än andra. Jag önskar att det fanns ett botemedel, trodde att jag visste var botemedlet fanns, men utav det blev jag bara ännu mer sjuk.. Hur länge ska jag behöva stå ut med detta? Trodde aldrig att jag skulle behöva gå igenom detta igen, trodde att det var en sjukdom man kunde insjukna i endast EN gång i livet. Jag gjorde det första gången för 6 år sedan, nu är jag här igen.. Denna smärta, denna oliiiidliga smärta, få den att sluta värka och ömma inom mig...

2011-06-12
 14:10:23

' :)

Jag bär på grova bevis som skulle kunna förstöra hennes liv på ett litet kick. Men bara hon är lycklig så..

2011-06-11
 10:14:11

' 11 juni 2011

Idag ska jag ner en sväng på stan och kolla på studentfirandet. Tänkte se min gamla gymnasieskola springa ut (fler än så orkar jag inte anstränga mig) så Rinman får äran att ha mig där. Ska se Sandra när hon skuttar ned för lejontrappan och är full å gla´! Kommer bli awesome känner jag på mig :)
När vi gått runt och kikat lite på flakt och jag drömt mig tillbaks hur det var att stå där och vilken lycka jag delar med alla just denna dag så ska vi åka ut till landet med mamma och T. Ska jobba och gno lite både jag och O. Han med T och jag med mamma. Liam ska också vara med grabbsen och gubbsen.. Mamma och jag tar inomhusjobben så jag riskerar att inte få mer färg i sommar.. haha :( mamma som redan är så brun gör det nog ingen skillnad om hon är inne eller ute idag!

Anyway, om man kanske skulle ta och snygga till sig lite innan man drar iväg på alla bravader som denna dag har att erbjuda. Sen ska jag packa också så jag har det gjort..

Eventuellt boka camping nu i vekcan som kommer. Hoppas hoppas hoppas! Ska snacka ihop mig lite med vederbörande personer och se vad de tycker. Kommer i så fall bli jättemysigt om det blir som jag tänkt mig! :) iiiiiiiih!



2011-06-05
 15:11:30

' 5 juni 2011

Hade en jätte trevlig kväll igår ute i Ostra tillsammans med Gert, Joel, Jonathan, Liam, Oscar, William, Michelle, Lorenzo, Sandra och Pontus. Vi smockade in oss i minibussen och drog iväg. Bad, grillning och fotboll. Tog första doppet för i år, trodde jag skulle frysa ihjäl. Ca: 13 grader i vattnet bara.. Uhuua! Nu dröjer det nog några veckor innan jag ger mig in på det igen! Solen får nog värma på lite innan jag vågar mig i vattnet igen..

Hade även picknick igår. Liam tyckte i alla fall att det var mysigt och efter gårdagens alla aktiviteter så var han så trött att han tokdäckade vid klockan 23 igårkväll och vaknade klockan 12 idag.. Han har sovit som en stock!
Idag kommer mamma hem igen. Ska bli skönt att få bli lite barnfri igen.. :)



2011-06-04
 14:06:14

' 4 juni 2011


Hade en mycket trevlig kväll igår tillsammans med Louise och Sandra. Grillning och mys hos Louise. Många hjärtliga skratt tackar jag för! :)

Idag blir det picknick i det gröna med tanke på att jag ska vara barnvakt åt lillebror. Hoppas på fortsatt bra väder och bra humör.



2011-06-02
 17:36:43

' 2 juni 2011


Sitter uppe hos mamma. Varit barnvakt åt Liam, Hampus och Lucas och som belöning för det så har mamma precis beställt en jacka utav Elin till mig. Längtar tills den kommer! :) Inte nog med det så ska jag få ett flak öl utav Thomas för besväret. Tänk sådan tur jag har!

Snart blir vi hämtade och ska åka och handla med hela familjen och efter det bär det av ut på landet för att ha mys. Dricka och äta lite gott och sova kvar. Imorgon blir jag hemskjutsad och då är det bara hoppa in i duschen och skynda mig att fixa iordning mig för en eventuell tjej-grillkväll hos Lojsan! Efter det blir det även eventuell utgång beroende på humör och väder! :)

Livet leker. Det tackar jag för! :)


jasmineeee