2012-01-20
 02:40:08

' missförstådd

att det ska vara så svårt. att jag så sällan som nästan aldrig kan göra mig förstådd. för det är så det känns, precis så. som att ingen förstår mig, hur jag än bär mig åt. vad jag än säger. hur tydligt jag än visar, så tycks ingen någonsin förstå mig. jag har hört detta förr, från många olika håll. om folk som känner sig oförstådda. som att dem nästan vore osynliga. men jag kunde aldrig tro att det dom förklarade skulle kännas såhär. denna känsla kan inte på något sätt vara nyttig för en människa. för jag kan inte tänka mig att man lär sig något utav det. heller inte dom som inte förstår en.
just nu känns allting meningslöst. jag vill bara lägga mig ner och skrika. gråta. resa mig. känna ilskan. kasta saker omkring mig. bara förstöra allting jag ser. så som det förstör mig. att slå någon skulle just nu inte hjälpa. det skulle bara såra. bara förstöra ännu mer. vara helt fel. allting är fel. ingenting känns rätt.
jag vill bara bort. iväg. springa. allt vad jag orkar, bara det tar mig härifrån. från mig själv. från allt som är. från allt som varit. från allt som komma skall. jag vill inte se mer. inte höra mer. inte känna mer. jag är trött på att känna efter. jag vill börja om på nytt. nån helt annanstans. på en helt ny plats. men aldrig i någon annans armar.
han ser inte. ibland känns det som att han inte ser mig. jag är osynlig. är jag det?
ingen hör mig. hur högt jag än skriker. vilka ord jag än använder. ingen hör. ingen förstår.


2012-01-02
 13:27:32

' 2 januari 2012

Ännu en ny dag. Nu ska jag strax upp och ta en kopp svart kaffe, och hur äckligt är egentligen inte det? Vill alltid annars ha en skvätt mjölk i, och i vissa fall en liten sockerbit, men nu är det slut på det. Vill man vara fin får man lida pin och jag tror inte detta kommer vara så jobbigt i längden, bara jag ger mig fan på detta från början och inte slarvar. Detta är den viktigaste tiden som kommer avgöra hur jag kommer att klara i min framtid. men det värsta har ännu inte passerat.. Det brukar komma efter en vecdka för mig. Som förr, när jag försökt slutat röka, det går bra till en början även om det är jobbigt, men sen när man inte längre känner suget så är man direkt på där igen för att se om man klarar av att ta ett blss utan att vilja ha mer och vipssss, så är man där igen.. det är bara så typiskt mig så denna gång får det inte bli så, får inte halka tillbaka och in på fel spår!

Försövrigt så ska jag väl försöka orka städa lite här hemma idag, och googla lite recept på nyttig, men ändå någorlunda god mat.. och blanda ny bärsmoothie! Den var i alla fall väldigt god :))
Och min kusin kom aldrig över hit igår så han ska göra det idag sa han, men man vet ju aldrig med honom..


Myyyyyyyssssssss...



2012-01-01
 23:54:26

' :o

Hej igen!

Vill bara klaga lite över hur jobbigt det är redan idag att ändra kost och matvanor.. hoppas att det går bättre med tiden och att min  kropp och magsäck vänjer sig vid mittt nya liv snart, annars vet jag inte hur länge jag ska klara detta! Men har ju hört att det är jobbigast i början tilla man kommer in i det, sen är det precis som vanligt, att man mår som man gjort innan om inte ännu bättre tack vare att kilona minskas och kroppen får i sig mer utav det den behöver istället för all skit man stoppat i sig.. anyway, hoppas att detta stämmer på även mig och att jag snart finner en balans som funkar :)

nu ska jag sova så godnattt :D:D
2012-01-01
 21:13:20

' 1 januari 2012

Halluu!

Nu ligger jag nedbäddad i sängen och mår egentligen hur bra som helst till skillnad från alla som söp skallen i bitar igår. :) Själv tog jag ett par glas vin inne i vår lägenhet i stan tillsammans med min pojkvän, min bästa vän och hennes pojkvän. Hur skönt som helst och bra mår man idag. vid 12-slaget befann vi oss på Fristadstorget där vi ett par minuter senare skiljdes åt. Lyckat nyår måste jag säga :)
När vi vaknade idag så dröjde det inte många minuter innan vi satt på bussen påväg hem till min familj för att äta frukost, när dom i själva verket skulle till att äta middag. Blev tacos för min del så jag har redan fuskat med mitt nyårslöfte (a) haha! men nu blir det inget mer fuskande för min del. Har precis ätit världens torraste och mörkaste brödbit med ett salladsblad och en klick cremefraish på & en fettsnål bärsmoothie till det :) hur gott som helst så det gör ingenting att jag vill vara lite nyttig i framtiden. Min karl delade min enkla middag med mig. Blir nog ett mål till idag, måste äta med jämna mellanrum, bara dra ner på mängderna i måltiderna :) detta ska jag klara. Det är ju trots allt ett nyårslöfte och jag vill ju inte bryta trenden med att jag aldrig sviker ett nyårslöfte! Dessutom så har jag lovat mig själv att jag får inte handla kläder innan jag gått ner 10 kg eller tillräckligt många cm i midjan för att jag ska kunna ha en storlek mindre. Motionen får jag ta tag i när jag orkar mig ut en dag då det inte är snö och plusgrader = blööööt som en griiis :((

Snart kommer min kusin hem till oss så jag hoppas på en myskväll! :)