2009-05-27
 11:03:34

Skola skola skola

Jag sitter i datasalen med Camilla och Johanna. Dom pluggar lite religion och jag sitter bara här och kollar runt lite, jag har inget mer att göra faktiskt! :) Imorse gjorde jag mitt nationella prov i svenska, fick godkänt på A-kursen äntligen! Detta har jag strävat efter i tre år nu och jag är äntligen klar. Det känns så bra!

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, det ser rätt dött ut för min del just nu. Jag ska hämta Liam på dagis sen i alla fall och genast då känner man sig lite mer låst. Men jag får väl hitta på något eller bara sitta hemma, det är så tråkigt! ;/
2009-05-27
 07:26:59

Åh, jag hatar detta

Jag sov i mitt rum inatt och självklart vaknar jag upp med feber, snuva och hosta. Jag har jätte ont i halsen och är helt seg i kroppen. Det rinner från mina ögon, jag har fått en grov allergiattack inatt mot som vanligt "jag vet inte vad". För jag kan inte förstå vad det är i mitt rum jag är allergisk emot. Mamma städar tills det är kliniskt rent men det hjälps ändå inte, jag blir såhär ändå. Det är grymt jävla jobbigt!


Snuskiga bakterier!
2009-05-26
 23:20:33

...

Riktigt bra dag, jag är nöjd med den! Att skriva ner och sammanfatta dagen skulle ta evigheter och jag ska snart sova så det får bli en annan gång. Lite bilder har jag i alla fall att dela med mig av!


(Lite utav egentligen ingenting fast något)



(Eskilstuna)




(Alexandra och Andreas på Strömsholmen)



(Camilla goes "Jag är en man som älskar mous, faaaast ;D)

2009-05-26
 10:01:11

pictime

Som vanligt fotar man sig själv i brist på annat!



2009-05-26
 06:53:24

Härligt väder

Jag vaknade för en liten stund sen av att min bror stod och rev bland något som var till min student. För så fort jag hörde ordet "student" så flög jag upp ur soffan och blev lycklig, tills jag förstod hur det låg till. Nu återstår elva dagar!

Det var ett härligt väder som mötte mig när jag steg ut på gräsmattan imorse, helt perfekt! Inte för kallt och inte för varmt. Helt enkelt det svensksvenska uttrycket; Lagom.Detta gillar jag!



( Haha, jag vet inte hur jag står eller vad jag gör! )





________________________________________________________________


Nu har jag varit hos läkaren, hon kunde inte säga något men hon skulle ringa tillbaka i slutet av veckan och se hur det är med mig och det. Nu ska jag bara sitta och vänta på att ta bussen ner till skolan så småningom. Det är ju ett tag kvar tills dess så jag funderar på att leka lite fotograf, men jag har ett ganska stort problem, jag vet inte vad jag ska fota! ;/

Jag saknar min älskling..




__________________________________________________________________________



Som vanligt fotar man sig själv i brist på annat!













2009-05-25
 18:47:39

Musik och bild



Detta är vad som förgyllt min eftermiddag när jag suttit hemma i min ensamhet. Ibland är det skönt att vara ensam, inga krav ställs. Egentligen skulle jag behöva plugga lite men det orkar jag inte så jag skjuter upp det tills imorgon men då är det verkligen ett måste! Imorgon blir det även mys med Alexandra. Vi hoppas på att väderprognosen >SOL håller vad det lovat för då ska vi ta en eftermiddag i solen på Strömsholmen och bara njuta av sommaren! Detta gillar jag!


En egodag i min egna ensamhet!












_____________________________________________________________________________


Lillebror.
Jag satt och tittade igenom lite grejer som mamma ska skänka bort till sin arbetskamrat som snart ska ha ett litet barn. Hon har samlat ihop lite saker från när Liam var liten som hon vill bli av med. Där hittade jag så små kläder så jag blev helt till mig! Tänk att Liam har varit så liten, det är nästintill ofattbart. Nu är han hela fyra år och är en riktigt duktig kille. Han har nydligen lärt sig cykla utan stödhjul och börjat bada utomhus. Han lirar mycket boll och duktig är han! Han ritar numera teckningar som man till stor del kan se vad de föreställer. Han pysslar gärna på sitt rum och han har nog fått till många konstverk ska du se. Min bror är en härlig liten kille som är målmedveten och vet precis vad han vill!


  




__________________________________________________________________________

Jag är riktigt seg. Egentligen skulle jag vilja hitta på något men det finns ingenting jag orkar ta mig an just nu. Jag funderar på att ta något att äta och lägga mig på soffan och kika om det finns något sevärt på tvn. Det har varit en riktigt slapp dag men sådana kan vara sköna dom med. Imorgon har jag en lektion; Arbetsmiljö. Efter den slutar jag. Då ska jag bara vänta tills Alexandra slutar sen jäklar.

Min mor kom just in till mig med en skål mixade frysta hallon med grädde, utan tillsatt socker. Det var faktiskt väldigt gott må jag säga.





(Haha, jag vet inte vad jag gör med handen!)


2009-05-25
 14:07:26

Det närmar sig!

Snart studenten! Nu återstår endast tolv förhoppningsvis korta dagar sen är jag där, det dröjer inte länge alls.
Imorgon bitti ska jag till läkaren och kanske ta prover, jag vet inte riktigt ännu vad dom ska göra men dom får göra vad dom vill känner jag just nu. Buhuu!

Idag hade jag en 20-minuters lektion i skolan. Efter det gick jag och Sara och satte oss på torget i solen och väntade på att alla affärer och köpcentrum skulle öppna. Sedan fick vi för oss att vi skulle gå och boka soltid så det gjorde vi. Strax innan lunch solade vi, sedan gick vi runt på stan och shoppade lite. Hon köpte en studentklänning och vi åt även lite lunch nere på stan. Mycket trevligt!

Själv köpte jag en mycket söt klänning i färgen ljusrosa, på Gina tricot. Och mer blev det. Där köpte jag även ett vitt midjeskärp som jag tyckte var fint. En vit liten partyväska köpte jag till studenten och sedan köpte jag lite smink på Kicks. Jag köpte även blond hårfärg som jag ska färga mitt löshår med om en stund, får se hur det blir för nu är håret i färg utav röda nyanser. Jag hoppas på ett bra resultat till studenten vilket fall som helst.


Här är en bild på dagens inköp



Och här är jag i klänningen




Färgning av löshåret:

Före



Under färgningens gång



Efter



Det blev faktiskt en väldig skillnad, det syns inte så väl på bilderna men jag blev nöjd. En färgning till tror jag räcker, sen är det klart. Åh, det kommer bli så fint! :)
2009-05-24
 20:06:01

Studenten närmar sig

Nu är det endast tretton dagar kvar till studenten, med andra ord är den snart här. Jag känner mig riktigt taggad trots att jag inte ens är klar i skolan med hälften av vad jag borde vara men det ska jag ta nya tag med en annan gång i livet. Just nu är jag så skoltrött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, skönt att det snart är över!

Men med studenten kommer även det kravet till att söka jobb och börja jobba för att man ska klara sig och gå runt. Får se när jag orkar ta tag i det.

Jag har varit hos älskling i helgen, det har varit riktigt mysit. Umgåts med henne och hennes familj. I lördags var jag även på dop. Amandas lilla prins Nathan Sebastian döptes i Forskyrka. Mycket fint dop trots att jag hade lite ångest pga av att jag gick dit helt ensam utan att känna någon. 


     

I fredags var klassen i Stockholm och spelade lite Laserdome, mycket trevligt även det. Skönt att komma ihop med klassen och göra något tillsammans såhär innan studenten. På kvällen åt vi på Ming Palace, mycket trveligt även det. Senare fick jag skjuts av Camilla och Johanna hem till älskling där dom stannade i över en timma och vi lattjade en hel del, även det var trevligt.


Imorgon är det skola igen, slutspurten, sista riktiga veckan för veckan därpå är det "spånvecka" då vi ska förbereda oss inför studenten mest. För på lördag om två veckor så smäller det, då finns ingen återvändo. Det ska bli så fruktansvärt skönt!

Ikväll blir det bara mys med älskling framför en film. "Australia" skulle jag tro att det blir. Imorgon bitti tar jag bussen som går 07.28 till Eskilstuna och skolan. :)




   

2009-05-14
 19:39:24

Jag vet att det vi har är kärlek!




Det var en vintereftermiddag i januari 2007, som jag såg dig för allra första gången. Jag minns känslan som kittlade i magen, jag vågade inte se på dig. En kort tid därpå så träffade vi på varandra av en ren slump, jag blev helt till mig och visste inte hur jag skulle bete mig, jag var så blyg.
Tiden gick och vi började prata lite smått, vi bestämde oss för att träffas. Jag visste inte om det var rätt eller fel fast idag vet jag att det var det bästa jag gjort, att jag åkte till dig och vi började lära känna varandra. Det har lett till att vi har spenderat över två år tillsammans nu, vi har haft både goda och dåliga stunder men trots alla motgångar så står vi upp tillsammans än idag.
Vi har sårat varandra, gjort varandra så fruktansvärt illa, gått åt skilda håll men trots allt detta har vi funnit varandra igen. Banden är så starka så ingenting kan slita dom isär, ingenting kan få oss att lämna varandra för att gå en annan väg än den vi bygger upp tillsammans. Ingenting!
Jag är så glad att vi står här idag, att vi håller ihop och kämpar vidare.
Snart har jag gjort klart min utbildning, vi har en helt fantastisk sommar som väntar oss. Vi ska hinna med så mycket innan sommaren är slut och nu framöver ska vi flytta ihop och stärka banden på så vis med. Vi ska båda söka jobb och så småningom börja jobba och på så vis försörja oss själva och varandra. Vi håller på att ta oss an livet och vi gör det tillsammans, så som jag hoppades redan den 1/4 2007, när jag la mitt hjärta i dina händer.
Älskling, du ska veta att jag är stolt över dig, du har inte haft det så lätt alla gånger men ändå står du på benen än idag. Snart har 20 år gått av ditt liv och du är en utav de starkaste människor jag lärt känna. Du är för mig så betydelsefull att jag inte skulle ha råd att förlora dig, jag behöver dig i mitt liv. Du har fått mig att tro på någonting som jag förut inte trott på. Du har fått mig att tro på en framtid och den är tillsammans med dig. Jag är så glad att just vi fann varandra min skatt!
Jag trivs med dig, jag vet att nu har jag funnit rätt och jag hoppas att du aldrig lämnar mig och vill gå åt ett helt annat håll. Jag tror på dig, jag tror på oss och jag har aldrig förut känt så starkt för någon som jag känner för dig. Inte ens i närheten, inte ens en bråkdel.
Du kom med något viktigt, du kom med en mening till att fortsätta med allt. Jag var så trött, nära på att ge upp skolan, hade ingenting att vara glad åt, gjorde saker jag innerst inne inte ville, umgicks med sådant folk som kunde leda mig in på fel vägar.. Ja, det var så mycket som gjorde allting så fel. Men du räddade mig. Du tog mig till dig, du gav mig chansen till att se världen ur ett annat perspektiv. Du öppnade mina ögon och visade mig andra platser, nytt folk, ja, helt enkelt en helt annan livsstil. Jag är på ett helt annat sätt idag är jag var för 2,5 år sedan. Jag har förändrats till det bättre och jag börjar bli vuxen nu, tillsammans med dig.
När vi träffades var jag 16 och du 17. Små odrägliga tonåringar helt enkelt. Men snart fyller jag 19 och du 20, vi börjar bli äldre och tänka på ytterligare ett annat sätt. Det glädjer mig och jag hoppas att det vi har är identiskt till varandra livet ut.
Jag älskar dig min flicka och glöm aldrig bort att; när en människa sviker så finns oftast en annan människa där och stöttar men de gånger även denna sviker så finns jag där och tar dig i min famn. Jag lämnar dig aldrig!





2009-05-14
 16:08:53

Studenten närmar sig med stora steg!

Snart är den här, som vi så många längtar efter - Studenten!
Den 6 juni är datumet då vi här i Eskilstuna firar och tar våran student. Det ska bli så fruktansvärt härligt. Efter tolv år i skolan för de flesta av oss så kan jag nog tala för oss alla när jag säger att detta är väldigt efterlängtat!
Champagnefrukost, nyvaken i pyjamas och ruffsigt hår, åka stolt och överlycklig på ett flak i vita klänningar, flashiga kostymer, sjyssta frisyrer.. Detta är bara en liten benämning på vad som sker på en klassisk svensk student.
Eskilstuna firar också 350 år i år och vår ers majestät konungen kommer på besök dagen då vi tar studenten. Vi firar även jubileumsveckan just den veckan.

Förknippat med studenten är sommaren och till den längtar vi nog allesammans. Jag hoppas på en händelserik sommar med mycket sol och många glada humör!