2009-10-26
 21:46:35

I helgen flyttar vi

Det har varit så mycket nu på senaste vad gäller flytten. i lördags tex, så var vi på IKEA i Stockholm och handlade en himla massa. I söndags handlade vi lite mer, dock i Stängnäs. Så det har varit fullt upp. Idag åkte jag hem till mamma för att packa ihop lite utav mina grejer jag ska ha med mig till nya lägenheten. Har dock inte hunnit fått så mycket gjort pga några omständigheter men imorgon ska jag försöka ta tag i det där och få någonting gjort. Känns skönt att få allt iordning och klart så man slipper stå det i sista stund och inte ha fått någonting gjort alls.

Just nu sitter jag och äte cheez ringz och njuter utav ett glas juice. Tror jag ska duscha snart och sen lägga mig i sängen för att se på en film eventuellt. Vi får se hur det blir med den saken helt enkelt.


Det blev ett kort inlägg men jag ville bara ge mig själv livstecken! :)


2009-10-26
 21:41:07

Tillägnat min vän Alexandra Sivertsson!

Jag måste bara sticka in med ett inlägg där jag talar om hur tacksam jag är över att jag har en underbar vän vid namn Alexandra Sivertsson. Många år har gått, underbara år fyllda utav äkta vänskap. Den styrkan av vänskap som visar att den aldrig kommer dö ut. Alexandra är en sann vän som alltid finns där i vått och i torrt. Jag behöver aldrig tvivla på henne, jag vet att hon alltid finns där. Hörs vi inte nu på fyrtio år så vet jag att när dagen väl är kommen då jag behöver henne så är det bara för mig att lyfta luren, slå hennes nummer så finns hon där i andra änden inom kort. Och så fort hon kan är hon hos mig. Hon är en som sagt var, en sann vän. En person man aldrig skulle ha råd att förlora! Jag skulle aldrig ha råd att mista det där stödet som hon alltid kommer med, det stöd och den enorma vänskap hon överöser mig med genom dagarna här i livet. Alexandra har många gånger fått mig att orkat resa mig när jag fallit, hon har fått mig att se mot det ljusa när jag befunnit mig i ett stort mörker. Hon har stått vid min sida och hjälpt mig med mycket svårt här i livet och för det är jag henne evigt tacksam!




Jag älskar dig Allie, min tvilling!



2009-10-23
 15:36:12

Leka med gubbar

Jag lurade min lillebror till att leka med sina gubbar i mitt rum och använda min rygg som skateboard ramp åt dom. Det blir som massage, hur skönt som helst! :D Vilken elak syster jag är egentligen, utnyttjar min bror på det där sättet. Men sålänge han tror att han bara leker så är det nog lugnt för honom, men när det kommer till kritan att han gör sin syster gott så skulle han nog sluta med det genast. Sån är han.
Jag har suttit här hela dagen känns det som och inte har jag fått något vettigt gjort heller för den delen. Jag gick iofs och hämtade Liam på dagis klockan 14 och sen till Ica Maxi och köpte tuggummi, choklad och cig. Då fick jag sträcka på benen lite i alla fall. Nu väntar jag bara på mamma, sen ska jag väl börja röra mig ner mot stan. Får se när jag åker till Strängnäs idag, det beror helt och hållet på.

(Ful bild!)




2009-10-22
 12:46:08

Ett avslut för stunden

Nu sitter jag hemma hos Caroline. Hon jobbar. Jag ska snart följa med hennes mamma in till stan och hämta hennes lillebror. Sen ska jag till Eskilstuna och pussa massa på min lillebror. Mmmmh! Sen vet jag inte vad som händer. Blir förmodligen att åka tillbaks hit imorgon i alla fall. Ikea på lördag om det blir som det är sagt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, är ganska tom på ord just nu så detta får bli ett avslut för stunden..

(En gång i tiden var du min, men nu är är du bara en dröm.
Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund.
Men jag vaknar upp i min ensamhet, i vårt såkallade rum.
Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm ..)



2009-10-20
 10:57:39

Frågor och påståenden - lite utav detta stör jag mig på

Sådär ja, då satt man här med kaffemuggen i handen och försöker läsa lite ur tidningen. Det går inte så bra och det verkar inte som att jag är på humör för att hitta något intressant? Det enda jag ser är en massa täta rader och det står om allting som jag inte bryr mig om just nu.

Modetips - Klänningar jackor, kappor & skor (Nej tack, jag har inte ekonomi till det just nu. Det är knappt så man har råd att läsa blaskan längre trots att den dock är förbetald sedan flera månader tillbaka.)
NYA SUPERSÄTTET ATT GÅ NER I VIKT: TÄNK DIG SMAL (Vad spelar det för roll att man går ner i vikt om det ändå inte syns att man tappat ett kilo? Snarare tvärt om...)
MALIN ÅKERMAN: "Så är det att vara svensk i galna Hollywood" - (Jag visste inte ens att tjejen var svensk? När blev hon det? Skämt å sido, jag har sett henne i många filmer men bara i amerikanska. Jo, självklart är det väl därför att hon bor i Hollywood och har rollen i lite annat än svenska B-filmer. Men de kan väl åtminstone skriva Malin Åkerman istället för Malin Akerman, i eftertexterna!)
Ocensurerade män: DÄRFÖR ÄR VI OTROGNA! - (Så står det i alla tidningar, alla nummer. Hur många anledninger kan det engentligen finnas till otrohet när det gäller män? Kom igen nu tjejer, det än män vi talar om. Våran raka motsats, de är inte smarta! ;-))

När jag öppnar tidningen får jag fram en sida, ganska långt bak. Sida 103. Där är det reklam om Spelet Wii Fit Plus. vanliga frågor kring dessa spel är:
"Går man verkligen ner i vikt av att spela det?"
Svar: Det finns väl ingenting som säger att du gör det eller att du inte gör det. Det beror ju helt och hållet på din egen insats och hur ofta du tränar. Sätter du det i system, tränar en stund varje dag och gör det ordentligt så kan du nog räkna det som ett vanligt trängnspass på gymmet en torsdagseftermiddag.
"Kan man bygga muskler genom att spela detta?"
Svar: Det är väl klart att du kan göra det. Men sen beror det ju på var du vill att musklerna ska sitta. Alla muskler kan du ju inte bygga med hjälp av en liten dosa eller en platta du sitter på rakt upp och ner.

Och nej, jag har inte spelat själv men jag skulle inte tveka på att köpa det om jag hade ekonomi till det. Svaren på frågorna säger ju egentligen sig själv.





2009-10-20
 10:14:12

Nytt nummer av SOLO

Jag vaknade tidigt imorse, vet inte riktigt vad klockan var. 7.30 kan den nog ha varit. Det var tredje världskriget här hemma. Alla skrek på varandra och Laim var jätte ledsen så jag (med mitt stora goda systerhjärta) hade inte mage till att ligga kvar i sängen när jag hörde honom gråta, inte utav trots utan detta var verkligen ledsamma och sorgsna tårar han fällde. Så jag gick upp ur sängen, in i hand rum, hukade mig och tog honom i min famn. Först var han lite rädd att jag skulle skrika på honom eftersom han väckte mig, men jag kramade honom hårt och länge och viskade att jag älskar honom. Jag torkade hans tårar och kramade honom en gång till. Då blev han tyst och kramade om mig lätt innan han försvann ut genom ytterdörren för att gå till dagis. Min lilla lilla lillebror, han är inte så liten längre. Han är fortfarande ett barn men han är ingen bebis. Han klarar av så mycket själv. Han kan prata bra och göra sig förstådd, skriva kan han också, rita bilder som man ser vad de föreställer. Han har lätt att lära in och förstå saker och ting. Ja, han är så duktig min lilla Liam!

Efter den lilla incidenten och hemma kriget imorse så kunde jag inte somna om, det var så gott som omöjligt. Jag gick upp, satte mig här vid datorn och kikade runt lite. Hittade inget kul. Jag duschade.

Efter duschen hamnade jag i köket där jag hittade mitt nya nummer av SOLO som jag fann nedanför brevnedkastet igår förmiddag men som jag ännu inte hunnit läsa. Så det ska jag nog ta mig an att göra idag när jag ändå inte har så mycket annat att göra. På tal om köket så kokade jag kaffe för ett par minuter sen som nu nog står och bränner på plattan om jag inte tar bort kannan därifrån snart. Så det ska jag göra och se om det kanske finns en cigarett åt lilla mig. Morgoncigaretten är svår att motstå även om jag lite halvt om halvt bestämt mig för att sluta röka. I alla fall till en början trappa ner.





2009-10-19
 22:58:54

"På tal om tristess.."

Jaha ja, då satt man här igen då. Skulle egentligen gått och lagt mig för ett tag sen men jag fastnade här eftersom jag kom på att jag inte är det minsta trött. Och då är det bara jobbigt att ligga och vrida och vända på sig för att försöka sova så jag ska inte tvinga mig själv till det. Om en stund blir det dock film. Jag ska försöka sova en natt i mitt blivande flickrum hemma hos mamma istället för att ligga på soffan och bli väckt utav min kära lillebror klockan 5 imorgon bitti när han ska upp till dagis. Får se hur det går. Brukar gå bättre när jag smsar mig till sömns men nu sover älsklingen (?) svarar gör hon vilket fall som helst inte, och innan jag blir trött lär mina kära vänner sova dom med. Så jag får väl låtsas skriva sms eller skriva till mig själv. Hehe. Skämt å sido. Funderar på vad jag sak se för film sen. Jag har ingen ny, bara gamla som jag sett så många gånger och det är ganska uttråkande. Å andra sidan är väl det bra med, då somnar jag väl av tristess.
På tal om tristess så känner jag att jag inte har något roligt att skriva så jag förstår egentligen inte varför jag ens gör det? Inte ens roligt för mig själv att läsa.
Imorgon får jag se vad som händer och sker. Har ingeting direkt spikat men det blir kanske att ta med Liam till Amanda. Vi får helt enkelt se. Just nu så känner jag mig sjuk och febrig, jag vet inte vad det är eller ens skulle kunna vara. Det kommer och går hela tiden och har gjort det nu i en vecka. Anyway, nu ska jag kila!


Hittade en liten smårolig bild på mig och frugan! :)





2009-10-19
 16:34:09

Nu äter jag så nyttigt, sällan och så lite jag bara kan

Tog en bild på älsklingen igår morse när jag sovit där.
Här är hon på bild med sin fasters hund Nella! Så söta!





Idag vaknade jag, duschade och satte mig här. Lyssnat en hel del på musik idag faktiskt så nu är jag helt tung i huvudet. Pappa kom hem tidigt på eftermiddagen med Liam men han skulle iväg sa han så jag var tvungen att ta hand om Liam. Vi tog bussen ner till våran mosters jobb. Han ritade lite och sådär bara sen gick vi och tog bussen hem igen. Kom nyss hem och sitter bara här. Väntar på att älsklingen ska sluta, komma hem och ringa mig.
Idag blir det nog bara ta det lugnt eftersom jag känner mig sjuk igen. Det värsta är att jag har inga bra filmer på min dator och jag har inget gott att äta heller som tex ostbågar eller chips. Hoppas att mamma kan köpa det till mig när hon kommer hem. Jag känner mig faktiskt jätte duktig som inte ätit onyttigt på så länge nu. (Bortsätt från pizzan igår men det var bara för att jag behövde få någonting i magen.) Annars äter jag inte mycket alls, det känns bra att inte behöva äta så som jag gjorde förr. Jag åt nästan varannan timma, och det var bara onyttiga saker och i stora mängder. Nu äter jag så nyttigt, sällan och så lite jag bara kan. Känns mycket bättre även om jag är tröttare om dagarna. Och så går jag ju också vart jag än ska inom stan (förutom idag eftersom jag hade min bror med mig som inte kan gå en halv mil hur som helst bara sådär.)

Nu ska jag i alla fall ta någonting att äta eftersom jag inte gjort det idag ännu. Sen ska jag bara lägga mig och vänta tills älsklingen ringer mig.



(Älskade lillebror, tog bilden nyss när vi var påväg hem)





2009-10-18
 21:34:37

En lång helg

Min helg har känts lång. Men för att få med det viktigaste så tänker jag bara ta med en liten del utav den!

I fredags var jag hemma hos Jente med henne och Johanna. Kul kväll!
I lördags vaknade jag, gick hem och duschade och fixade mig iordning lite. Sen gick jag hem till Jente igen och umgicks lite med henne. Hon lagade mat åt oss. Jätte gog köttfärssås måste jag säga! Den gjorde hon verkligen bra och jag hoppas att jag får äta den snart igen! Vi satt där, försökte titta på en film, men det gick inget vidare. Efter en stund kom Samantha dit också. Vi försökte titta på filmen igen men det gick inget vidare denna gången heller. Vi gav upp. Jag gick hem och drack ett par öl för det var jag sugen på. Gick tillbaka till Jente och fick ångest eftersom jag visste att om jag inte själv gjorde någonting åt det så skulle jag fått sova själv den natten. Jag skrev till Caroline som jag inte träffat på så länge. Något som kändes som en månad fast egentligen var fem dagar! Jag frågade om vi kunde börja gå till varandra halva vägen var. Det var hon inte så pigg på eftersom vi bor i olika städer och det är 3,5 mil mellan oss. Så hon ringde istället till Camilla som kom och hämtade mig och skjutsade mig dit.
Det var så skönt att få träffa henne igen. Och att få sova tillsammans med henne, det ska vi inte tala om hur mycket jag tyckte om det. Jag sov så gott. Vi vaknade på morgonen och hennes kusin och faster kom dit. Gick upp, tog en kopp kaffe och en cigarett i den härliga solen som tittade fram idag! Efter de åkt så la vi oss för att se nya Wallander filmen - Prästen. Den var helt okej men inte den bästa. Hur som helst.Vi åt pizza som hennes mamma köpte hem ifrån byn och efter ett tag var det dax för mig att åka. Det var Alexandra och hennes pojkvän Alexander som hämtade mig, mycket snällt!
Väl framme i Skiftinge gick jag med dom in på Ica Maxi för Alle skulle handla chips vilket jag också hade gjort om jag haft pengar. Men det hade jag ju inte så det fick jag stå över. Lika bra det eftersom jag bestämt mig för att jag ska gå ner i vikt! Efter det var det dax att röra sig hemåt. Jag hann inte ens komma innanför dörren förrän Andrea skrev och frågade om jag hade lust att köpa cigaretter åt henne och Mimmi på Ica Maxi, och det kunde jag ju inte säga nej till eftersom jag är så förbannat genomsnäll! Så jag gick dit igen när dom kom med bussen. Köpte cigaretter, tog en cig med dom och gick hem igen. Jag duschade och skrev till älskling och nu sitter jag här igen. Ska snart lägga mig och se på tv med mamma tror jag innan hon ska lägga sig. Och så ska jag ringa älsklingen innan hon ska sova. Hon ska upp till jobbet tidigt imorgon bitti som vanligt så strax är det dax för henne att nanna kudden.
Först och främst måste jag ta någonting att äta känner jag, för jag är faktiskt hungrig.
Jag har haft en bra helg i alla fall trots en hel del omständigheter.

Jag måste (medans jag ändå är igång) tacka mina underbara vänner som funnits där för mig! Det är bland annat:
Amanda Leppänen, Sandra Hedblom, Jeanette Almlie, Jennifer Enberg, Alexandra Sivertsson.
Men även Anna-Karin Bolton, Alexandra Ljung och Elinor.
Och ett stort tack till min underbara flickvän Caroline Sandberg!

2009-10-16
 13:19:31

Jag hatar att använda paraply i blåsväder!

Nu står jag i startgroparna och väntar på att det värsta utav regnet ska sluta falla så jag kan promenera ner mot stan. Klockan är redan halv två snart och jag ska vara där innan klockan tre. Jag hinner nog, det är inte det det är frågan om, men regnet gör mig stressad just nu. Jag får väl ta med mig ett paraply, inget mer med det. Bara det inte blåser för jag hatar att använda paraply i blåsväder! Det är hemskt när man ska försöka hålla styr på både det och sig själv!

(Såhär ser jag ut just nu. Lite halvdant!)



(Och långt börjar håret bli!)




Jag har aldrig tänkt på tårarna som du gråtit,
Jag har aldrig varit den som du vill.
Jag har bara sett mig själv där I spegeln.
Jag har aldrig tänkt på tårarna som du gråtit.

När jag minns dom stunder du har varit ledsen,
Dom kvällarna du gråtit dig till söms.
När tvivlet är starkare än hoppet.
Då ångrar jag dom misstag jag begått.

Men vem visste väl att havet det var djupt,
Att man drunknar om man inte kämpar emot.
Att dom roligaste sakerna är farligast,
Och att kärleken alltid kan ta slut.

Att känna dinna händer runt min midja,
Och höra hur vi andades I takt.
Ja det kunde aldrig någonsin fungerat.




2009-10-16
 10:49:17

Vingåker igår

Var i Vingåker igår och lämnade kläder till en tjej där. Åkte mad mamma, pappa, Rosie och Niina.

Senare på dagen mötte jag Jente och vi gick en sväng, mötte Sandra och Andrea pratade en stund, sen gick vi hem igen. Jag var så kall och frös som en galning. :(
Nu sitter jag här bara och pratade nyss i telefon men Amanda. Ska snart fixa mig. Starta lite musik först bara sen är det bara kööööra!





2009-10-14
 11:38:39

Bara massa mys

Träffade Amanda och Nathan. Fikade och bara myste!









Sen blev det hem och mysa massa med lillebror Liam som hade varit hos frisören för första gången i sitt liv. Helt söt ju! Har saknat honom så mycket!



Se så fin han blev!




Sen blev det hem till mig där kusin sov kvar.
Och det blev mys då med med film och Coca Cola!


2009-10-13
 06:49:45

Tyck inte att din pojkvän är snygg, för det är han inte!

Tjenixen. Då satt man här igen då. Klockan är hur tidigt som helst en helt ovanlig tisdagsmorgon. Jag gick upp med älsklingen klockan 5 imorse *suckar* Helt sjukt att jag offrar min skönhetssömn för att sitta uppe med henne framför brasan i en kvart. Fast å andra sidan så kommer jag få leva på den kvarten i 4 dagar. Det blir ju inga solskensdagar precis skulle jag gissa på. Jag får försöka göra det bästa utav situationen, hur nu det ska gå till. För idag åker jag hem till mamma och stannar där tills på fredag (längre ändå men det är då frugan kommer dit) det ska jobbigt att vara utan henne om nätterna. Dagarna går nog bra men det är så kallt och tomt på natten när jag vaknar och hon inte ligger där bredvid mig. Kusin kanske skulle sova med mig inatt, hon behövde det. Hon var lite ledsen inatt så jag lovade att ta hand om henne om hon ville komma och ta hand om mig när jag ska sova. *Buhu*

Anyway. När jag sedan kommer till Eskilstuna ska jag träffa mamma och moster som nu under ca en månads tid jobbar tillsammans (på mosters jobb) för mamma skulle ha någon sorts arbetspraktik utav något slag. Hum, undrar egentligen vad det ska vara bra för men mosters jobb är bra mycket bekvämare för min mor än vad hennes eget är! Så jag ska sitta med dom på jobbet och får se sedan hur och var jag möter Amanda. Vill inte träffa så mycket folk så hos henne kan nog bli bra. Då kan jag möta upp kusin på samma gång om hon så vill eftersom de bor relativt nära varandra. Om det blir på stan gör det mig inte något heller iofs. Då kan mamma få träffa Nathan, Amandas lilla prins till son. Annars har jag faktiskt ingen större lust till att träffa någon, jag känner mig så ensam utan älskling oavsett.

Nu ska jag fixa mig lite, sedan ta bussen som går från Strängnäs 8.30.

Just det, jag höll nästan på att glömma. Älskling fick lägenheten och idag skulle papprena komma vad gäller kontrakt. Gud så härligt. Vi var och kollade på den igår, jätte fin! Det stod att det skulle vara 2 rum och kokvrå men jag ser det som hela 3 rum och kök även om vardagsrummet och köket sitter ihop med en "sväng" och den inte har någon egen dörr men det är ändå skapligt avskärmat. Så idag blir det till att åka hem och packa lite om jag hinner också. Skulle kolla gardiner i alla fall för det har jag som passar till de fina tapeterna i sovrummet! Och så har vi en stor klädkammare också och en hel del garderober så vi kommer ju aldrig ha problem att få plats med alla våra kläder. Och jag behöver inte stå och hoppa i badrumsspegeln för att se mina fötter eftersom älskling har skaffat fram en himla massa helkroppsspeglar som vi tänkte ha där inne! Det låter för bra för att vara sant, visst?! :)




Sådär ja, sitter och skriver lite med Amanda eftersom att min buss till Eskilstuna går inte förrän om en timma. Då går jag direkt till mosters jobb, jag har redan pratat med dom och jag blir insläppt en halvtimma innan andra. Så slipper jag stå och frysa. har nyss rotat fram en överdel till mitt headsete i alla fall eftersom att min egna är spårlöst försvunnen! Konstigt det där men jag hittade ett par långa överdelar till vanlig mp3. Lite fult kanske men jag vill inte sitta helt ensam i tystnaden på bussen!


Jag mår illa, har ont i magen och just nu känner jag inte vad det är för ont. Om jag är hungrig eller har ångest eller om det handlar om någonting helt annat. Det vet jag inte, det känns bara att det gör ont, jag hatar detta. Blää. Jag ska i alla fal träffa Amanda som sagt var, då ska jag försöka ta itu med vad det är. Eftersom hon får mig alltid att le bakom allting som är dåligt. Vare sig om det är fysiskt eller psykiskt.

Detta blir det sista jag skriver innan jag tar bussen för jag ska börja röra mig mot den om 10-15 minuter.



2009-10-12
 18:05:54

Lördagskvällen = PARTY!

Vi hade en kväll som till en början var trevlig i alla fall :)
Orkar inte skriva om den men här kommer lite bilder!

(Aleksandra, Anita och jag)



(Caroline och Sofia)


(Aleksandra och Caroline)


(Jag)


(Anita och jag)


(Anita och jag)


(Shejla och Caroline)


(Aida och jag)
2009-10-08
 19:23:46

Lång dag! - Titta på lägenhet imorgon.

Denna dag har varit en lååång dag. För att göra den lååånga dagens historia kort så ska jag sammanfatta den så gott jag kan.

Jag vaknade klockan 8.30 av att Vesna, Aleksandra och Anita stod på altanen och tog en cig med Camilla. De hade precis kommit för att spendera en stund på förmiddagen här. Jag gick upp, klädde på mig mjukiskläder och gick ut till dom. Vi pratade lite, gick in igen. Kaffe och smörgåstårta, jag åt dock inte pga att jag precis vaknat då och inte kände att jag var hungrig. En kopp kaffe fick jag dock i mig. Efter en stund tittade solen fram och vi gick ut och lät hundarna springa av sig i den sköna höstvädret. Camilla ringde och fick samtal. Det var om en lägenhet Caroline fått möjlighet att komma och kolla på. Jag blev helt uppspelt och nervös. Hela dagen har gått ut på att vi har fixat med lägenhetsplanerna.

Camilla och jag åkte iväg och jag köpte en himla massa basgrejer till lägenhet. Bla diskställ, köksknivar, stekredskap, osthyvel, konservöppnare, grytlapp och vante, löpare, tavlor, vinglas och en himla massa annat. Kommer inte ens ihåg allt vad det var. Mycket var det i alla fall.
Efter det lämnade Camilla av mig vid Tonis skola, dit kom Bela och mötte mig, efter en stund kom Toni. Då gick vi till kommunhuset och mötte upp Camilla som var där för att fixa med lägenheten ännu mer!

Vi åkte raka vägen till Eskilstuna för att Bela skulle köpa en jacka på Tuna Park. Väl där så hittade jag själv en jacka jag tyckte om. Så den köpte jag. Efter det gick vi till H&M för Camilla skulle köpa hårfärg. Och såklart så köpte jag en med, dock till Caroline som ska lägga blonda slingor i sitt hår imorgon. Själv köpte jag en mascara eftersom den var på rea, världens klipp även om jag har en ny redan!
På vägen hem i bilen funderade vi över vad vi skulle äta och jag kom på den brillianta idén att vi skulle äta pasta med ost-och-baconsås. Mmh! Vi åkte hem och kissade oss själva, jag och Bela gick över till grannen för att gå ut med hans hundar. Sen åkte vi ner till byn i Strängnäs för att handla mat och Camilla lämnade tillbaka en skjorta som hon köpte igår, men ångrade sig. Efter det åkte vi hem. Vi packade in allt vad vi köpt idag och vi hann precis bli klara med det. Då kom Carolines morfar för att ge Caroline en försenad födelsedagspresent. En stund efter det kom Caroline hem från jobbet. Vi gick igenom dagens köp och det verkade i alla fall som att hon var nöjd.

Så imorgon blir det att titta på lägenhet klockan 15.00. Det ska bli så roligt och spännande. Om allt blir som vi tänkt så flyttar vi in där till månadsskiftet. Det ska bli riktigt riktigt spännande tycker jag. :)
Så nu är vi glada här. Hoppas det blir bra och går som vi önskar att det gör. Vi får hålla tummarna allihopa! Efter denna dag är jag helt slut. Har hunnit med så mycket idag, som ni kanske förstår!


2009-10-07
 10:31:04

Aleksandra 23 år!

Jahaja, då vaknade man upp till ännu en dag. Idag fyller Aleksandra 23 år, grattis till henne! Det blir att åka till Tumba sen för att fira henne lite. Det ska bli riktigt trevligt tycker jag. Men först, innan det så blir det de vanliga vardagssysslorna. Åka in till stan, hämta ungar, men idag ska vi hämta ut presenterna vi la undan till Aleksandra igår. Hon kommer nog bli jätte glad för det. :) Blir nog att ta bilder där sen som i så fall komme ratt läggas ut på bloggen, facebook och bilddagboken.
Nu ska jag fortsätta fixa mig lite. Har lagt på lite smink men klädseln återstår. Så börjar jag bli hungrig också, och kaffesugen. Eller så är det oboy sugen, jag vet faktiskt inte. Någonting utav det är det. Sedan blir det en cigg på det, sen är jag fit for fight! :D
2009-10-06
 14:43:22

Ahlgrensbilar med chokladöverdrag

Vi prövade Ahgrensbilar med chokladöverdrag idag. De var inte direkt någon höjdare om jag säger så. Smaken är ju som baken men för min del hamnar nog de här i baken om jag får säga det själv. Pröva själv och se. Jag skulle nog tippa på att många håller med mig. Chokladen var på något sätt torr och sträv och det är inte riktigt vad mitt tycke är ute efter är tycka om.

Min mage är fullproppad av en massa onyttigt nu. Camilla köpte biskvier som vi tröck i oss en varsin medans vi väntade på att Toni skulle sluta skolan. Och jag köpte chips, som vanligt.. Påsen är dock fortfarande oöppnad och jag har nästan bestämt mig för att sluta med mitt "chipseri". Inte nog med det utan när vi kom hem så gjorde Toni varm oboy (i vanlig ordnig) och jag drack med god aptit. Man klagar på att man går upp i vikt och vill ha bikinikropp till varje sommar men ändå så gör man ingenting åt det utan man gör precis tvärt om. Då får man faktiskt skylla sig lite själv även om man vissa gånger inte kan stå emot livets goda så ska man inte sätta det i system, det är då man tillslut ser ut som jag börjar göra. Man måste lägga band på sig och sträva mot det håll man egentligen borde för att nå sitt mål. Nu är ju inte utséendet det allra viktigaste men man vill ju se ut så bra man bara kan vilket det inte verkar som jag förstått, förrän nu då. Vågen varvar ju sig själv när man ställer sig på den. Nu pratar ju jag visserligen om mig själv.


Och så har jag köpt ett en present åt min älskling idag, inget speciellt men jag tyckte hon skulle ha det som tack för att hon finns. Och för att hon är så go som hon är idag! :)







2009-10-06
 11:17:23

akvarium, höstväder, smörgåstårta och utslag

Pigg och vaken.
Vaknade iofs strax efter halv nio och var helt ensam med katten och hundarna. Jag gick upp och tog en snabbdusch för att vakna till helt och sen kom Camilla hem. Jag fixade mig lite och satte mig här. Men vissa sidor på internet som jag brukar använda och är medlem på har inte fungerat riktigt som de ska nu på morgonen och det har gjort mig lite smått irriterad för stunden. Jag hoppas att det ordnar upp sig under dagen så jag kan ändra det som blivit fel. Bilder har hamnat på fel datum och jag har inte kunnat svara på meddelanden jag fått. Det kommer vissa gånger inte ens upp vem som skickat vad så jag la ner och hamnade här istället.
Sitter just nu och tittar på fiskarna som simmar runt i akvariumet här bredvid datorn. Det kan ibland vara ganska roande men just nu simmar de bara stilla.





Var ute och tog en cigarett till morgonkaffet och njöt av det någorlunda sköna höstvädret som befinner sig utanför dörren och altanen idag. Solen skiner och frosten som låg på gräsmattan efter den kalla natten har nästan helt smält bort. Luften är emellanåt ganska frisk utomhus och en sådan stund kände jag att det var nu. På tal om frisk luft så kom jag på att jag inte tagit medicin idag men det kanske inte behövs? Jag tycker att det är onödigt att ta om jag ibland känner att jag klarar mig bra utan den. Jag sköter den bra annars och andas kan jag oftast utomordentligt bra.

Imorgon blir det att åka till Tumba eftersom Aleksandra (Carolines kusin) fyller 23 år. Det ska bli trevligt tycker jag. Hon och hennes mamma (Vesna) var så söta när dom var här i förrgår. Dom båda tittade på mig och sa "Du måste komma på onsdag nu, för vi har beställt en speciell smörgåstårta till dig eftersom att du inte äter räkor!" Haha, det var snällt tänkt utav dom!

Jag har fått något utslag på benen, tror att det är allergisk reaktion från tex tvättmedel, parfymerad hudlotion eller någon liknande. Det kliar och svider hela tiden. :(







2009-10-05
 16:28:24

Koskenkorva Minttu och Heineken öl!

Min mor och Lena var här ute på Näsbyholm nyss. Hämtade nyckeln och lämnade en Koskenkorva Minttu och lite öl som jag tänkt ska förtäras på lördag (marknadskvällen). Mamma och Lena skulle försöka ta sig hit då och ta del av det dom med. Beror på hur Lena jobbar då. Hoppas på att få träffa Liam då med. Så det blir till att ställa klockan på lördag för att hinna med dagen.
De satt här och pratade en stund och det var faktiskt kul att få träffa mamma igen, Lena med för den delen, det var ett tag sedan sist.

Nu sitter jag och väntar på att Caroline ska komma hem, måndag = jobb för hennes del. Vi ska åka in och möta dom i stan och lämna ett papper inför ett ärende som ska uträttas idag. Sedan blir det att åka hem, det blir våfflor till middag idag, mmmh! Jag sitter och funderar på vad jag ska skriva för intressant här, det är inte allt för ofta jag gör det och jag kommer faktiskt inte på något nu heller tyvärr :/ Därför ska jag låna Bela's plattång och göra något åt min kaluffs istället, för det ser nästintill förskräckligt ut!

Det har varit en fotodag idag för min och Camillas del, har försökt få bra bilder på Molle men han är inte så pigg att vara med på bilder, liksom flickorna.




(Jag och Molle)



2009-10-05
 09:15:38

"jag hatar att drömma mardrömmar"

Imorse vaknade jag i total panik. Caroline var inte där (även om jag egentligen vet att hon är på jobbet) men efter mig dröm så tycker jag att hon i alla fall borde visa sig. Jag drömde så konstigt, gör det allt oftare och oftare. Jag hatar att drömma mardrömmar. Såg på telefonen att Caroline skrivit ett sms. När jag såg det kände jag mig i alla fall lite tryggare. Puuh!

Nu blir det snart att fixa sig lite inför dagen, rota fram kläder och duscha står i alla fall som nummer ett just nu känns det som!


2009-10-04
 17:57:54

"jag har verkligen ingen fantasi just nu"

Vaknade skapligt idag. Tog det lugnt ett par timmar sen kom Vesna, Anders, Aleksandra, Anita och Andreas hit på besök ett tag. Trevligt trevligt. Aleksandra, Anita och Andreas kommer förmodligen hit på lördag till marknaden och ska sova kvar. På kvällen där blir det i så fall utgång och lite skoj. Det kommer för hoppningsvis bli trevligt. :)


Har suttit ett bra tag idag och försökt få ihop en bild jag kan ha och designa min blogg. Men jag är ju så kass på sånt och jag har verkligen ingen fantasi just nu när det gäller det! Men jag vill ju få bloggen fixad, det skulle göra det hela så mycket roligare att använda den. Men men, vi får se hur det blir tillslut helt enkelt. Inte så mycket att göra åt saken om jag inte kan.


Jag saknar min lillebror väldigt väldigt mycket, det är en sak som är säker!







2009-10-04
 13:01:35

Seg söndag

Pappa och mamma ringde för en liten stund sedan. Pappa hade haft nycklarna i fickan under hemresan och vad händer om inte i hans vanliga tur.. Han tappar nycklarna och kommer inte in. De ringer juoren men pappa orkar in te vänta så han bryter sig in i Liams rum och river allt som var i fönstret. Fy fan vilken resa de måste haft. Helt knäppt!

Anyway, idag är det söndag och dete känns väldigt tydligt det. Helt segt och tiden går så sakta så jag vet inte var jag ska ta vägen.





2009-10-03
 18:43:12

Någonting bra på tv kanske?

Jag sitter vid Gabrielas dator och leker lite med bilder. Funderar på om det går något bra på tvn ikväll eller vad man annars ska se på? Någonting bra måste det ju finnas på tv på en lördag tycker man ju? Jag är inte så insatt i det där eftersom jag själv så sällan ser på tv i annat fall än när det är Idol och det är det ju inte ikväll. Så vi får väl se om det finns något annat bra att titta på. Gott gott blir det om ett tag i alla fall.

Jag måste faktiskt tillägga att jag är så glad och tacksam över att jag har min kära vän Amanda. Att hon hjälper mig i svåra stunder. Även de stunder som inte är svåra alls. :) Och efter ett samtal med henne så är ingenting längre svårt. Är jag på bra humör så gör hon mig på ännu bättre humör. Hon finns alltid där för mig helt enkelt och det ska vi inte sticka under stolen med. Hon vet i just rätt tidpunkt när hon ska höra av sig till mig, det slår aldrig fel och det gör henne till en utav de allra allra bästa personerna jag vet! :) PUSS PÅ HENNE!







2009-10-03
 17:48:50

Höst, snart vinter..

Det känns lite kallt nu när hösten är här, på många olika sätt. Skulle inte kunna sätta ord på det även om jag försökte. Mest känns nog just nu kylan utomhus. De kalla dagarna som nu drar in över vårt land. Den eviga saknaden efter sommaren som var, men mest av allt så känner nog många liksom jag, längtan inför nästa sommar. Jag läste i det senaste numret av SOLO att så ska man undvika att tänka, likaså att räkna dagarna som är kvar tills nästa sommar. Det ska man då istället göra när december är slut. När julstöket (och allt vad det innebär) är över och det nya året (2010) är här. Det känns ännu som en bit kvar dit så därför måste jag börja tänka lite mer positivt och försöka hitta något bra med vintern istället (hur jag nu ska lyckas med det?)
Snart är snön här. Vinterjacka är snart ett måste. Det har jag ännu inte köpt. Ska nog se om jag får tillfälle till det i veckan som kommer men det tvivlar jag på. :/


Idag var jag och Caroline inne i byn en sväng. Mitt inköp blev foundation och puder eftersom mitt tog slut imorse. Snart blir det middag och senare mys med massa godis och chips med dip. Mmmm, I like!
En vecka kvar idag, till Strängnäs marknaden. Imorgon kommer klanen till Sverige igen. Jag förmodar att de kan ha spenderat sin dag i Helsingfors. (Om de inte var för bakfulla!)

(Bild tagen idag, @me!)






2009-10-02
 23:03:32

Saknar Liam!

Innan jag lägger mig måste jag bara skriva, jag saknar min lillebror så mycket, så mycket!



God natt!




2009-10-02
 21:42:15

Idol, Cocker, kryssning, halsont

Jag satt och gjorde om bilder litegrann. Det blev en hel del roliga resultat när jag försökte mig på att göra om min näsa på bilderna. Som ni säkert redan vet så har jag en skapligt stor näsa och jag ville därför pröva på att göra den mindre. Jag lyckades inte så bra måste jag säga. i annat fall så passar jag inte en mindre näsa än vad jag redan har. Haha!

 HEMSK BILD EGENTLIGEN!

Före --------------------------------------------------------------------------------------- Efter
 


Det syns kanske inte sån stor skillnad här men när bilderna har sin riktiga upplösning eller om man kolla riktigt noga så syns skillnaden ganska rejält.

För övrigt har jag precis kollat klart på Idol, väntar på att det ska börja igen då utröstningen är. Under tiden medans jag väntar blir det Ris á lá malta eller hur man skriver det. Mamma, pappa och två vänner till dom är på 48 timmars kryssning just nu. De åkte idag och Liam är hos våran moster. Där har han det bra med kusinerna. Jag tänkte faktiskt åka och hälsa på hemma hos mamma någon dag i den kommande veckan. Jag saknar faktiskt Liam och jag tänkte passa på att träffa honom då medans Caroline ändå jobbar. Så jag har mer tid åt att engagera mig i bara Liam och ingenting annat. Mamma klarar sig alltid, pappa med. Men eftersom vi är de två enda barnen i familjen så vet jag att han behöver mig, så som jag även behöver honom.

Vi var och hämtade en hund idag. En cockerspaniel (stavning?). Han är 4, snart 5 år. En jätte söt kille. Molle heter han! Han trivs här redan trots att han bara varit här i ett par-tre timmar. Jag, Camilla och Gabriela åkte till Eskilstuna och hämtade honom medans Caroline och Toni var hemma och såg på film och hade maten klar när vi kom hem. Mycket trevligt.

Nu ska jag kila och ta en cig. Dock utan älskling som slutat röka (igen). Jag hoppas att det håller denna gång. På resan till Eskilstuna köpte jag en dosa snus åt henne så hon inte behöver vara helt nikotinfri. Hon har ont i halsen och skulle nog inte ens kunna röka hur mycket hon än skulle vilja. Därför köpte jag tre olika sorters halstabletter till henne när vi väl var och handlade. Hoppas det hjälper henne lite och att hon snart inte har lika ont.

(När mamma och pappa kommer hem från kryssningen väntar lite smått och gott på oss kan jag tänka mig ;) Det tackar man och tar emot för!)


2009-10-02
 15:03:46

Pics

Jag tänkte bara lägga in lite bilder från igår, som jag då itne kunde lägga in eftersom fotoprogrammet inte fungerade då. Det fungerade däremot idag fastän jag inte startat om datan nu ens :s jaja. Nu ska jag inte klaga på det.









2009-10-01
 18:02:39

En hel del faktiskt

Nu sitter jag här igen. Jag funderar över vad jag ska hitta på att göra för att fördröja tiden. Vi är klara med persiennprojektet nu. Resultatet blev tillslut godkänt!
Nej, nu ska jag platta mitt hår lite (som jag tidigare idag skrivit att jag så sällan längre gör! :D) men jag kände nu att jag ville göra det, ska sätta i löshåret också och se färgskillnaden på det och mitt riktiga hår. Jag har faktiskt inte gjort det sen jag la i några slingor i mitt hår sist. Jag tyckte mitt hår var för ljust för att vara med och inviga hösten som nu är här. Får se hur det slutar, jag kanske är helt mörkhårig till vintern, det brukar kunna sluta så. Just nu har jag ock en snarlik färg som mitt riktiga hår är. Lite väl många färgnyanser kanske men annars är det samma lika.

Snart tillbaka..

Sådärja, nu har jag precis ätit mat. Som vanligt då. Jag är en matglad liten prick har jag fått höra många gånger. Nu är älskling snart hemma också efter en lååååång dag på jobbet. Har inte fått träffa henne alls på våran 2,5 årsdag. Bortsätt från i morse då när hon la sig i sängen bredvid mig en stund innan dom åkte. Men då sov jag, kände bara hennes närhet men jag var inte där fullt ut. Inte helt medvetande.

Jag tog några bilder idag men fotoprogrammet funkade inte av någon konstig anledning, inte ens när jag startade om datorn. Så dom bilderna kommer inte synas helt förrän programmet funkar!
Här är i alla fall en utav bilderna, ganska litet format men det får räcka. Jag orkar inte anstränga mig så länge inte programmet vill anstränga sig för min skull.





2009-10-01
 15:45:28

Persiennerna bråkar lite med oss

Nu har vi kommit hem från byn för en stund sen. Har precis ätit lite mellis med Toni och Camilla. Smörgås och varm choklad, gott gott! Just nu håller jag och Camilla på och försöker få upp persiennerna vi köpte tidigare i veckan. Det går väl som det går, vi får nog upp dom till slut hoppas jag. Inne i byn handlade vi, hämtade Toni och sen lämnade Camilla oss vid en lekpark där Toni träffade två lekkamrater. Jag lekte lite jag med men jag känner att jag blivit så gammal för jag känner mig ganska omtumlad efter klätterställningen! Haha. Nu ska vi fortsätta med persiennerna. Tjingeling!
2009-10-01
 12:26:46

Mitt hår börjar bli långt, äntligen!

Snart ska vi åka in till byn som vanligt. Camilla ska vara hos läkaren 14.15. Jag hoppas att jag fått pengar idag men det tvivlar jag på. jag blir så trött på dom. Att dom aldrig kan göra någonting rätt! Det är ju så man blir tokig. Jag satt och tittade på gamla bilder och kom på att jämfört med för ett år sen så har mitt hår växt skapligt mycket. Det gjorde mig i alla fall en aning lite mer gladare. Nu ska jag inte göra samma tabbe igen och klippa av mig håret. Nu är det friskt och välvårdat eftersom jag slutat platta och färga det lika mycket som förut. Det händer väl då och då att jag både färgar och plattar men då är jag noga med hårinpackningar och sånt.


(Bilden tagen nyss! Mjukisklädd men ska precis byta om inför resan in mot byn.)



2009-10-01
 09:39:03

2,5 år - tillsammans idag!

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 2,5 år.
Det är inte klokt vad tiden gått fort, och hur mycket som hunnit ske och förändras under den tiden.

Jag satt och tittade igenom gamla inlägg och hittade detta i bloggen. Ändrade bara så det står behöriga och korrekta uppgifter om nuläget istället för dåläget.


Det var en vintereftermiddag i januari 2007, som jag såg dig för allra första gången. Jag minns känslan som kittlade i magen, jag vågade inte se på dig. En kort tid därpå så träffade vi på varandra av en ren slump, jag blev helt till mig och visste inte hur jag skulle bete mig, jag var så blyg.
Tiden gick och vi började prata lite smått, vi bestämde oss för att träffas. Jag visste inte om det var rätt eller fel fast idag vet jag att det var det bästa jag gjort, att jag åkte till dig och vi började lära känna varandra. Det har lett till att vi har spenderat två och ett halvt år tillsammans nu, vi har haft både goda och dåliga stunder men trots alla motgångar så står vi upp tillsammans än idag.

Vi har sårat varandra, gjort varandra så fruktansvärt illa, gått åt skilda håll men trots allt detta har vi funnit varandra igen. Banden är så starka så ingenting kan slita dom isär, ingenting kan få oss att lämna varandra för att gå en annan väg än den vi bygger upp tillsammans. Ingenting!
Jag är så glad att vi står här idag, att vi håller ihop och kämpar vidare.

Jag har gjort klart min utbildning, du har fått ett bra jobb med godtagen lön. Vi ska söka lägenhet och nu framöver flytta ihop och stärka banden på så vis med. Ett mysigt hem med frid och harmoni ska vi dela. Vi håller på att ta oss an livet och vi gör det tillsammans, så som jag hoppades redan den 1/4 2007, när jag la mitt hjärta i dina händer.

Älskling, du ska veta att jag är stolt över dig, du har inte haft det så lätt alla gånger men ändå står du på benen än idag. Nu har 20 år gått av ditt liv och du är en utav de starkaste människor jag lärt känna. Du är för mig så betydelsefull att jag inte skulle ha råd att förlora dig, jag behöver dig i mitt liv. Du har fått mig att tro på någonting som jag förut inte trott på. Du har fått mig att tro på en framtid och den är tillsammans med dig. Jag är så glad att just vi fann varandra min skatt!
Jag trivs med dig, jag vet att nu har jag funnit rätt och jag hoppas att du aldrig lämnar mig och vill gå åt ett helt annat håll. Jag tror på dig, jag tror på oss och jag har aldrig förut känt så starkt för någon som jag känner för dig. Inte ens i närheten, inte ens en bråkdel.

Du kom med något viktigt, du kom med en mening till att fortsätta med allt. Jag var så trött, nära på att ge upp skolan, hade ingenting att vara glad åt, gjorde saker jag innerst inne inte ville, umgicks med sådant folk som kunde leda mig in på fel vägar.. Ja, det var så mycket som gjorde allting så fel. Men du räddade mig. Du tog mig till dig, du gav mig chansen till att se världen ur ett annat perspektiv. Du öppnade mina ögon och visade mig andra platser, nytt folk, ja, helt enkelt en helt annan livsstil. Jag är på ett helt annat sätt idag är jag var för 2,5-3 år sedan. Jag har förändrats till det bättre och jag börjar bli vuxen nu, tillsammans med dig.

När vi träffades var jag 16 och du 17. Små odrägliga tonåringar helt enkelt. Men nu är jag 19 och du 20, vi börjar bli äldre och tänka på ytterligare ett annat sätt. Det glädjer mig och jag hoppas att det vi har är identiskt till varandra livet ut.

Jag älskar dig min flicka och glöm aldrig bort att; när en människa sviker så finns oftast en annan människa där och stöttar men de gånger även denna sviker så finns jag där och tar dig i min famn. Jag lämnar dig aldrig!