2011-07-23
 13:39:23

' 23 juli 2011

Det mesta känns tungt just nu. :(
2011-07-16
 15:03:38

' 16 juli 2011

Hade en lugn men ändå ganska händelserik dag igår. Var bakis som en död anka, men var ändå tvungen att uträtta lite ärenden på stan. Vaknade upp med fet fylleångest utan någon egentlig anledning till det känner jag. Var väl bara för att jag drack så mycket som jag hade ångest.
När mamma kom hem så tog hon över Liam som sovit hos mig, fick skjuts ner till stan, gick på af och sedan köpte lunch på Your choise. Tog med maten till stadsparken och åt där. Fick dock bara i mig lite så vi bestämde oss för att ta en promenad hem. Då blev det stekande varm sol och jag började kallsvettas. Gick förbi lidl på vägen hem, köpte med chips, dricka och godis, sen var det dags att gå den långa hemska sundbyvägen.. Usch, en ren pina!!
När vi var hemma la jag mig i sängen och önskade livet ur mig själv.. Lite senare på kvällen kom Patricia och Sejla över på en kaffe eftersom de ändå hade vägarna förbi :) Och i natt kom Sandra och Pontus över en sväng och hämtade margarin för de fick för sig att de skulle baka mitt i natten vilket jag nog också skulle gjort om  jag hade ork till det!
Ser fram emot helgen, då ska jag till Patricia och stanna där hela helgen. Kommer bli skoj! :)


Nu sitter jag uppe hos mamma. Hittade min gamla kamera så jag har kollat igenom lite gamla bilder sean 2-3 år tillbaks. Ganska kul att se, och SOM jag har förändrats. Det är ju sinnes! Haha.
Får se vad som händer resten av dagen/kvällen. Mamma och hennes andra halva skulle över till grannarna en sväng, så får se vad vi ska hitta på. Hoppas på något trevligt, hur som helst :)

2011-07-13
 19:10:14

' 13 juli 2011

Jag förstår mig inte på vissa människor. Hur det kan vara så viktigt att vilja förstöra för en annan människa när det ändå är helt omöjligt! Folk som kämpar förgäves, det är ju bara sorgligt..

Hur som helst. Idag är det en bra dag. Jag har varit på möte och träffat min jobbcoach. Fått bra besked och det är saker på G nu så går bara och vääääntar! Så härligt :D
2011-07-12
 19:45:15

' 12 juli 2011

Kryssningen var awsuuuuuuuuuum!
Vad finns mer att säga om det? :X

Angående bantningen så får det vänta till en annan dag för just idag hade jag ingen som helst lust att starta med tanke på alla godsaker som vi köpt med oss hem från båten. Och för att inte tala om min hemmagjorda nachotallrik som jag tillagade till middag idag :) mhmhmmh, säger jag ju bara!

Här kommer lite bilder från kryssningen:











Finns självklart fler bilder på min facebooksida: http://www.facebook.com/lekarN
2011-07-10
 11:09:20

' 10 juli 2011

Idag åker vi på kryssning. Vad kul vi ska ha det! :)
Nyss konstaterat att Hanna och jag ska åka i likadana kläder. Haha, hon är ju allt för söt.
Ligger fortfarande i sängen men ska snart resa mig och duscha och klä på mig. Måste packa det sista i god tid också så jag inte glömmer något. Då blir det som Panik som sagt var!

^^
2011-07-09
 21:09:17

' tråk

Har haft ännu en tråkig helg på hemmaplan. Men imorgon taggar vi kryssning som sagt var, hoppas att det blir lyckat trots att de små följer med och att de vuxna (ja, i alla fall någon utav dom) kan slita sig och festa loss lite!
Just nu sitter jag och tittar när en, SOM VANLIGT, grinig O spelar ps2. Lilla kycklingen för tillfället. Utöver det så gör jag inte ett jota. Väntar på att klockan ska bli mer så man kan lägga sig och kika på någon film för att till slut somna och vakna upp och fixa ordning det sista inför resan..
Hoppas John Blund är glad på mig idag, annars blir jag ett rent helvete mot honom!

Blev lite smultronvin blandat med fruktsoda tidigare ikväll i samband med att jag gjorde naglarna. Och på tal om naglar så blev jag faktiskt riktigt nöjd denna gång. Nya, fräsha och OMÅLADE! Kan knappast bli bättre. Just för tillfället sitter jag med någon slags efterbehandling på naglarna, därav att jag skriver väldigt segt just nu känner jag. Haha :(
2011-07-09
 14:17:47

' 9 juli 2011

Ensam hemma en stund.
O har åkt ner en sväng på stan för att hämta ut pengar åt mig. När han kommer tillbaks ska jag till Ica Maxi och köpa cigaretter, sen blir det hem och bara ta det lugnt ett tag antar jag innan jag sa göra flätor på Hanna. Därefter ska jag göra naglar och bara ta det lugnt resten utav dagen/kvällen. Är trött idag. Inte sovit bra i natt, Liam har krånglat lite. Vaknat av mardrömmar och varit ledsen. Efter mycket om och men fick jag honom att somna om igen och de resterande timmarna innan han gick upp var varmt och klibbigt. Sov helt henkelt inte bra..
Funderar på om man kanske ska köpa hem fruktsoda eller sockerdricka så man kan ta sig ett glas smultronvin i samband med nagelfixandet. Ränkar med att det ska ta 2 timmar ungefär. Det brukar det ta med målning också, men tror dock att jag ska ha omålade naglar. Får se hur det blir med den saken :)

2011-07-08
 18:41:59

' kaos en julikväll

Börjat packa lite inför kryssningen. Inte många som blir förvånade när jag berättar det eftersom att jag ALLTID är ute i god tid med packning. Hatar att packa dagen innan eller samma dag, är alltid någonting man glömmer då! Jag packar väskan om och om igen för att se så att jag fått med precis allting, för står jag där på båten och upptäcker att jag saknar något så vet jag inte vad jag tar mig till. Då är hela resan förstörd! Och det vill jag inte riskera.. Före det finns fler än jag på den där båten.. Och man måste ju tänka lite på allmänheten.. ibland..
Jaja, hur som helst.. Nyss väckt en irriterande och grinig bajskorv som sovit en stund.. men jag är trött på att vara vaken ensam nu eftersom att Liam är ute och leker, så då tänkte jag att jag skulle väcka bajshögen där inne.. Men då blir han grinig, på samma humör som vanligt med andra ord så jag blev ju egentligen inte förvånad.. -.-

Ska strax försöka mig på att koppla in Liam's ena PS2 här nere hos mig.. Hur nu det ska gå.. Står ett Nintendo Wii console ivägen som jag inte vet var jag ska göra av för att det inte ska bli stökigt för jag har faktiskt städat hela hemmet idag, även tvättat! Så jag har varit duktig.. Ska försöka få in Liam också om en stund hur jag nu ska lyckas med det.
Och precis när jag skrev det där så kom Liam med sin vän.. haha, bra tajming!

2011-07-08
 11:40:15

' 8 juli 2011

Idag vaknade jag utav att mamma ringde mig och sa att de var utanför och skulle hämta upp mig om bara några minuter för att vi skulle åka och handla hem till kvällen då Liam ska sova här eftersom att de andra ska åka till Västerås Power Meet. Så det var bara att gnugga sömnen ur ögonen, stiga upp, klä på mig en dress snabbt, sköja anskitet, borsta tänderna och sen gå ut. Tog morgonciggen på väg till bilen. Blev ju ingen njutning där i den stressen! Haha.
Hur som helst.. Vi handlade hem en himla massa, mer än vi skulle tror jag,
så nu lär vi ju inte kunna gå ikväll om vi ska trycka i oss allt det där. ;o
Ska ta ner Liam's PS2 ner så vi kan spela ikväll också. Jag köpte ett nytt spel till honom igår på spelrea. Spartans. Han tycker det är lite svårt men han kan ju se det som en utmaning, han älskar ju filmen "300"!! :)

Nu ska jag strax upp till mamma tänkte jag. Vi ska tvätta om drygt en timme och så länge
orkar jag inte ligga här hemma och känna mig sällskapssjuk ^ Haha.

2011-07-08
 11:30:26

' gårdagen

Hade en lång dag igår!
Tog en promenad ner mot stan vid lunchtid. Blev hämtad (på cykel!!!) halvvägs ner utav O. Vi lunchade och sen gick jag till polishuset och hämtade ut mitt leg. Haha, katastrof.. Efter det så gick jag till banken och avslutade ett konto och fick på så vis in lite extra oväntade pengar på mitt personkonto. Jag ringde ner A-K på en fika så hon tog bussen ner. Gick till Espresso House för vi var så fruktansvärt sugna på en varsin Frapino. Och tror du då inte att deras maskin var trasig så de uppmanade oss till att beställa en varsin smoothie istället. det gjorde vi, en bärsmoothie. Det var ingen höjdare faktiskt, fick bara ont i magen..
Hur som helst.. Sedan gick vi till H&M för vi skulle kolla om jag hittade någonting att ha på mig på söndag. Men det var inte mycket lönt att gå dit, hittad enämligen inget. Så vi gick till Bik bok och där hittade jag ett rosa (ganska stort och skönt) linne och en ljuslila jumpsuit, ingen speciell, köpte den bara för mys och hemmabruk. Har närmligen en i samma modell men annan färg och annat material.
Sedan blev det en sväng på mc donalds. A-K ville ha en glass och jag tog en milkshake. Magen stod rätt ut efter den, har nämligen blivit känslig mot laktos på senare tid. Sedan kom O och mötte upp oss, jag gick på systembolaget och sedan tog vi bussen hem. Kokhett och helt värdelöst att ta bussen en så pass solig dag!
Väl hemma så kom Lena och Hanna över, jag hade lovat Hanna att färga hennes hår, vilket jag också gjorde. Blondt underhår har hon nu. Jättefint! :) Och på lördag ska jag göra nya flätor på henne.
Blev pizza till middag igår eftersom vi inte hade några som helst krafter till att laga mat någon av oss här hemma. Det var väldigt skönt att slippa det!
Tog även bort mina naglar igår, på lördag blir det nya igen! :)

Var helt slut när vi gick ich la oss i natt så jag slocknade väl på tre röda..






Och dagen innan så köpte jag lite smycken jag tänkt använda på kryssningen :)
Synd bara att bilden är så otydlig och inte visar upp hur det verkligen ser ut.


2011-07-07
 11:37:35

' 7 juni 2011

Tänkte ta en promenad ner mot stan nu. Ganska tråkigt med tanke på att jag inte har någon musik. Så får se om jag tar bussen istället. Det lutar nog mot det. Tur att det är mitt leg jag ska hämta ut, för jag har inga cigaretter. :/

3 dagar kvar till kryssningen :)

Fast nu hittade jag både musikmobilen och hörlurarna som jag trodde att O tagit med sig vilket han inte gjort. Så det blir definitivt en promenad nu i det fina vädret! :) Kommer nog dock vara väldigt jobbigt att gå i solsken men det är ju inte första gången denna sommar om jag säger så :)
2011-07-05
 18:41:58

' :)

Min pv var jättegullig igårkväll och visade en sida jag faktiskt inte trodde fanns hos honom.
Han släckte ner i sovrummet, satte på lugn och harmonisk musik och masserade min rygg i en timme. Det var så otroligt skönt så jag kände mig som en helt ny människa efteråt. Helt gullig ju! :)
Hade dock väldigt ont i ryggen idag, som det kan bli dagen efter en sådan djup massage. Denna smärta ledde till att han har lovat att massera mig ikväll igen. Gud så bra jag har det!
Hämtade Liam på dagis idag. (Ja, de går där nu över sommaren när skolbygnaden är stängd för semester) Mamma och hennes käraste är i Stockholm och ska se Thorsten Flinck ikväll. Är inte ett dugg avundsjuk, nej inte alls. ;) haha, fy fasen för dom lyckostarna säger jag bara. Men de har lovat att ta med mig och O upp till Stockholm någon dag och kolla på fight och gå ut på kvällen, Vi ska dock inte sova kvar där, men det blir nog trevligt ändå. :)
På söndag åker vi kryssning också, kommer skaka om hela båten om jag känner herrskapet, som jag åker med, rätt. ;)

Imorgon ska jag på möte igen. Det mötet jag var på idag var ju kaos! Fick inte ut något utav det, bara en massa vuxna människor som inte kan bete sig som folk.. Inte konstigt att de inte har något arbete liksom!

Ska även ta med mig Liam till stan imorgon och träffa Alexandra. Hoppas på fint väder :)
2011-07-05
 11:04:58

' 5 juli 2011

Fick en påa igår. Det första på nästan åtta månader..
Har ingen som helst lust att åka ner på möte idag, men måste väl.. Får se hur det går bland folk, får ta lite hjälp utav något som kanske håller mig på lite stabil nivå i alla fall. För ner på mötet måste jag!

På söndag är det kryssning. Hoppas jag mår bättre tills dess.
Får försöka vila upp mig nu några dagar innan.
2011-07-04
 13:15:42

' Hoppas på imorgon: Ny dag, nya tag..

Har precis varit nere i tvättstugan, nu ska jag bara vänta i en timme tills jag ska ner igen..

Idag känner jag mig jättekonstig. Kan inte riktigt förklara hur eller på vilket sätt. Jag har svårt att andas och det spelar ingen roll hur mycket ventoline och bricanyl jag är suger i mig, det är tungt att andas ändå. Känns som ett tryck av ångest i mitt bröst. Det är nog den ångesten som gör så jag får svårt att andas. Kan inte riktigt fokusera mina tankar. Vet inte ens om jag har några.. Känns som att hjärnan sitter utanpå och är ur funktion. Vill inte tänka. Vill inte tänka på att tänka eller på något annat heller för den delen. Vill egentligen inte göra någonting för tillfället. Inte idag. Idag vill jag bara vara, kanske inte ens det.
Har ingen ork. Kan inte ta mig för någonting. Knappt sovit i natt. Inte fått mycket sömn vilket jag känner att min kropp skulle behöva. Såna här dagar vill jag bara dra något över mig, stänga mig inne och försvinna. Inte vara kvar. All min ork går åt till att andas. Kan inte förstå hur man ska behöva anstränga sig för en sådan, egentligen självklar, sak.
Känner ingen livsglöd, känner ingen uppskattning.
Känner mig bara liten, instängd och otillräcklig.

Hoppas på imorgon: Ny dag, nya tag..
2011-07-04
 10:07:45

' Don't know how much time has passed

Nu sitter jag i soffan och tar en kopp kaffe. Hoppas att jag ska vakna till lite för som det är just nu så vet jag inte var någonstans mellan sovande och vaken jag är. Känner mig ju mer död än levande. Vet inte hur det kommer sig att jag inte kan sova mer, min kropp har nog en hel del sömn att ta igen efter denna bökiga morgon. :/

Är vrålhungrig men vet inte vad man ska äta idag heller..
Vädret gör mig deprimerad..
Det mesta suger just nu känner jag!
2011-07-04
 09:11:43

' 4 juli 2011

Idag vaknade jag strax efter klockan 7 och kunde inte somna om. Vet inte vad det beror på för jag somnade inte speciellt tidigt igår heller. Bara sovit i 5 timmar tror jag och ändå så har jag detta problem. Nu har jag försökt somna om i 2 timmar utan resultat, det är lönlöst. Så nu har jag gett upp och suttit mig vid datorn. Är väl kanske lika bra det så att jag inte missar tvättstugan idag vid klokan 13 och så får man väl hoppas att jag efter denna dag, som jag tänkt fylla med städning, tvättning och matlagning, stupar i säng skapligt så jag orkar med mötet som jag ska gå på imorgon. Det är visserligen på eftermiddagen men då hinner jag ju med att kanske ta en lunch inne i stan innan jag ska dit. :)

På onsdag ska jag förhoppningsvis spendera lite tid tillsammans med Alexandra, som jag inte träffat och umgåtts med på så länge! Ska bli kul att få se henne och träffa henne igen. :)
2011-07-03
 17:13:05

' 3 juli 2011

Sov uppe hos mor i natt eftersom att jag passade Liam när dom var iväg på TC :)
Haft huvudvärk sen jag vaknade och det är inte alls skönt. Känns som att det ligger åska i luften så jag ska bara ha en slappardag idag tänkte jag. Ska alldeles strax börja med middagen, idag blir det rotfruktspaj för mig och tacopaj för O.
Om nom nom nom!
Tröstar mig genom att kolla på min enormt feta kisse Tequila de stunder jag får en kick av att jag egentligen skulle vilja börja banta. Ikapp henne kommer jag nog aldrig hur mycket jag än skulle trycka i mig! ;O

En vecka kvar tilll kryssningen :)
2011-07-02
 15:01:21

' middag, myskväll och filmer på G

Har legat på soffan och slappat sedan mamma och co. åkte. Har varit skönt. O var iväg och handlade hem till middagen och lite gottis tills ikväll. Snällt, så jag slapp gå ut för jag känner mig inte riktigt friskt. Har lite ont i halsen idag, vet heller inte vad det kan bero på, hade det när jag vaknade :(
Nu håller jag på att laga middag. Blir ingenting speciellt men grabbarna får grillkorv och pommes medan jag till mig själv tänkte laga ordning lite risotto fyllt pita bröd. Smaskens! :)

Håller på och laddar ner en hel del filmer som jag tänkte börja kolla på när Liam somnat ikväll. Bland annat Water for elephants, Little fockers, Role models, You again och Julias eyes. Hoppas på att någon utav är bra i alla fall. :)
2011-07-02
 12:29:56

' 2 juli 2011

Kom precis hem till mamma för att vara här tills imorgon. Ska sova här och passa Liam för dom ska iväg och vara borta över natten. Får väl försöka fördriva tiden och hitta på något mysigt, vad nu det skulle vara. När Liam somnat ikväll så kanske man skulle kika lite på en del utav Solsidan säsong 2 i alla fall. Hoppas han inte somnar allt för sent för idag är jag riktigt seg. Hoppas egentligen på lite åska sen, det kan vara ganska mysigt :)
2011-07-01
 14:55:34

' bio ikväll

Ikväll blir det bio med O. Ska se Kronjuvelerna. Var lite snabba på att bestämma film och boka biljetter för när vi gjort det såg vi en himla massa annat som vi ville se. Bla: Harry Potter och dödsrelikerna, Poppers pingviner och Baksmällan 2.
Ganska surt, men jaja, det kommer fler tillfällen för det. Kan ju alltid vänta tills de kommer ut att ladda ner om inte annat :)

Ska betala kryssningen idag också!

2011-07-01
 13:40:23

' kvavt

Nyss kommit ner från min mor efter en lunch och massa slapp. Tänkte försöka ta mig ut till Tuna Park idag och lämna in min mobiltelefon på lagning. Den har legat trasig hemma under en längre tid och vill inte ha touch-mobil längre. Det blir jobbigt att skriva och använda den i länden. Har egentligen två mobiltelefoner som behöver lämnas in på lagning men den andra blir låst till 3 om man återställer den och det kostar både tid, kraft och pengar för det. Så den får vänta.
Får se om jag kommer ut dit idag, orkar inte sitta på en buss när det är så kvavt väder ute. Skulle behöva fixa skjuts ut dit.

2011-07-01
 10:33:46

' 1 juli 2011

Ny månad..
Ligger och drar mig i sängen och myser med min Tequila. Väntar på att mamma ska komma hem. Hon skulle köpa med sig pizza till mig: Inbakad Margherita med lök. Om nom nom nom!
Funderar på om jag strax ska resa mig och börja plocka iordning och dammtorka lite här hemma. Imorgon lär jag ju inte ha tid med det, ska eventuellt ha lillebror på övernattning här hemma då.
O skulle sluta tidigare idag så hoppas att mamma hinner hem med pizzan innan han kommer hem, annars måste jag dela med mig utav den ;) haha. Bättre för mig om jag slipper.

Ikväll vill jag mysa till det lite, synd att jag inte har någon fungerande tv. Får se vad det blir då.
Nu blev jag i alla fall sugen på en Ice coffée så jag ska nog ta nyckeln upp till mamma och hämta mig en kopp innan hon kommer hem. ;)