2009-12-31
 16:14:03

Gott nytt år 2010!

Då var dagen här, den sista dagen år 2009. Gud så fort detta år gått. Det känns att man börjar bli gammal. Dagarna bara rusar förbi och jag kan inte minnas att mina dagar varit sig olika från varandra. Det har sett ganska snarlikt ut varje dag. Några höjdpunkter och förädringar vill jag ändå nämna från det gångna året:

- Jag tog studenten den 6 juni
- Jag har träffat en hel del nytt folk
- Jag har firat jul utan min egna familj för första gången i mitt liv
- Jag har flyttat hemifrån
- Jag har kommit på att har man vänner så har man allt
Och jag har varit med om en massa kul och tråkigt.

Ikväll blir det nice hemma hos oss. Mario och Maria kommer över framåt kvällen, dra i sig en hel del alkohol, sen blir det ut vid tolvslaget. Kommer bli kul hoppas jag. Får se hur man mår imorgon bara.


2009-12-26
 23:40:09

Mellandags rea och bygga fårhage

Nu är julen över. Fick en massa fina julklappar, det tackar jag för!
Idag har jag och älskling varit i Eskilstuna och handlat lite på mellandags rean, jag hittade lite skoj. På Gina tricot köpte jag en fin klänning i färgen rosa, ett svart baslinne och en over size tröja. Den var grå med tunna svarta ränder. På H&M köpte jag en foundation, den jag alltid köper. Den kostar i vanliga fall 160 kr men idag gav jag endast 120 för den! :)
På vero moda hittade jag en klänning, vanlig men ändå inte för vanlig, som jag tänkte ha på nyår (?) men jag vet inte riktigt ännu. Får helt enkelt se hur det blir. Det är några dagar kvar tills dess.
Vi gick runt med min kusin Linda. Vi skulle tagot tåget hem med några strängnäs nissar men tåget mot stockholm (det som går till strängnäs) var INSTÄLLT! Vilka jävla dårar, jag blev sur. Och vi allesammans blev tvugna till att springa till bussen för att sedan tjaffsa med buss chauffören så att vi fick komma på gratis med våra tågbiljetter.
Anyway..
När vi kom hem så var vi hungriga och beställde hem hemkörning på pizza. Det var väldigt gott men nu är jag hungrig igen, jag äter som en häst! Det är galet och jag har gått upp så mycket i vikt så jag börjar må dåligt utav det själv. Usch.. Sitter just nu och tittar när Caroline spelar FIFA 07 på PS2. Ska snart se om jag hittar något att stoppa i munnen och vidarebefodra till magen.. Men det är skapligt tomt i kyl, frys och skåp just nu med tanke på attt vi inte har storhandlat ännu denna månad. Så det måste snart bli av! Annars vet jag inte hur jag ska överleva!

På måndag åker jag och älskling ut till hennes pappa med familj och ska jobba moch slita där. Vi ska hjälpa till att bygga fårhage för de har ju fått för sig och även skaffat får. Så slipper deras giriga dotter tro att hon ska få komma ut varje sommar och få betalt för att klippa gräsmattorna ;-) Då kan hon få raka får istället och göra garn åt Maija-Liisa så hon kan sticka raggsockor åt henne till vintern. Höhö.





2009-12-16
 23:30:20

Snart är det jul!

Det var ett tag sedan jag lade in någonting här men det blir så ibland att man inte orkar. Jag lever och mår skapligt bra. Snart är det jul också. Åtta dagar kvar och det är jätte mycket snö här i dumma kalla sverige!
Snart börjar mellandgasrean! YIPPIE!