2011-02-28
 12:48:46

' Pics: Dag 1

Dag 1: En bild på mig och tio fakta om mig

1: Jag är oftast lycklig
2: Jag är nöjd med mitt liv
3: Jag faller för ögon, röst, skratt och léenden. Men insidan är ändå viktigast.
4: Jag är bisexuell
5: Jag är Oboynarkoman
6: Jag har två katter, Tiger och Tequila ♥
7: Jag har sinnessjukt kass humor
8: Jag skäms aldrig över mig själv
9: Jag tror på tomten
10: Jag har en stor hemlighet






2011-02-28
 12:42:00

' Jag visar & tolkar med bilder och text


Jag ska försöka mig på att publicera en bild och en text för varje dag varav motivet föreställer orden/förklaringen som står på listan här nedan. 


Dag 1 - en bild på mig och tio fakta om mig

Dag 2 - en person jag vill träffa just nu
Dag 3 - min favorit årstid och varför

Dag 4 - mina mål/drömmar/önskningar
Dag 5 - någonting jag vill ha mer än någonting annat just nu

Dag 6 - typ av killar jag faller för
Dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick en miljon

Dag 8 - en dålig vana jag önskar att jag inte hade
Dag 9 - en bild på mig & min bästavän

Dag 10 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig
Dag 11 - någonting jag oroar mig för
Dag 12 - en bild på ett ställe jag har vart på
Dag 13 - mitt drömbröllop

Dag 14 - en bild på mig själv för ett år sedan

Dag 15 - någonting jag ångrar

Dag 16 - innehållet i min väska

Dag 17 - en person jag vill byta liv med och varför

Dag 18 - vad jag åt idag

Dag 19 - en bild på det jag köpte senast

Dag 20 - min favorit film

Dag 21 - en bild på mig själv som är tagen av någon annan

Dag 22 - min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Dag 23 - en låt som får mig att gråta

Dag 24 - mitt favoritprogram och varför

Dag 25 - min favorithögtid



2011-02-28
 12:34:13

' 28 februari 2011


Mitt liv är underbart. Jag är lyckligt lottad som får vakna upp varje morgon med ett léende på läpparna och få möta dagarna precis som de kommer, så som jag själv vill. Jag tackar Gud att han givit mig denna vackra gåva i livet.





2011-02-27
 21:17:03

' Perfekt

Dina ögon, din röst och ditt skratt gör digperfekt!





2011-02-27
 01:21:59

' 27 februari 2011

Haft en trevlig och mycket händelserik dag bakom mig (26 februari).
Vaknade på morgonen, konstigt nog inte bakis vilket jag förväntade mig vara efter den oväntade och mycket oplanerade utekvällen i fredags. Hur som helst. Slappade den första delen utav dagen och visste inte alls vad som skulle hända resten av dagen. Väntade mig en tråkig lördag men så blev det inte.

Jag bakade tårtor med lillebror Liam som firas idag eftersom att han fyller 6 år imorgon. Det var lite knepigt att få till Turtles-tårtan med tanke på att jag inte är så konstnärlig utav mig. Men till slut fick jag till det någorlunda bra i alla fall och Liam blev i alla fall nöjd med den, det var ju huvudsaken!

När tårtbaket var färdigt så duscahde jag och fixade till mig lite. Sedan gick jag, mor, far och bror över till grannarna och åt hämtmat från Billy Boys. Det var riktigt smaskens!

Efter middagen var det bara att sätta sig i bilen med Tommy och stressa iväg till Sveaplan för att hämta upp Sebastian. Vi åkte ner på stan och gick på bio, Sanctum 3D, som han tyckte var seg och ganska långtråkig, men jag tyckte att den var riktigt bra och det kom några tårar där i slutet utav filmen.

Efter bion fick vi för oss att gå till Nybron, vilket jag inte vet varför eftersom att det sög stenhårt. Dels för att vi var nyktra när vi gick in och dels för att man har väl börjat växa ifrån de ställen där åldersgränsen är 18 och till och med de yngre kommer in. ;/

Hur som helst.. Efter Nybron tog jag bussen hem. Även det var en upplevelse då det blev missförstånd då alla gick in på bussen och trodde att ingen kunde svenska så alla satt och pratade engelska med varandra, vilket ingen var direkt haj på det heller. Jag hamnade i kläm mellan två dårar som försökte få mig att förstå vad dom sa, vilket jag verkligen inte gjorde trots att jag (förutom busschauffören) var den enda nyktra på bussen. Kanske var därför jag inte förstod också, vem vet?

Nu är jag hemma, äntligen. Ska bli skönt att sova ensam första natten på länge trots att det känns lite tomt efter att Michelle, William och Lorenzo åkt tillbaks till Jönköping. William kommer dock hem ikväll, skönt nog så jag får lite sällskap dessa ensamma kvällar. :)

Nu ska jag ta ett varmt bad och sedan kika på en rulle tills jag förhoppningsvis somnar och sover gott. Har en lång dag framför mig, då som sagt var Liam ska firas :)


2011-02-22
 18:58:27

Jag har sådan tur

Du får mig att tänka på ingenting annat. Du har alltid funnits där för mig, i så många år. Du har hjälpt mig och stöttat mig genom de svåra stundena i mitt liv. Jag är så glad att jag aldrig släppt taget om dig även om jag, så många gånger, har svikit dig, sagt upp kontakten för någonting som inte var någonting alls.

Men idag står du där, samma du som då. Samma vanliga men ändå så ovanliga du. Du har ett hjärta av guld, en sådan person som man inte har råd att förlora.

Du är fortfarande samma du fast för mig är du ändå en annan, någonting mer än jag förut sett och jag är helt säker på att den du var den du även då. Jag blundade nog bara för det, så som jag blundade för allting annat också.

Men med dig är det någonting speciellt, du gör mig så glad, får mig på glada tankar och idag kan jag ÄNTLIGEN säga att med hjälp av dig och så många andra utav mina vänner, så är jag på väg mot lyckan känner jag.

Jag har nått dit, jag är snart framme där hoppas jag. Känslan är underbar och jag har mycket dig att tacka.
Dig, underbara underbara du!

2011-02-22
 18:26:39

' 22 februari 2011

Jag har börjat förstå att allting inte behöver gå så snabbt. Man kan ta itu med saker och ting i en lugn och säker takt, inte bara flyga sig på första bästa buss ut i det vilda livet och leva osäkert med en himla massa fria kort på handen.
Det känns så mycket tryggare när det går långsamt. Man hinner tänka, man hinner känna. Jag hinner inse och jag hinner förstå.
Jag har lärt mig att se saker ur så många olika perspektiv, ur så många olika synvinklar. Jag hinner virda och vända på varenda filosofi och varenda tanke.
Jag har börjat förstå att allting inte behöver gå så snabbt. Man kan ta itu med saker och ting i en lugn och säker takt, inte bara flyga sig på första bästa buss ut i det vilda livet och leva osäkert med en himla massa fria kort på handen.

Det känns så mycket tryggare när det går långsamt. Man hinner tänka och man hinner känna. Jag hinner inse och jag hinner förstå.

Jag har lärt mig att se saker ur så många olika perspektiv, ur så många olika synvinklar. Jag hinner vrida och vända på varenda filosofi och varenda tanke som dyker upp.

Mitt liv känns så mycket enklare och så mycket mer värdefullt när jag gör något väl genomtänkt som slutar bra. Jag är så glad över att jag är just jag, att jag är mig själv och ingen annan. Ett liv som detta hade jag nog aldrig ens kunnat drömma om. Jag känner mig fri, jag är fri.





2011-02-17
 16:14:42

' 17 februari 2011

Jag är så nöjd med mitt liv, min vardag. Jag har allt förutom någon att dela det finaste med, men jag klarar mig utomordentligt bra ändå. Det är ingenting jag söker, det kommer när det kommer och jag längtar såå till att få känna dne där känslan som jag kände där då, 13 år och förälskad. Men tills dess.. Så har jag det jag behöver. En fin familj, underbara vänner och så mycket annat vackert därtill.

Jag är en mycket lyckligt lottad kvinna!


(Jag med mitt älskade kusinbarn Lorenzo)




2011-02-10
 20:50:49

' 10 februari 2011

Imorgon kommer gänget från Kaxholmen hit! Längtat så mycket. Kommer bli underbart! :)
Slipper vara ensam varje dag, nu kommer det hända något hela tiden, hoppas jag!
Idag har jag storstorstädat med hjälp av min snälla mor som faktiskt hjälpte mig mycket. Så nu är det rent och fräsht här hemma! Nu kan man andas frisk luft även som asmatiker. Underbart!
Jag är riktigt trött. Somnade 8.30 i morse och vaknade klockan 10. Det var kanske inte det bästa jag gjort men hela natten och en bit in på morgonen gick åt till att snacka skit med Rasmus, Oscar och Christian. Fick en härlig natt i alla fall med mycket mycket, väldigt mycket skrattande. Det behövde jag. De tre i kombination är verkligen min humor! :)
Nej, nu ska jag lägga mig och kika på någon film. Kommer säkert somna så trött som jag är.
Blir förmodligen "Love and other drugs" igen!





2011-02-08
 21:32:04

' 8 februari 2011

Nu sitter jag ÄNTLIGEN här och kopplar av efter en lång dag med massa saker uträttade.
Jag har städat ur sovrummet  så nu är det klart för att lilla Lorenzo och hans föräldrar kan komma hem hit vilket jag antar att de gör på fredag för då kommer de till Eskilstuna och eftersom att William bor här så antar jag att det är här de kommer att vara!
-
Så har jag lagat mat, bunkrat upp med matlådor i frysen så jag slipper tänka på det denna veckan. Flera olika maträtter, det var skönt att stå framför spisen så länge!
Tvättat har jag också gjort idag. Skönt att få det gjort också!
-
Känns som att jag har hunnit med en himla massa nytta idag. Då kanske man ska börja läsa ur den där boken som jag aldrig kommer till skott med.  Får nog kicka igång mig själv med det ikväll. Funderar på om man ska kika efter någon bra film att eventuellt somna till sen. Kommer nog bli en lugn och skön kväll i min ensamhet. :)
-
2011-02-06
 19:56:29

Jag levde i en kärlekslögn

Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig för att inte få detta att låta fel. Men..
Under några års tid har jag levt i något jag vill kalla för en "Kärlekslögn".
Jag delade många dagar tillsammans med en person som till en viss del gjorde mig glad, en större del besviken på mig själv faktiskt. Jag ljög för mig själv kan man säga, jag visste inte hur jag egentligen ville ha det. Med denna person kändes det mesta rätt. Jag kunde vara mig själv, fullt ut. Jag litade på personen och jag kände en enorm kärlek.

Men med tiden visade det sig att vi inte var bra för varandra. Vi sårade varandra väldigt mycket på många olika sätt. Vi gjorde varandra så fruktansvärt illa men trots detta kunde vi inte slita oss ifrån varandra riktigt. Vi litade på våra egna lögner, i alla fall jag på mina. Nu menar inte jag att jag ljugit för personen i fråga, menar mer att jag ljugit för mig själv om hur jag känner, hur jag ville att mitt liv skulle se ut. Jag byggde upp en falsk fasad som jag sedan fortsatte bygga på. Hur jag kunde låta det gå så långt kan jag idag själv inte förstå. Jag trodde på något som visade sig vara fel i slutat ändå.

Detta blev förstås en stor besvikelse när jag upptäckte hur det egentligen låg till. Jag såg allting rasa, ordagrant. När allting var över visste jag att jag var hel. Jag hade tagit av något för att bygga men bara tappat mer pga det. Jag var inte hel, det fattades så mycket. Inte minst tillit. Jag fortsatte att ljuga för mig själv i hopp om att allting skulle bli "som vanligt" igen, att vi skulle fortsätta leva i den falskheten och slippa se varandra med andra.
Idag förstår jag att det var det dummaste jag kunde hoppats på och jag är glad att personen inte "gick på" det igen. Hur skulle annars allting sett ut? Samma vardag, samma oro, samma alltihop..
-
Ett tag ville jag bara bort, jag undvek mitt egna för att klara av vårat gemensamma och det var nog mycket där det sprack och gick sönder helt. Vi hade inte tid till att tänka på oss själva, vi gjorde bara det som var "det bästa" för varandra vilket jag nu förstått att i längden var det inte det.
-
Idag är jag glad att se denna person med en annan, bara det är äkta och med lycka. Samma är det för mig, jag kan bygga glädje med andra personer. Jag har dessutom världens mest underbara familj och vänner som ställer upp för mig till 110%. Jag vill inte byta bort detta för allt i världen.
-
Jag vet att även jag, en dag, får uppleva någonting som är äkta, något att bygga upp med en sanning från grunden. Jag kommer kunna vara mig själv med en annan person, vilket jag tidigare var rädd för. Jag ville till en början inte släppa in någon ny i mitt liv, jag var rädd. Nog mest för att det skulle bli samma igen. Men jag har lärt mig av mina misstag, jag ska aldrig göra om dom igen.
-
Jag vet nu vad jag är värd och vad jag kan få. Det gäller bara att jag aldrig ljuger för mig själv igen.

Personen i fråga älskar jag än idag, oerhört mycket och det kommer jag nog alltid att göra. Jag är glad att jag fick dela några år med denna och numera är det ett kapitel i mitt liv som jag kommer ha stor användning av i framtiden.
2011-02-06
 01:10:17

Girl you're amazing

Åh, hur kan detta vara möjligt? Hur kan hon göra mig så glad genom att bara vara HON, sig själv. Det är helt otroligt, men ooh, så underbart det känns! Denna känsla går knappast att beskriva med ord. Jag blir överöst med fina ord, hela hela tiden. Hon är så söt, så fin! Jag längtar så mycket tills vi ses, då jag får hålla om henne och själv vila i hennes armar.

Girl, you're amazing!


2011-02-05
 20:19:54

Skönt med en lugn helg!


Det blir en lugn kväll för mig!
Jag ska strax ta en dusch och sedan blir det att lägga sig och kika lite på tv förmodar jag. Kanske även börja läsa lite ur boken "I det tysta", Får se om jag orkar det för jag är ganska trött i ögonen idag!
Skönt med en lugn helg! Det behövde jag verkligen. Så skönt att veta att imorgon ligger många helt utslagna och knappt orkar röra ett finger medans jag tänkte ta mig en städdag om jag vaknar skapligt vilket jag tror att jag gör, om jag somnar tidigt nu ikväll :)

Tänkte även ta mig an att handla imorgon. Får se om jag kommer iväg och gör det. Skulle verkligen behövas för det ekar i skåpen här hemma. Går upp till mamma och småäter hela tiden. Gjort det tre gånger idag redan! :)
.
2011-02-05
 19:01:23

I det tysta


(Detta inlägg tillägnar jag Louise som ville veta mer om en bok jag tänk börja läsa!
Även de andra som kanske skulle vara intresserade.
Boken verkar verkligen jättebra!)
.
Boken heter I det tysta Och är skriven av Vicky Jaggers, som även boken handlar om.
.
I 18 år var Vicky Jaggers i sin brors våld.
En sann och ovanlig berättelse om syskonincest.




När Vicky var liten avgudade hon sin storebror David och han var också deras mors ögonsten. För modern vad David ljuset i familjelyckan, det perfekta barnet som inte kunde göra något fel.
.
Men Vickys egen familjelycka och hennes barndom förbyttes mot mardröm när hennes bror brutalt våldtog henne upprepade gånger. Hon var tolv, han var sjutton.
.
Därefter förblev hon i hans våld. Hans viskande hot vid middagsbordet förlamade henne av skräck och höll henne tyst. Inte ens när hon upptäckte att hon var gravid och födde ett barn vågade hon säga något. Hon var övertygad om att ingen någonsin skulle tro henne.
.
Boken är en skakande sann berättelse om syskonincest och om att vara skrämd till tystnad, av sin egen bror. Idag bor Vicky i Storbritannien tillsammans med sin man och sina fyra barn.

Den verkar läsvärd, helt klart!




2011-02-05
 18:35:18

' 5 februari 2011



When you smile, the whole world stops and stares for awhile. 'Cause girl you're amazing, just the way you are!
Mhmh mh, du är helt amazing!



Nu tänkte jag ta en cigg, hoppa in i duschen och sen gå upp till familjen en sväng. Lillebrorsan bjöd dit mig på "myslördag" som han kallade det. Så jag ska väl se vad den har att erbjuda. Skönt med en LUGN helg, trist bara att en viss person inte hade tid att ses i helgen. :( Det hade varit  toppen!


2011-02-03
 18:07:40

' amazing



She's AMAZING!
Mhmh mh..



2011-02-01
 23:17:15

' förvirrad!


Jag känner mig förvirrad.. Vet inte vad jag ska ta mig till.
Från dag till dag ser precis ALLTING på denna front olika ut.
Det är med oro i kroppen som jag lägger mig för att sova varje natt.
Inte minst i natt. Hur ska allt bli? Var ska jag sluta?

Jag önskar att jag kunde trolla..